Seuraa 
Viestejä2

Onko kellään kokemusta digilaseista? ja onko niiden käytöstä ollut apua?

Kommentit (2)

ovolo
Seuraa 
Viestejä6615

Kaikkea ne keksii, kuten nuo digilasit. Piti ihan käydä tarkistamassa, mitä tuo termi tarkoittaa.

"Eyezen digilasit ovat suunniteltu tukemaan näköämme vaikka varsinaista näönkorjaustarvetta ei olisikaan. Päivittäinen digitaalisten laitteiden määrä ja entistä pienemmät näytöt kuormittavat silmiä aiheuttaen mm. päänsärkyä, silmien kutinaa, polttelua ja näköhäiriöitä. Digilaseissa on sinistä valoa suodattava ominaisuus, joka tekee näkemisestä entistä miellyttävämpää. Eyezen Digilaseihin on tehty pieni alue, jossa linssin voimakkuus on +0,40, joka helpottaa katselua lähietäisyyksille. Digilaseissa on käyttömukavuutta lisäävä likaa hylkivä ja antistaattinen pinnoite, sekä naarmuuntumista ja heijastuksia estävä pinta. Lisäksi Eyezen Digilaseissa on UV-suoja. Digilaseista hyötyvät kaikki, jotka viettävät aktiivista elämää."

Minijehova
Seuraa 
Viestejä10435

Tiedä sitten pitkäaikaisvaikutuksista... Saatta hyvin auttaa, mutta saattaa myös pilata näön.

En lähtisi koekaniiniksi.

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat