Seuraa 
Viestejä3768

Uusi tänään voimaan astuva taksilaki sallii kenen hyvänsä ryhtyä taksikuskiksi ja taksina voi olla vaikka mopoauto tai kuorma-auto. Innovaattorina Sveitsin ja Suomen kansalaisuuden omaava rikkaan suvun ministerinainen

Kyydin hintakin voi olla mitä vain jos unohtaa sopia ja milläs todistat vaikka sovitkin, Ruotsissa meni täysin hulinaksi ja rikollisten matujen temmellyskentäksi.

Meillä on kaksi erinomaista ja säädeltyä organisaatiota joihin voi luottaa, apteekkilaitos ja taksi, miksi tuhota hyväksi havaitut?

Jatkossa siis kun tilaat taksin lumimyrässä varaudu fillarin tarakkaan tai potkukelkkaan ja kymmenkertaiseen hintaan, jos matutaksi, ryöstö tai raiskaus kaupan päälle.

Kesällä ehkä intiantaksi (kuva), kehittää mukavasti yhteisöllisyyttä.

Kommentit (9)

Reiska
Seuraa 
Viestejä5433

Taksi-laitos oli antiikkinen ja kankea. Vaikka uber tuli ja anto esimerkkiä toiminnan nykyaikaisuudesta, niin mitään uudistuksia palveluihin ei osattu tai haluttu tehdä. Jouti romukoppaan, vaikka asiallisesti hoidettuna ei hinta olekkaan laskemassa.

Per se

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Jaaha. Tohtori on ihan oikea stalinistinen punikkikommari, joka vaatii valtion kontrollia ihmisten elämään. Hyvä kun tämäkin tuli selväksi.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Dr Strangelove
Seuraa 
Viestejä3768

No, nyt teillä on sitten taksiraiskaajat.

Matujen palvontaahan tämä. Minä kannatan periaatteessa vapaata kilpailua, mutta samoilla säännöillä, "saat mitä tilaat", kuten persut sanovat.

Tietysti taksi - ja apteekkioikeudet ovat lähes suvussa kulkevia läänityksiä, mutta väärinkäytösten vaara uudessa systeemissä on suuri.

-Maija-
Seuraa 
Viestejä1207

Tanskanen vastustaa siis vapaata kilpailua. Mites se sopii Ameriikan ihannointiisi.

Siinä kivenheiton päässä, Espoossa, vanhat apteekkarit vastustavat uuden perustamista.

***

Jorvi ja muut Espoon uudet apteekit viivästyvät vuodella – kaksi apteekkaria jatkaa taistelua hallinto-oikeudessa

https://www.lansivayla.fi/artikkeli/659562-jorvi-ja-muut-espoon-uudet-ap...

---

Uusien apteekkien tulo Espooseen viivästynee vähintään vuodella, koska kaksi apteekkaria on valittanut Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean tekemästä Espoon apteekkeja koskevasta päätöksestä Helsingin hallinto-oikeuteen.

Emme voi kuuluttaa apteekkilupia haettavaksi nyt. Hallinto-oikeuden päätöksen saanti vie tyypillisesti vähintään vuoden, kertoo yliproviisori Noora Oinonen Fimeasta.

***

Taksilaista minullakin on epäilykseni. En nimittäin omista autoa (en edes vanhaa Sebringiä), minulla on varaa ajella ja pörräillä taksilla. Vaikka olisikin aamulla vähän pörrissä, niin limukuljettaja tulee ja hakee kotiovelta. Eikä talvisisin tartte ikkunoita krapailla.

-Pörrätäänkö?

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Dr Strangelove kirjoitti:
Tarkennus: Siis Vihtiin, nyt yksi Vihdin kirkonkylässä, toinen Nummelassa.

Jos Nummelassa olisi taksiasema ja sitä käyttäisi yksinoikeudella yksi taksi, niin varmaan autoilija tykkäisi huonoa jos Vihtiin annettaisiin taksilupa toisellekin autoilijalle.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat