Seuraa 
Viestejä3768

Trump ja näyttelijä DeNiro ovat käyneet taas verbaaliottelun.

DeNiro on haukkunut useaan kertaan Trumpia v***n idiootiksi, nyt Trump pitkän lentomatkan virkistykseksi twiittasi, että DeNiron pää on hakattu tyhjäksi nyrkkeilijäroolissaan ja omaa muutenkin alhaisen ÄO:n.

Ala -arvoista kummaltakin, voittaa melkein tämän foorumin, mutta ei DeNiroa herjojensa perusteella tosiaan voi fiksuksikaan luokitella, kenties Clintonskaan sijoitetut rahat kismittävät?

Meryl Streepistä olen Trumpin kanssa samaa mieltä, kuvottava akka. Ainoa rooli josta muistan oli kun tämä satavuotias korpponen vinkui ja hyppi miesten perässä ylipitkässä Abba-mainoksessa nimeltä ... no senkin olen unohtanut.

Kommentit (7)

salai
Seuraa 
Viestejä7762

Minusta tuo originaali videokuva näyttää aivan toisen todellisuuden kuin mitä ketjun otsikossa hehkutetaan: Siinähän DeNiro hakkaa selvästi Trumpilta aivot pellolle, ainoastaan päähän liimattu oranssi tupee näyttää säilyvän vahingoittumattomana.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Dr Strangelove
Seuraa 
Viestejä3768

Valehtelijakin DeNiro on, lupasi muuttaa Italiaan mamman luo jos Trump valitaan pressaksi, mutta eipä näy muuttaneen.

Ikävää sikäli, että DeNiro oli suosikkinäyttelijöitäni ja Trump suosikkipressani.

Esimerkiksi "Ronin" in olen katsonut puolenkymmentä kertaa. Tyttäreni italialainen appiukko on kuin DeNiron kaksoisveli ja tykkäsi kovin kun kerroin sen.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä45919

Lyde19 kirjoitti:
Trump ei siis enää tiedä eroa elokuvien ja normaalielämän välillä?
Dementia pahenee. Voiko senaatti määrätä pakkollisen henkisen tilan arvioinnin pressalle?

"The psychiatrist who briefed Congress on Trump’s mental state: this is “an emergency”

The case for evaluating the president’s mental capacity — by force if necessary."

https://www.vox.com/science-and-health/2018/1/5/16770060/trump-mental-he... .

Dr Strangelove
Seuraa 
Viestejä3768

Demarit eivät lakkaa yrittämästä keinolla millä hyvänsä saada alas paras koskaan presidentti joka saa aikaan toisin kuin edeltäjänsä. Kyllä menee Clintoskallakin pissa housuun kun Trump saa rauhan nobelin. Tosin vuonojen valopäät pitänevät huolen, ettei saa.

Juurikin_Niin2
Seuraa 
Viestejä278

Eipä nuolaista ennen kuin tipahtaa.

Kunhan nyt Trumpetti malttas mielensä eikä lähtisi verbaalisotaan Kim Jong-Unin kanssa, sellainen voi olla edessä.

Toivotaan ettei ole, toivotaan että molemmat kunnioittavat toisiaan. Muuten kyllä Kim-Jong-Un vie diplomatiassa Trumpettia kuin pässiä narussa, koska Kim on älykkäämpi ja hänellä on diplomatiassa neljä ässää, ts. hänellä ei ole kongressia eikä muutakaan toimielintä rajoittamassa sopimuksiaan, vaan hän voi yksinkertaisesti päättää mitä haluaa. Diplomatian keinoissa Kimillä on neljä ässää, elämässä yleensä ja vallassa taas Trumpetilla on neljä ässää, Trump on kuin norsu posliinikaupassa, kun taas Kim on kuin räkyttävä pikku piski, joka purressaan levittää vesikauhua.

Nyt kun Trump malttaisi kunnioittaa Kimiä, niin hänellä olisi mahikset siihen rauhan nobeliin. Vaikkakin Kim kehittää ydinaseensa ja myös ohjuksensa valmiiksi, haluaa nyt vaan ostaa itselleen vähän aikaa ja hankkii leipää kansalleen, Usa poistaa kauppasaartoa ja antaa Pohjois-Korealle avustuksia. Mutta Kim ei voi olla niin tyhmä että jättää ydinaseensa kehittämättä, ilman ydinasetta Kim-Jong-Un riippuu jo puoliksi hirrestä, ydinaseen kanssa Kim-Jong-Un pysyy vallassa niin pitkään kuin terveys antaa myöten.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat