Seuraa 
Viestejä363

Kun katsoo asiaa "biologiselta" puolelta, tämäkin suuntaus on ymmärtänyt yhden tärkeimmän asian, geenejä pitää vaihtaa. Siis pitääkö eurooppalaisten geneettistä perimää laajentaa Euroopan ulkopuolelta. Ei kai siinä mitään pahaa ole, joe ei joku ryhmä näe asiaa "omanapaisesti" tai "rotuopillisesti"-

Usein uskonnolliset yhteisöt ovat kovin maallisia monissa asioissa, kun tulee kyse lisääntymisestä. Tämä voi olla legenda, mutta olen lukenut/luullut lukeneeni , että eskimokulttuurissa isäntä aina tarjoaa vaimoaan vieraalle. Tässä on oikea ajatus.

Mitä laajempi on geneettinen kulkeutuma, sitä parempi. Suomessa on esim paikka nimeltä Egyptinkorpi, ja sen kylän lapsista 70% on erityisopetuksessa (Lieksa).

Nyt päästään vaikeaan osuuteen. Miten taataan yhteisössä tämä geenien vaihtaminen. Riittääkö Euroopalle sisäiset geenit, vai pitäisikö saada vaihtuvuutta muualta.

Olen lukenut Tiede-lehdestä, että nykyinen väestö pohjautuu 20 naisesta. Miten on viesolettaman laita?

Suomikin on niin suljettu alue, että geenit eivät vaihtuneet riittävästi aikoinaan. Vaikka meitä oli enemmän kuin 100.000.

Voiko olla niin, että jos geenien vaihtuvuutta lisätä Suomessa, on vaara että taannumme suomisiitoisuuden takia. Pitäisikö saada uutta verta, vaikka lisäämällä maahanmuuttoa?

Kommentit (1)

loimulumo
Seuraa 
Viestejä363

panterarosa kirjoitti:
Johan sitä uutta, kehitysmaalaista verta saatiin enemmän kuin tilattiin ja haluttiin  Isovihan aikaan. Sinun ja kaltaistesi kannattaisi varmaan muuttaa sinne eskimoiden pariin, niin olisi vaihtuvuus taattu.

Että olli taas fiksu kommentti "Sinun ja kaltaistesi kannattaisi varmaan muuttaa sinne eskimoiden pariin, niin olisi vaihtuvuus taattu.",

Mitä sinun mielestäsi on keskustelu? Onko tuo keskustelua? Eikö tämän palsta ajatus ole pyrkiä vaihtamaan ajatuksia, eikä normittamaan tai mollaamaan kirjoittajaa?

Kun nyt olet avannut keskustelun niin ;

"Sinun ja kaltaistesi kannattaisi varmaan muuttaa sinne eskimoiden pariin, niin olisi vaihtuvuus taattu." 

Voisitko avata tätä mielipidettäsi? Mitä tarkoitat "kaltaisesi", muuttaa sinne? Eskimot?

Jos on mielipide, olisi hyvä että esittäisit sen selkeästi. Voit olla eri mieltä, se on lahja keskustelulle, mutta ns heitto on pelkkää höttöä, yleensä tähän tyyliin mennään kun ei ole oikeasti mitää kommentoitavaa, vain tuo "mielensäpahoittajan" .funktio.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat