Seuraa 
Viestejä73

Onko jäänne menneisyydestä vai vain keino poistaa ylimääräinen kalsium pois keistä. Vai liittyykö seksuaalisuuteen tai t

Kommentit (5)

Sudenjälki
Seuraa 
Viestejä73

Hitto kun oikoluku muuttaa sanoja toisiksi. Siis poistaako kynnet kehosta ylimääräisen kalsiumin. Tuskin luonto tekisi varpaankynnet ilman jotain tarkoitusta? Vai tekisikö? Punaiset varpaankynnet ovat kyllä aika seksikkäitä ja viittaavat molemmin puolin että isovarpaiden välistä voisi löytyä tarjolle muutakin punaista. Tätä teoriaa vastaan sotii se ettei kynnet ole luonnostaan punaisia. Tiedä häntä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minijehova
Seuraa 
Viestejä10417

Oiskohan joku jumalallinen rangaistus kiinnittää menevään kroppaan jotain helposti särkyvää ja erityisen kivuliasta?
Nöyryyden oppiminen ja kivun sietokynnyksen nostaminen on oletettu tarkoitus.

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Simplex
Seuraa 
Viestejä3033

Asiaan ei voi antaa vastausta ennen kuin kerrot uskotko kreationismiin vai evoluutioteoriaan. Mutta tässä lyhennelmä:

1. Kreationistinen vastaus

Jumala loi ihmiselle varpaankynnet.

2. Evoluutio-opillinen vastaus:

Koska ihminen perityy apinasta, niin nykyihmisen varpaankynnet ovat kehittyneet evoluution myötä sellaisiksi kuin ne ovat sitä mukaa kun varpaiden kynsien merkitys ihmisen liikkumiselle ja elossa säilymiselle on käynyt vähemmän merkittäväksi.

Sudenjälki
Seuraa 
Viestejä73

Uskon ennemmän evoluutioon. Mutta eikö evoluution pitäisi poistaa ajan kanssa turhat asiat pois. Tosin onhan häntäluukin kai jäänne. Jos kynnet poistuvat niin mitä tulee tilalle. Nyt välähti myös Lisäkysymys. Miksi meillä on myös 5 varvasta . Ja miksei varpaissa ole peukalon tapaista mahdollisuutta mahdollisuutta pitää kiinni vaikka oksasta. Tietysti kävellessä oksiin ei tarvitse tarttua. Heitin aloituksen lonkalta mutta tästähän taisi tulla vähän kinkkisempi asia ainakin mulle.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat