Seuraa 
Viestejä3768

Historiallinen rauhansopimus on allekirjoitettu:

https://yle.fi/uutiset/3-10248623

Trump jos kuka olisi nyt ansainnut rauhan Nobelin, mutta arvatkaa saako? Ei, väärä mies!

O' bamalle se annettiin ennakolta tulevia rauhantekoja varten, joita ei näkynyt, kuulunut. Sai siis vain siksi että oli neekeri ja demokraatti. G.W. Bushille se olisi kuulunut, poisti kuvioista alueen pahimman häirikön Saddamin. Varsinainen vitsi oli vuonojen valopäiden päätös antaa samainen Nobel Al Gorelle, joka viisikymmenkertaisti hiilihumpallaan ei varsin vaatimattoman omaisuutensa siihenkin asti, mm. seitsemän makuuhuoneen ja kahden uima-altaan talo.

Gorea kutsuttiin täällä "älyköksi", olihan suurlähettiläsisukin suhteiila päässyt Harvardiin, jossa viihtyi yhden (1) lukukauden ja lähti sitten jakamaan puolueen lentolehtisiä. G.W. Bush, täällä apinaksi piirretty, otti loppututkinnon molemmista huippuyliopistoista, Harvard ja Yale.

Sivut

Kommentit (86)

JPI
Seuraa 
Viestejä27200

Dr Strangelove kirjoitti:
Eiköhän meikämedia keksi jotain halventavaa sanomista sopimuksesta ja Trumpista?

Hyvä sopimus tai ei niin paskajätkä silti. Siinäpä oivaa sanomista.

3³+4³+5³=6³

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minijehova
Seuraa 
Viestejä10101

Dr Strangelove kirjoitti:
Eiköhän meikämedia keksi jotain halventavaa sanomista sopimuksesta ja Trumpista?

Paha sitä on haukkua, kun ei yhtään tiedä mitä siellä lukee. Paha sitä on myöskään kehua.

Pakko antaa plussaa Trumpille, sillä kasvatuksessakaan eristämällä ei saada kuin psykoottisia lapsia, joten tuskin se maailmanpolitiikassakaan toimii.

Lisäksi kaikki toimet kohdistuvat poikkeuksetta tavalliseen kansaan johtajien sijaan.

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

-Maija-
Seuraa 
Viestejä1195

Tuo edellinen viestini on osoitettu Dr Strangelovelle, mutta Han... eiku Dr Strangelove ei lue viestejä, jos ne on virheellisesti osoitettu. Kommenttejasi sopimuksen sisällöstä kaipaan.

-Pörrätäänkö?

John Carter
Seuraa 
Viestejä10837

Ei kannata nuolaista ennen, kuin tipahtaa. Tuloksena saattaa olla esim. kolmas maailmansota, sen vuoksi tuloksia kannattaa analysoida vasta vuoden, parin päästä.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

ekavekara
Seuraa 
Viestejä7576

John Carter kirjoitti:
Ei kannata nuolaista ennen, kuin tipahtaa. Tuloksena saattaa olla esim. kolmas maailmansota, sen vuoksi tuloksia kannattaa analysoida vasta vuoden, parin päästä.

Kimin päähuoli lienee oman valtansa säilyttäminen, ja se "oman kansa" on valjastettu tämän pääasian tukemiseen.

Kun katsoo miten USA on suhtautunut Libyan Gaddafin tai Syyrian Assadin, jotka siis vielä kevyemmän tason tyranneja kuin Kim, niin on vaikea kuvitella, miksi hän luottaisi USA:an. Ydinaseilla ja massiivisilla kemiallisilla aseilla hän on jo saavuttanut kaipaamansa kauhun tasapainon, jossa USA ei siviiliuhrien pelossa uskalla aloittaa sotaa. Noista eduista luopuminen olisi hänelle alkusoitto valtansa menettämiseen. USA:n lopullinen tavoite on kuitenkin Koreoiden yhdistyminen demokraattisen Etelä-Korean malliseksi valtioksi, jossa Kimin dynastialla ei ole sijaa kuin historian kirjoituksessa.

En millään jaksa uskoa, että Kim on niin naivi, että haksahtaa Trumpin sovinnollisuuteen, kun Trumpin valtakausikin saattaa olla kohta katkolla, ja USA palaa "normaaliin päiväjärjestykseen". Todennäköisempää on, että hän pelaa aikaa ja saa sodan uhan väistymään peruuttamalla hieman uhkauksistaan iskeä USA:an. Se riittänee Trumpille, joka voi keskittyä toisen päävihollisesnsa Iranin kurmuuttamiseen. Kotmaassaan Kim taas voi esiintyä suurena valtiomiehenä, joka esiintyi tasaveroisena mahtimaa USA:n rinnalla. Arvokas propagandavoitto Kimille ja alueen ongelmat siirtyvät hamaan tulevaisuuteen.

Dr Strangelove
Seuraa 
Viestejä3768

Niinpä, väärä mies ja väärin sammutettu.

Pähkinänviljelijä Carter sai rauhan nobelin, kun käväisi Lähi-Idässä sen ainoan päivän kun eivät olleet kiinni toistensa kurkuissa.

O'bina, niin mistäs saikaan???

jussipussi
Seuraa 
Viestejä45919

Dr Strangelove kirjoitti:
Eiköhän meikämedia keksi jotain halventavaa sanomista sopimuksesta ja Trumpista?
Uhriutuminen ei auta.

"Politiikan tutkija, Pusanin yliopiston professori Robert Kelly totesi, että teksti oli vielä ohuempi kuin skeptisimmätkään pelkäsivät.

...Myös Korea-professori Anderei Lankov totesi, etteivät odotukset olleet korkeat, mutta tiistain sopimus on silti floppien floppi – huonompi kuin kukaan osasi odottaa.

Odotimme sen olevan floppi, mutta se olikin vielä flopimpi”, Lankov sanoi nknews.org-sivustolle.

....Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Elina Sinkkonen on kansainvälisten kollegoiden kanssa samoilla linjoilla.

”Sopimus oli sellainen kuin odotinkin: ympäripyöreä teksti. Ei mitään yksityiskohtia aseistariisunnasta.

......Pohjois-Korea on luvannut samanlaisia monta kertaa, eikä lupaus ole vielä ikinä pitänyt.

Pohjois-Korea on mitä suurimmalla todennäköisyydellä ydinasevaltio ensi vuonnakin. Ja sitä seuraavana.”

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005716541.html?utm_campaign=tf-HS&utm... .

-Maija-
Seuraa 
Viestejä1195

Tässä sama teksti suomeksi.

********************

Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trump ja Korean demokraattisen tasavallan (DPRK) Valtion asioiden komission puheenjohtaja Kim Jong-un järjestivät ensimmäisen historiallisen huippukokouksen Singaporessa 12. kesäkuuta 2018.

Presidentti Trump ja puheenjohtaja Kim Jong-un suorittivat kattavan, syvällisen ja vilpittömän mielipiteidenvaihdon asioista, jotka liittyvät uusien USA-DPRK-suhteiden luomiseen ja kestävän sekä vankan rauhan rakentamiseen Korean niemimaalla. Presidentti Trump sitoutui tarjoamaan turvatakuut DPRK:lle ja puheenjohtaja Kim Jong-un vahvisti lujan ja järkähtämättömän sitoutumisensa Korean niemimaan täydelliseen ydinaseriisuntaan.

Vakuututtuaan siitä, että uusien USA-DPRK-suhteiden luominen edistää rauhaa ja hyvinvointia Korean niemimaalla ja maailmassa ja tunnistettuaan yhteisen luottamuksen rakentamisen voivan edistää Korean niemimaan ydinaseriisuntaa, presidentti Trump ja puheenjohtaja Kim Jong-un julistavat seuraavaa:

1. Yhdysvallat ja DPRK sitoutuvat solmimaan uudet USA:n ja DPRK:n väliset suhteet näiden kahden maan kansojen toiveen mukaisesti luomaan rauhaa ja hyvinvointia.

2. Yhdysvallat ja DPRK yhdistävät pyrkimyksensä rakentaa pysyvän ja vakaan rauhan tila Korean niemimaalle.

3. Vahvistaen uudelleen Panmunjomin huhtikuun 27. päivän 2018 julistuksen, DPRK sitoutuu työskentelemään Korean niemimaan täyden ydinaseriisunnan hyväksi.

4. Yhdysvallat ja DPRK sitoutuvat palauttamaan sotavankien ja sodassa kadonneiden jäänteet sekä palauttamaan jo tunnistetut välittömästi kotimaahan.

Tunnustettuaan, että USA-DPRK-huippukokous - historian ensimmäinen - oli valtavan merkittävä, käänteentekevä tapahtuma ja nujerrettuaan vuosikymmenten jännitteet ja vihamielisyydet kahden maan välillä ja uuden tulevaisuuden hyväksi, presidentti Trump ja puheenjohtaja Kim Jong-un sitoutuvat toteuttamaan tämän yhteisen lausunnon sopimuskohdat täydellisesti ja nopeasti. Yhdysvallat ja DPRK sitoutuvat järjestämään jatkoneuvotteluja USA:n ulkoministerin Mike Pompeon ja asiaankuuluvan korkea-arvoisen DPRK:n viranomaisen johdolla aikaisimpana mahdollisena ajankohtana pannakseen täytäntöön USA-DPRK-huippukokouksen tulokset.

Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trump ja Korean demokraattisen tasavallan (DPRK) Valtion asioiden komission puheenjohtaja Kim Jong-un ovat sitoutuneet yhteistyöhön kehittääkseen uusia USA-DPRK-suhteita ja edistääkseen rauhaa, hyvinvointia ja turvallisuutta Korean niemimaalla ja maailmassa.

12. kesäkuuta 2018

Sentosan saari

Singapore

-Pörrätäänkö?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat