Seuraa 
Viestejä606
Liittynyt10.12.2014

Ostin 3 kpl Husqvarnan Automowereita. Kaikki vielä hieman erityyppisiä vaikka ulkonäkö niissä onkin samanlainen. Ensin alkuun kyllä näytti että mitäköhän tästä tulee mutta kokonaisuutena olen niihin melko tyytyväinen, vaikkakin olishan niissä vieläkin kehitysvaraa. Yksi niistä on melko jyrkällä tontilla ja epäilys oli suuri kuinkahan se siellä vaan pelaa. No menee se siitä mistä nelivetoinen ajoleikkurikin, ainakin melkein. Melko pian ne osoittavat paikat mitä pitää korjata, ja sen jälkeen ovat toimineet luotettavasti. Rajakaapelin asennuksesta riippuu paljolti kuinka homma skulaa.

Minkäslaisia kokemuksia muilla on ollut? Ainakin nuo Husqvarnat näyttäis pelaavan oikein hyvin. Muista merkeistä ei oo kokemusta.

Kommentit (2)

Justis
Seuraa 
Viestejä606
Liittynyt10.12.2014

Siis eikö kellään muulla tällä tekniikan valistuneessa tiedemaailmassa ole kotona nurmikkoa saati sitten robottileikkuria? Hävetkää.

insinjööri
Seuraa 
Viestejä507
Liittynyt20.6.2016

Palvelusväkeni leikkaa nurmikon. Leikkaa millä leikkaa.

Kuulostaa aika rahvaanomaiselta, että pitää itse sekaantua johonkin noin banaaliin kuin heinäkasvien lehden katkaisu kesken kasvukauden. Taidat olla joku köyhä?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat