Seuraa 
Viestejä794

- Kuulimme äsken TV uutisista taas järkyttävästä kolmen henkilön kuolemaan johaneesta ... rattijuopoksi epääillyn ilm... nuoren miehen poliisin takaa ajon seurraneesta kuolon kolarista.

- Näitä tällaisia poliisin jahtaamien epäiltyjen nuorten kuolonkolareita toistuu vuodesta toiseen . Miksi ? Eikö näin digi- ja GBS - paikannuksen aikoina kyetä kehittämään ...potentiaalisen rattijuopon...seuranta menetelmiä huomaamattomiksi esim ilmiantajan rekno. tiedon perusteella, älypuhelinten gps- paikantimia hyödyntäen jne..
-- vaihtoehtoja epäillyn auton ja henkilön tummistamiseen lienee mahdollista soveltaa poliisinkin valvonta - seuranta käyttöön.

- Täysin turhia ja järkyttäviä kuolonkolareita jotka voidaan välttää valvonta digi - teknologiaa ja , menetelmiä kehittämällä.
Näin mun mielestäni.

Osmo, Otto, Juhani Päivinen

Kommentit (1)

Pauli
Seuraa 
Viestejä221

Rattijuoppoja on liikenteessä paljon. Poliisia ne ei kiinnosta, koska pillurallin sijaan joutuisivat nousemaan autosta pysäyttelemään muita autoja. Helpompaa sorvata tilastot kuntoon peltipoliiseilla ja poliisiautojen automaattisilla rekisterinumeron tunnistuksella. Vaikket ole syyllistynyt mihinkään, tietosi kytätään joka kerta kun pilluralli seriffien ohi ajat. Ehkä pitää alkaa turvaamaan oma turvallisuus jollakin muulla tavoin kuin poliisivaltion korruptioseriffeillä. Missäs se isoisän kätkö olikaan?... Ajan kysymys kun rekisterinumeron tunnistus tsekkaa omistajan puoluekirjan värin ja nappi otsaan jos väärä väri...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat