Seuraa 
Viestejä1197

Maailmassa on jokaisen ihmisen henk.kohtaisen kokemusmaailman lisäksi myös yhteisjuoni, joka korrelloi ja muokkautuu ajan edetessä. Maailma on aikas "busy" ja vauhti nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin. Moni asia/tekijä kärjistyy omaa kulkureittiä pitkin etiäpäin ja saa aikaan suht ison sekamelskan aka "kaikkea on paljon ja kaikki paikat tulvillaan". Mutta onneksi moni asia samalla kehittyy, esmes teknologia, jonka povataankin tulemaan entistä isompaan rooliin jo lähitulevaissudessa. Mutta itse en usko että mikään teknologia yksinään pystyisi korvaamaan ihmisten ongelmia, varsinkaan henkisessä mielessä. Henkisen ravinnon ei pidä silti aina lähteä uskonnoista, vaan ihan perusasoista ne yleensä kannattaisi kalastaa.

Pölyn pitäisi antaa laskeutua ja vähän rauhoittua.

Kilpajuoksua on maailma jo täynnä, johtuen osittain siitäkin, että Tellus on täynnä kehityksen päälle ymmärtäviä neroja.
Free-lancer porukkaakin on maailma pulloillaan, eli niitä jotka tekee/keksii/toimii, ilmaiseksi. Mutta suurin osa kilpajuoksusta on vieläkin talous-painoitteista eli pitäisi jostain saada sitä rahaa. Valta se toinen mörkö.
Nyky-ihminen ei useinkaan edes piilottele omaa kantaa poliitikoista, - kuraa ja mätiä tomaatteja satelee kohteiden suuntaan ja paljon. Aika moni ei edes ole kiinnostunut poliitikasta ja muusta turhasta, mutta mediaahan suunnataan joka tuutista, ihmisten tietoisuuteen. Tämä super-modulaarinen kone pyörii ja pyörii, mutta jotenkin on semmoinen aistimus, että jokin tekijä koskien vanhaa maailmaa ja vanhaa systeemiä, kuolee noin 20-vuoden jälkeen pois.
Jotain raikasta sen "krokotiili-meiningin" tilalle on jopa suotavaa.

If you want to understand me, you need to be universal, if you don't understand me, you suck at it.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat