Seuraa 
Viestejä45973

VETOOMUS

Kaikilla suomalaisilla on vielä tuoreet traumat vuoden 2005 yleisurheilun MM-kisojen avajaisista. Professori Gandalf repi joulupukkinaamarissa voimavirtajohtoja "aikakoneessa". Rednex, Laura Bono ja muut Suomen huippubändit esiintyivät kaatosateessa. Playback-esitykset lähetettiin miljooniin koteihin takakaarteen kakkoskameran mikrofonilla äänitettyinä.

Ettei vuoden 2005 MM-kisojen avajaisten kaltainen fiasko, sekä siitä seurannut kansallinen häpeä toistuisi, vaadimme seuraavia toimenpiteitä:

Ammattilaiset asialle: Suomessa on kymmeniä kansainvälisesti tunnustettuja viihdealan ammattilaisia, jotka ovat tähän saakka karttaneet Euroviisuja kuin Lordi kasvisruokaa. Suomalaisia kukkahattutätejä ei saa päästää koskemaan tulevien Euroviisujen järjestelyihin. Emma-gaalojen tuottajille, Yleisradion fiilistelijöille, Matti Vanhaselle ja MM-kisojen organisaatiolle porttikielto tapahtumaan.

Tekotaiteellisuus pannaan: Väliaikaesityksiksi ei tarvita Ateenasta kopioituja tanssiesityksiä. Rockilla Lordi toi kisat Suomeen ja rockilla jatketaan! Suomalaisilla ei ole tarvetta kopioida muiden maiden seremonioita, pitäydytään siinä mikä osataan parhaiten.

Nuorta ammattitaitoa: Tunnarit, välianimaatiot ja graafinen ilme parhaille nuorille luoville tekijöille. Ylen grafiikkaosasto ei saa koskea tapahtumaan (oletko nähnyt Ylen ohjelmatunnuksia tai markkinointia?).

Euroviisut Lappiin: Kaikki jotka ovat käyneet betonilähiöiden ja rautateiden ympäröimässä Hartwall Areenassa ovat sitä mieltä että Euroviisut tulee järjestää Lordin kotikulmilla Lapissa. Mikä näyttäisi Euroopassa paremmalta kuin porot parveilemassa viisuhallin parkkipaikalla? Mikäli tilaa Lapista ei löydy (eikä Hjallis hallia pysty rakentamaan) tyytykäämme Hartwall Areenaan.

Lordi ansaitsee kaiken kunnian voitosta. Suomi ei voittanut Euroviisuja, Lordi voitti.

Lisää nimesi vetoomukseen!

  • ylös 0
  • alas 2

Kommentit (5)

Sadetta täällä ropisee.

Myös E.J. Tennilä kuvattuna edusukunnassa näyttämässä heavy-merkkiä.
Saatana!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
L
Seuraa 
Viestejä7979

Samael

Kisat järjestää YLE. Jo siksi, että juuri YLE on se Eurovisionin jäsen, jonka edustaja voitti. Ja muutenkin.

Minä tietenkin olen sitä mieltä, että YLE on kaikin puolin paska järjestely, eikä liberaaliin maailmankuvaan istu lupa- ja verkkotoimintamaksuineen. Olen vaan sitä mieltä, että noita tuulimyllyjä vastaan käynnistä ei mitään hyötyä ole.

Olen samaa mieltä - kaikesta muusta, paitsi siitä, että euroviisut pitäisi järjestää Lapissa.

wizard
Olen samaa mieltä - kaikesta muusta, paitsi siitä, että euroviisut pitäisi järjestää Lapissa.

Kuten myös.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat