Seuraa 
Viestejä383

Molemmat edustavat utopiaa, nykyinen politiikka osoittaa tämän. Liberalismi on ihmisen näkökulmasta aika hyvä aate, kun siihen yhdistyy ns vapaa yhteiskunta( esim pohjoismaat). Kun yhteiskuntaan pesiytyy voimia, mitkä eivät jaa ko arvoja ( =mafia, järjestynyt rikollisuus), on höllä idealismi koetuksella.

Kun ns ymmärtävä siipi saa vallan, alkaa pimeydestä nousta kaikkea mielenkiintoista. Ihmisen tasa-arvo, sukupuolen tasa-arvo ym. Totuus on, että ihmiset eivät ole tasa-arvoisia, naiset eivät ole tasa-arvoisia mieheen nähden ym.

Vihreät sekä Vasemmisto liitto ovat hyvä esimerkki, kun aatteella ei ole yhtään kiinnekohtaa elävään elämään. Hyvää voi jakaa sanoilla, mutta teoissa heillä ei ole mitään, esim Brax oikeusministerinä oikeastaan kannusti rosvoja tekemään töitä, koska vihreät eivät hyväksyneet rosvojen vankeutta, he ehdottivat ymmärrystä ja pään silitystä.

Nämä ns yltiö liberaalisia arvoja halivat orava-ystavat, eivät näe mitää pahaa poskihanheissa tai merimetsoissa. Siis täydellistä skitsofeniaa.

Muutenkin politiikasta on unohtunut täysin järki, politiikka on tosi teeveetä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat