Seuraa 
Viestejä14145

Suomelle vahvistui neuvottelupöydän kattajan rooli (ydinase)suurvaltajohtajien kahdenkeskiselle tapaamiselle. Tästä on kiittäminen Sauli Niinistöä [1, joka on oivaltanut jo vuosia sitten roolimme täältä idän ja lännen vedenjakajalta [2.

Nyt Kreml kiitti, sillä ilman Venäjän presidentti Vladimir Putinin hyväksyntää ei Suomi olisi valikoitunut Venäjän ja Yhdysvaltojen päämiesten neuvottelujen keskipisteeksi.

US presidentti Donald Trump on ollut perinnemedian ja sotahaukkojen puristuksessa sinnikkäästi väitettyjen presidentinvaalisekaantumisten osalta – on väitetty, että Venäjä ja Kreml olisivat sotkeutuneet vaaleihin … Nyt kolme eri tutkintalinjaa ovat tehneet kohta yhteensä neljä vuotta selvityksiä, eikä suoria todisteita Venäjän osallisuudesta ole löytynyt …

[1 ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005736535.html -

Nuo tutkimukset ovat estäneet Trumpia toteuttamasta osin vaalilupauksiaan [3, joista yksi oli saavuttaa ystävälliset ja toimivat valtiosuhteet Venäjän – maailman suurimman raaka-ainevaltion kanssa. Trumpilla nähtävästi siinsi ja siintää silmissään jättidiili US-tuotantokoneistojen ja RU-raaka-ainetoimitusten välille (?)

Olemme innostuneita – pidetään silti viileä puolueettomuutemme – sitä arvostetaan

On syytä pitää innostumisen profiili aisoissa. Nyt on kysymyksessä junailu, jossa tärkeintä poliittista mahdollistajaa on katsottava Mäntyniemestä ja Presidentinlinnasta. Muut ovat käytännön tärkeitä statisteja, pääministeriä myöten!

LINK ~ https://yle.fi/uutiset/3-10278213 - Ote: ” Visit Finlandin markkinointipäällikön Heli Jimenezin mielestä tapaaminen kartuttaa koko Suomen mainetta puolueettomana ja turvallisena maana. Tapaaminen on hyvä esimerkki siitä, että pystymme tarjoamaan kokoontumismahdollisuuksia nopeasti ja se varmasti vastaa mielikuvaa, jota haluamme Suomesta rakentaa… ” -Yle

On myös toinen syy luoda suhdetoiminta Putinin Venäjään,

… sillä maailman suurin talous Kiina [4 rakentaa yhä tiiviimpiä suhderakenteita suoraan Venäjän kanssa [5 – muodostaen näin itäisen voimakeskittymän, joka on mahdollisesti liikaa Yhdysvalloille. Trump haluaa olla mukana suurien pöydässä, johtajien kanssa, joilla on valtaa, suunnitelmia ja tulevaisuutta.

Trump haluaa kiilata Putinin ja Kiinan presidentti Xi Jinpingin väliin. US on jäämässä suurvaltatasolla kakkosviulun soittajaksi – vain sen maailman kallein ja sotinein taistelukoneisto ylläpitää US-suurvaltahegemoniaa – tosin Yhdysvallat on myös maailman suurin asekauppias [6.


Keskinäinen tapaaminen lähestyy ja mantereet saattavat liikahtaa

Trump ja Putin tullevat henkilökohtaisesti hyvin toimeen, jokin yhteinen vetovoimatekijä on olemassa. Trumpia on estetty lähestymisessä Putinia kohtaan, sillä amerikkalaiset sotahaukat eivät halua parempia suhteita Venäjään, se vähentää aseiden tilauksia ja sotien aloittamisen mahdollisuuksia.

Asiantuntijat tietävät US' n sotivan liki jatkuvasti jossain päin maailmaa [7 –

… luvalla tai luvatta [8, ja aina hyökkääjänä kaukana omilta rajoiltaan. Jatkuvat sodat ylläpitävät satojen miljardien sotateollisuutta [9 ja tätä sotahaukat suojelevat kaikin keinoin.

Sota tuo myös talouden voittoja – muistamme Korean sodan noususuhdanteen yltäneen jopa Suomeen asti. Samoin Vietnamin sota oli amerikkalaiselle sotateollisuudelle onnenpotku ja lottovoitto, kun Vietkong ampui kilpaa alas amerikkalaisia rynnäkköhelikoptereita.


Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

  • ylös 5
  • alas 6

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Kiitokseksi meidän varmaa pitää ostaa 30 miljardilla ( venäläis/amerikalaisia ) F-35 hävittäjiä ?

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä14145

[2

...

Entä nyt, kun Trump pääsee kahden kesken Putinin kanssa?

Nyt on mahdollisuus valtiosuhteiden normalisointiin ja maailmanrauhan stabiloitumiseen, jotta suurvaltajohtajat pääsevät kauppoihin ja kitkemään kansainvälistä terrorismia – mitä se sitten pitääkään sisällään.

Samalla idän ja lännen välinen vastakkainasettelu lientyy ja mahdollistaa myös Itämeren ja muunkin Euroopan laajemman rauhanomaisuuden ilman nokittelua ja sotakoneuhoa (muistamme esimerkiksi US sotakoneen itse itsensä kylään kutsun [10 Kuopion Rissalaan [11, josta lennettiin näyttävästi ärjyviä taistelu- ja ilmahyökkäysharjoituslentoja kohti Venäjän rajaa – yhdessä suomalaisten Hornetien kanssa)

Trumpin on pitänyt miellyttää tavallansa sotahaukkoja

US on kalistellut miekkojaan ja esitellyt rynnäkkösodan hauistaan eräänlaisina ”lasten hiekkalaatikkoleikkeinä” - joihin lännenmiehen perinnemedia on rinnat rottingilla osallistunut – luoden osaltaan hyytävää Venäjän uhkaa [12 – alkaen lööpityksistä, jotka ovat kauppojen lehtiständeiltä pompsahdelleet lukijoiden silmille**.

Mistä tämä innokas vastakkainasettelu ja yksipuolinen venäjäkielteinen kirjoittelu johtuu – siinä on perinnemediaväelle se kaikkien toimittajakysymysten äiti!

...

Viitteet:

[1 Presidentti Niinistö on toiminut johdonmukaisesti rakentaen yhteyksiä niin itään kuin länteen – myös ajankohtina, jolloin innokkaimmat natottajat olisivat laittaneet Venäjän täyteen boikottiin. Niinistö on ymmärtänyt tilanteen ja meidän sijaintimme 1300 kilometrillä kiinni Venäjän ehkä tärkeimpään maa-aluerajaan – Kuolasta Leningrad oblastiin … ~ x -

[1 Tuleva (ydinase)suurvaltajohtajien tapaaminen on melkoinen luottamuksen osoitus presidentti Sauli Niinistölle. Suomi on idän ja lännen vedenjakajalla, lisäksi Niinistö on ymmärtänyt pitää ovet auki myös itään, ollen jopa "sanansaattajana". Ehkä tärkein lopullinen niitti oli Saulin ilmoitus suomalaisuudestaan*, kun kysyttiin kantoja lännen sotakoneeseen Natoon. Tunnetusti suomalaiset enemmistönä vastustavat Natoa. On selvää, ettei Suomi olisi tullut kysymykseen tapaamispaikkana ilman Kremlin suostumusta. Näin osaltansa Venäjän presidentti Vladimir Putin kiitti presidenttiämme hänen avauksistaan. Suomi on kansakuntansa tahdosta sotilaspoliittisesti liittoutumaton maa, suoraan 1300 kilometrillä kiinni Venäjän ehkä tärkeimmällä maaraja-alueella … [LINK] –

...

Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

On se tullut jo aikaisemmin selväksi, että tällekin palstalle voi suoltaa silkkaa paskaa. Ei sitä tarvitse uudestaan todistella.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä12416

Vai että Putinin mielestä siis Suomelle sopii kyökkipiian rooli, kun Miehet tapaavat ja sopivat etupiirijaostaan. Vai että tämä on Suomen syöjä -Luoman mielestä hieno asia. Vai että venäjän alkeet pakolliseksi koko kansalle samalla kun eduskunnalta haperretaan kansan käsissä oleva valta pois ja siirrytään kohti yksinvaltiutta keskittämällä valta presidentille, jolloin onkin vain ajan kysymys, että Suomen presidentiksi nimitettäisiin Keisari Putin. 

I see...

JohnCarter
Seuraa 
Viestejä33197

Ab Surd Oy kirjoitti:
Vai että Putinin mielestä siis Suomelle sopii kyökkipiian rooli, kun Miehet tapaavat ja sopivat etupiirijaostaan. Vai että tämä on Suomen syöjä -Luoman mielestä hieno asia. Vai että venäjän alkeet pakolliseksi koko kansalle samalla kun eduskunnalta haperretaan kansan käsissä oleva valta pois ja siirrytään kohti yksinvaltiutta keskittämällä valta presidentille, jolloin onkin vain ajan kysymys, että Suomen presidentiksi nimitettäisiin Keisari Putin. 

Luoma on vangittava ensimmäisten joukossa.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä14145

[3

...

[2 ~ x – kts. US_P/IL

[2 ~ x – kts. US_P/IL

[3

[4

[5 Kiina on tiettävästi pyrkimässä Arktisen neuvoston täysjäseneksi [13 Koillisväylänkin vuoksi - eräänä Kiinan silkkitiekandidaattina. Olisiko kolmen suuren yhteistapaaminen tulossa ajankohtaiseksi? Voisimme tuossa tilanteessa puhua "trumpimaisesti" superdiilistä. Kun puhutaan Suomesta, ei pöytää osata vain Helsingissä kattaa, kyllä se onnistuu Rovaniemen ympyröissäkin, olisi maksimaalisesti valoisaa aikaa neuvotella. Eiköhän poronkäristys puikulaperunamuusilla ja puolukkahillolla maistuisi kaikille kolmelle ja meidänkin presidentille … ~ https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/nama-asiat-trumpin-ja-putin... -

[6 ~ https://www.ksml.fi/paakirjoitus/nimella/Asekauppa-kannattaa/735529 -

[7

[8 Serbian Kosovo, Irak 2003- ja Syyria 2013 -

[9 ~ http://voima.fi/artikkeli/2011/muutaman-biljoonan-bisnes/ -

[10

[11

[12 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/02/venajasta-luodaan-hyytavaa-uhkaa... -

[13 Elämme todellisten mullistusten aikaa – olemme Arktisen neuvoston puheenjohtaja, neuvosto johon Kiina on saatujen tietojen pohjalta hakemassa liittymisaudienssia täysjäseneksi [X7 – ehkä juhlakokouksessa Rovaniemellä, jossa presidentit – Niinistö, Xi Jinping, Vladimir Putin ja Donald Trump kohtaavat, voisimme nähdä ja kokea jotain uutta mullistavaa. Rovaniemellä saisimme uudistetun ”vuoden 1975”, jolloin presidentti Urho Kekkonen kopautti ETYK-puheenjohtajanuijalla merkittävän kokouksen päättyneeksi. Vuonna 1975 Kekkonen voimapresidenttinä sai tunnustuksen Suomen puolueettomuudesta – kaikilta ilmansuunnilta. Näin syntyi kestävän kehityksen ajatus --- ”Suomi – idän ja lännen vedenjakajalla – rakentaa välittäen suhteita” ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/09/yle-yritti-venajan-uhkaa-preside... -

EKSTRA

UPI-FIIA Mika Aaltola [14 ei tunnu ymmärtävän, että Suomen valikoituminen kokouspaikaksi johtui Suomen sotilaspoliittisesta liittoutumattomuudesta ja siitä, että Suomi on idän ja lännen vedenjakajalla. Toisekseen tämä valinta oli todellinen tunnustus presidenttimme Sauli Niinistön tavalle nähdä itsensä suomalaisena kansakuntansa jäsenenä*** ... Lisäksi Niinistön kyvyt avauksien osalta niin länteen kuin itään ovat huomattu niin pöydän kattajana kuin välittäjänä sekä sanansaattajakin … ~ https://yle.fi/uutiset/3-10279286 -

[14 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2014/04/suomessakin-ita-lansi.html -

[*** ~ x -

The END

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

-Maija-
Seuraa 
Viestejä1751

o_turunen kirjoitti:
On se tullut jo aikaisemmin selväksi, että tällekin palstalle voi suoltaa silkkaa paskaa. Ei sitä tarvitse uudestaan todistella.

Tämä on nykyään niin valitettavan totta. Mutta kun edellisen ketjun kommentissa huomautin asiasta, niin kommentti poistettiin. Olisi pitänyt koko ketju poistaa. Muinoin sentään luojan luomatkin oli bannissa!

-Pörrätäänkö?

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä12416

John Carter kirjoitti:
Ab Surd Oy kirjoitti:
Vai että Putinin mielestä siis Suomelle sopii kyökkipiian rooli, kun Miehet tapaavat ja sopivat etupiirijaostaan. Vai että tämä on Suomen syöjä -Luoman mielestä hieno asia. Vai että venäjän alkeet pakolliseksi koko kansalle samalla kun eduskunnalta haperretaan kansan käsissä oleva valta pois ja siirrytään kohti yksinvaltiutta keskittämällä valta presidentille, jolloin onkin vain ajan kysymys, että Suomen presidentiksi nimitettäisiin Keisari Putin. 

Luoma on vangittava ensimmäisten joukossa.

Venäjällä ei pidetä isänmaanpettureista. Ei edes ulkomaiden. Kollaboraattoreita käytetään tasan niin pitkään, kuin se hyödyttää Venäjän tarpeita. Sinä hetkenä, kun tavoite on saavutettu, heistä hankkiudutaan eroon. Tavalla, joka ei jätä katkeroituneita arkaluontoista tietoa omaavia todistajia pyörimään kapuloiksi rattaissa. KGB-upseeri Putinin diktatuurisesti johtama militaristnen väkivaltahallintoikoneisto tekee eittämättä tehokkaasti selvän epäluotettavista pettureiksi alttiista yksilöistä. 

I see...

lokki
Seuraa 
Viestejä6110

Absu, Carter ja Maija, puhumattakaan Turusesta, ette tietenkään usko, mutta nämä idioottimaiset kommenttinne Luoman ketjuissa vain nostavat kontrastina Ilkka Luoman tekstien arvoa.

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä12416

lokki kirjoitti:
Absu, Carter ja Maija, puhumattakaan Turusesta, ette tietenkään usko, mutta nämä idioottimaiset kommenttinne Luoman ketjuissa vain nostavat kontrastina Ilkka Luoman tekstien arvoa.

Jos tällaisen arvion antaa tunnettu salaliittohörhö ja sekopää "lokki", niin sitä voi pitää meriittinä ja vahvana insentiivinä jatkaa samalla vastuullisella linjalla Kremlin trolleja ja nävertäjiä torjuen, halveksuen ja paljastaen! 

I see...

lokki
Seuraa 
Viestejä6110

Ab Surd Oy kirjoitti:
lokki kirjoitti:
Absu, Carter ja Maija, puhumattakaan Turusesta, ette tietenkään usko, mutta nämä idioottimaiset kommenttinne Luoman ketjuissa vain nostavat kontrastina Ilkka Luoman tekstien arvoa.

Jos tällaisen arvion antaa tunnettu salaliittohörhö ja sekopää "lokki", niin sitä voi pitää meriittinä ja vahvana insentiivinä jatkaa samalla vastuullisella linjalla Kremlin trolleja ja nävertäjiä torjuen, halveksuen ja paljastaen! 

Huomasitko, että tuossa nimenomaan sinä motivoit itseäsi salaliitolla. ; )

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

lokki kirjoitti:
Absu, Carter ja Maija, puhumattakaan Turusesta, ette tietenkään usko, mutta nämä idioottimaiset kommenttinne Luoman ketjuissa vain nostavat kontrastina Ilkka Luoman tekstien arvoa.

Ei sellaista voi nostaa, mita ei ole.

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä12416

lokki kirjoitti:
Ab Surd Oy kirjoitti:
lokki kirjoitti:
Absu, Carter ja Maija, puhumattakaan Turusesta, ette tietenkään usko, mutta nämä idioottimaiset kommenttinne Luoman ketjuissa vain nostavat kontrastina Ilkka Luoman tekstien arvoa.

Jos tällaisen arvion antaa tunnettu salaliittohörhö ja sekopää "lokki", niin sitä voi pitää meriittinä ja vahvana insentiivinä jatkaa samalla vastuullisella linjalla Kremlin trolleja ja nävertäjiä torjuen, halveksuen ja paljastaen! 

Huomasitko, että tuossa nimenomaan sinä motivoit itseäsi salaliitolla. ; )

En, sillä minä en huomaile olemattomia, kuten sinä, minkä juuri loistavasti demonstroit vahvistaen em. pointtini.

I see...

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä14145

-Maija- kirjoitti:
o_turunen kirjoitti:
On se tullut jo aikaisemmin selväksi, että tällekin palstalle voi suoltaa silkkaa paskaa. Ei sitä tarvitse uudestaan todistella.

Tämä on nykyään niin valitettavan totta. Mutta kun edellisen ketjun kommentissa huomautin asiasta, niin kommentti poistettiin. Olisi pitänyt koko ketju poistaa. Muinoin sentään luojan luomatkin oli bannissa!

...

Riekkujia riittää pilvin pimein,  ... entä asiakommentit vaikkapa kriittisin perusteluin - kyseessähän on sangen kiintoisa asiakokonaisuus Suomelle, suomalaisille ja erityisesti presidentillemme. 

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä14145

asdf kirjoitti:
lokki kirjoitti:
Absu, Carter ja Maija, puhumattakaan Turusesta, ette tietenkään usko, mutta nämä idioottimaiset kommenttinne Luoman ketjuissa vain nostavat kontrastina Ilkka Luoman tekstien arvoa.

Ei sellaista voi nostaa, mita ei ole.

...

Aivan yleisen kiinnostuksen vuoksi - kerrotko "mitä ei ole" - arvaisin lukijoita kovasti kiinnostavan ... 

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Ilkka Luoma kirjoitti:
asdf kirjoitti:
lokki kirjoitti:
Absu, Carter ja Maija, puhumattakaan Turusesta, ette tietenkään usko, mutta nämä idioottimaiset kommenttinne Luoman ketjuissa vain nostavat kontrastina Ilkka Luoman tekstien arvoa.

Ei sellaista voi nostaa, mita ei ole.

...

Aivan yleisen kiinnostuksen vuoksi - kerrotko "mitä ei ole" - arvaisin lukijoita kovasti kiinnostavan ... 

Pitaisi sen selvita tyhmemmallekin lainaamastani viestista ja vastauksestani siihen. Arvoa sinun teksteillasi. Sita ei yksinkertaisesti ole.

-Maija-
Seuraa 
Viestejä1751

Ilkka Luoma kirjoitti:
Riekkujia riittää pilvin pimein,  ... entä asiakommentit vaikkapa kriittisin perusteluin - kyseessähän on sangen kiintoisa asiakokonaisuus Suomelle, suomalaisille ja erityisesti presidentillemme. 

Tämä on sinulle ennenkin kerrottu, mutta kopioit nämä blogitekstisi tänne saadaksesi enemmän lukijoita. Kukaan tuskin blogissasi koskaan käy. Masokismi ei ole niin yleistä kuin luulet. Ilmeisesti kuvittelet, että kirjoittelu tänne näyttää hyvältä CeeVeessäsi. Voisit täyttää näillä VeeCeesi. Siellä olisi ainakin paperille käyttöä.

-Pörrätäänkö?

  • ylös 13
  • alas 2
Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä14145

-Maija- kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:
Riekkujia riittää pilvin pimein,  ... entä asiakommentit vaikkapa kriittisin perusteluin - kyseessähän on sangen kiintoisa asiakokonaisuus Suomelle, suomalaisille ja erityisesti presidentillemme. 

Tämä on sinulle ennenkin kerrottu, mutta kopioit nämä blogitekstisi tänne saadaksesi enemmän lukijoita. Kukaan tuskin blogissasi koskaan käy. Masokismi ei ole niin yleistä kuin luulet. Ilmeisesti kuvittelet, että kirjoittelu tänne näyttää hyvältä CeeVeessäsi. Voisit täyttää näillä VeeCeesi. Siellä olisi ainakin paperille käyttöä.

...

Oliko tämä kommentointia topicciin, jos oli, niin lukijat varmaan hymyilevät ;-) 

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

-Maija-
Seuraa 
Viestejä1751

Minä kuule, Ilkka, luulen, että lukijoiden hymy hyytyi jo avausviestissä. Sijalle tuli silmiä ärsyttävä röhönauru. Sinun juttusi ovat niin väsyneitä, niiin väsyneitä.

-Pörrätäänkö?

jussipussi
Seuraa 
Viestejä87742

Ilkka Luoma kirjoitti:
asdf kirjoitti:
lokki kirjoitti:
Absu, Carter ja Maija, puhumattakaan Turusesta, ette tietenkään usko, mutta nämä idioottimaiset kommenttinne Luoman ketjuissa vain nostavat kontrastina Ilkka Luoman tekstien arvoa.

Ei sellaista voi nostaa, mita ei ole.

Aivan yleisen kiinnostuksen vuoksi - kerrotko "mitä ei ole" - arvaisin lukijoita kovasti kiinnostavan ..

Nimimerkki Ilkka Luoman teksteillä ei ole arvoa,  eli arvoa ei voi nostaa. Ymmärsitkö nyt?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat