Seuraa 
Viestejä383

En tiedä, millä nimellä tai käsitteellä pitäisi kutsua uusimman sukupolven ns lämpökranaatteja. Nämä älyammukset voidaan ohjelmoida aktivoitumaan tietyllä korkeudella ja ne kehittävät "äärimmäisen kuumuuden" lyhyeksi ajaksi (?).

Kuumuus riittää tappamaan panssaroiduissa olevat ihmiset ja räjäyttämään ammukset. Näitä älyammuksia on kuulema testattu Kiinassa, zero 11 alueella.

artikkeli julkaistu sivustolla www.superarmy.net

Näissä on jokin äärimmäisellä kuumuudella palava aine, ei ydinräjähdys, vaan jokin muu mekanismi tai aine, joka saadaan "leimahtamaan" mikrosekunneiksi lähes "miljoonan asteen lämpötilassa".

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (16)

kaktus
Seuraa 
Viestejä383

ei ole

jos ymmärrät mikroenergian aksioomia, ymmärrät että energia on liike ja massa, joten sama pätee täällä

kun luodaan äärettömän nopea ammus, se on sama kuin asteroidi. Mutta kun se on ihmisen luoma, se on ihmisen myös kohdentana.

Tämä avaruuteen sidottu energia voidaan siirtää maapallolle ns gravitaatiopeilimekanismisn avulla, jossa grvaittaitio sekä paneettojen massaa käytrttään jatkumoenergian luomiseen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kaktus
Seuraa 
Viestejä383

ammusten idea on sama kuin asterodien. Tämä antaa mahdollisuuuden luoda avaruus puolustus maailman joka on vakmis tuhosmaan koko maailman.''

kornia. 

Vierailija

Miljoonan asteen lämpötila vastaa kummiskin n. 90 eV ja vähän epäilen että mahtaako sellaista nimenomaan kemiallista reaktiota löytyä mistä noin paljon vapautuu.

Vierailija

Toisaalta jokin super-hyper-kondensaattori mikä sopivalla ajanhetkellä oikosuljetaan ja syntyy valokaari mikä säteilee termistä röntgeniä. Ei tulisi kemian rajoitukset ongelmaksi.

Tokilogi
Seuraa 
Viestejä5595

ksuomala kirjoitti:
Miljoonan asteen lämpötila vastaa kummiskin n. 90 eV ja vähän epäilen että mahtaako sellaista nimenomaan kemiallista reaktiota löytyä mistä noin paljon vapautuu.

Ei kyllä löydy, termiittireaktio on kuumin eli n. 2500 astetta.

Vierailija

Termiitistäkin pystyy pistämään paremmaksi: https://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ja01590a075 tuosta aineesta taisi olla Guinnessin ennätyskirjassakin maininta.

Vaan ei tuokaan kyllä oikein riitä "miljoonaan asteeseen" vaikka olisikin Fahrenheitia.

Että jos on todellinen juttu tuo "lämpöammus" niin tuskin on kemiallisia reaktioita hyödynnetty. 

Vierailija

Jos tuo lämpökranaatti ei teknisesti ottaen ole ydinase niin sitähän ei sitten sido nämä kaikenlaiset sopimukset, startit ja saltit ja ctbt:t ja mitä näitä nyt onkaan.

Vierailija

Eipä se miljoona celsiustakaan taida olla kovin kauhea tikki, jos kestää vain mikrosekuntin. Siinä ajassa ei hirveästi ehdi tankkia lämmittää, vaan suurin osa säteilystä menee harakoille.

Vierailija

Rönrgensäteilynä se pitäisi se lämpöenergia tuoda että saadaan tankin sisällä ammuksia lämmitettyä tarpeeksi kuumiksi räjähtämään. Mikrosekunnissa tuskin ehtii lämpöenergia diffusoitua kovinkaan pitkälle.

Vierailija

Tosin mahtaisiko olla kummiskin kustannustehokkaampaa energiassa mitattuna nakata vain sitä tankkia jollain konventionaalisella räjähteellä varustetulla ohjuksella ja täts it?

Vierailija

Tai hei, sellainen scifi-idea että puristaisi nopeasti ja voimallisesti kasaan jotain siirtymäalkuainetta siten että sisempien kuorien elektronikonfiguraatiot muuttuisivat tilapäisesti ja sitten kun palaillaan takaisin tavanomaisillle orbitaaleille  niin näitten muutoten yhteydessä syntyisi näitä uv/röntgen-fotoneja.

Vaan voi olla että niin saatanalliseen puristukseen ei konventionaaliset räjähteet eikä perus-casiot riitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat