Seuraa 
Viestejä1033

https://yle.fi/uutiset/3-10327519

NASA:n Cape Kennedyn 50-vuotisjuhlassa vuosikymmen sitten luovutettiin meille "kanta-asiakkaille" ja yhteistyökumppaneille avaruudessa käyneestä metallista lyöty mitali, tuo kerrotaankin kolikon toisella puolella.

Sivut

Kommentit (78)

Minijehova
Seuraa 
Viestejä10159

Tuksun syndeistä halusit kirjoittaa, NASA on vain sumutusta.

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Thor Hammer
Seuraa 
Viestejä1033

Kas, vain yksi lapiollinen sontaa kun aloittaa asia-aiheella, tämähän on edistystä!

"Tuksun syndeistä" ???

Nyt meni yli hilseen, mitä mahdat tarkoittaa, ei sano minulle yhtään mitään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Thor Hammer
Seuraa 
Viestejä1033

Aika painavaa metallia tuo, ei ainakaan mitään raketin kuorimateriaalia, alumiini tai titaaniseosta, hieman ruskehtavaa, eli jotain värimetallia seassa. Olisiko rakettimoottorista? Tuskin kuitenkaan mitään kovin eksoottista metallia, sellainen varmasti kalliina palautetaan kiertoon.

Tokilogi
Seuraa 
Viestejä1725

Thor Hammer kirjoitti:
https://yle.fi/uutiset/3-10327519

NASA:n Cape Kennedyn 50-vuotisjuhlassa vuosikymmen sitten luovutettiin meille "kanta-asiakkaille" ja yhteistyökumppaneille avaruudessa käyneestä metallista lyöty mitali, tuo kerrotaankin kolikon toisella puolella.

"The medal is included with either a single day admission or annual pass, each at up to a 30% discount off normal ticket prices."

http://www.collectspace.com/ubb/Forum12/HTML/000256.html

Mitali sisältyi päivälipun hintaan kaikille, joten ei nyt tämäkään valhe toimi.

Thor Hammer
Seuraa 
Viestejä1033

On todella masentavaa yrittää virittää keskustelua asiasta, eli tässä tapauksessa nasasta, tieteeseen oleellisesti kuuluvasta ja saada niskaansa tällaisten "tokilogi" n tapaisten nimimerkin takaa ampuvien nollien haistattelut ensimmäisenä. Aloittaisit itse joskus jotain, mutta siihenhän sinä peruskoulun pudokas et pysty, ainoastaan viisaampiesi sylkemiseen. Menisit nyt sovinnolla tasollesi sopivalle foorumile, suoli 24:aan tai vauvalehteen, ehkä gay-foorumikin on?

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

Ketjun aloittajalla menee hän itse ja NASA keskenään aika pahasti sekaisin jos hän kuvittelee tänne positittamansa aineiston perusteella keskustelevansa täällä vain NASAsta.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Thor Hammer
Seuraa 
Viestejä1033

Mutta, annetaan turhikkien vaahdota ja palataan asiaan.

On oikeastaan yllättävää, että Yhdysvallat jäi alkuun jälkeen rakettiteknologiassa ja shokki oli suuri kun neukkula laukaisi sputnikkinsa, Tosin etumatka otettiin nopeasti kiinni ja mentiin edelle aivan toisella tekniikalla, Venäjän avaruusteknologiahan lentelee edelkeen noilla bysattisen kirkon näköisillä antiikkisilla vehkeillään.

Paljon on vikaa johdossa, presidentit Kennedyn jälkeen ovat taas unohtaneet avaruuden, O' bama vähensi nasan määrärahoja ja uuden raketin kehitys hidastui vuosilla, Trump lisää tukea nasalle, Obama rahoitti terroristeja.

Spanish Inquisitor Jr
Seuraa 
Viestejä2520

Onnea NASA:lle synttärien johdosta. NASA:n alkuaikoina oli myös kv-politiikkaa mukana ihan käytännössäkin, ilman mitään kilpajuoksua avaruuteen eli kun lentäjä Gary  Powersin U-2 vakoilukone ammuttiin alas Neuvostoliitossa vappupäivänä 1960 seurasi jännittäviä käänteitä.

Tuohon aikaan ei ole vielä satelliittitiedustelua ja U-2 oli uusi yli 20 kilometrin korkeudessa lentävä vakoilukone, joka kykeni ottamaan valokuvia kiinnostavista kohteista hyvin korkealta. No, Powersin tehtävänä oli lentää Pakistanista yli Neuvostoliiton valokuvaten tiettyjä tärkeitä kohteita ja laskeutua Norjaan. Powersin kone kuitenkin ammuttiin alas ilmatorjuntaohjuksella keskellä Venäjää ja Powers itse selvisi laskuvarjolla tilanteesta, mutta jäi venäläisten vangiksi. Tämä siis tapahtui 1. toukokuuta 1960. NASAn lehdistötiedote seurasi, jossa kyseinen säähavaintokoneen ym. lentäjä oli (tietysti) lentänyt NASAn tehtävää ja mahdollisesti  hapenpuutteesta johtunut tajuttomuus oli aiheuttanut sen, että kone oli lentänyt Turkista (!) kohti pohjoista autopilotin ohjauksessa. No eihän kukaan usko tollaisia juttuja, eikä uskonutkaan , NL otti täyden propagandahyödyn tapahtuneesta, koska pudonneen U-2-koneen vakoiluvarustus oli säilynyt ehjänä todisteena.

Powers myöhemmin vaihettiin USA:ssa kiinnijääneeseen neuvostoagenttiin.

Tarinan opetus_Älä luota 100%:sesti  NASA:n juttuihin.

Vanha nimimerkki Spanish Inquisitor uudelleensyntyneenä.

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä11417

Thor Hammer kirjoitti:
Jahas ja lisää sontaa. Emme tarvitse tähän keskusteluun myöskään lauria ja brainwashia, täällä juttelevat aikuiset, hös hös sinne vauva-foorumille!

Keskusteluun?

😎

Thor Hammer
Seuraa 
Viestejä1033

Kuka hyvänsä pystyy tänne linkkaamaan googlea tai wikipediaa, ei se ole keskustelua, jussipussi on oiva esimerkki "wikipediamaisterista". Omat kokemukset ovat aivan muuta, mutta ymmärrän ettei niitä useimmilla ole, onko kukaan teistä edes käynyt Cape Kennedyssä? Minä olen puolen sataa kertaa.

Tokilogi
Seuraa 
Viestejä1725

Thor Hammer kirjoitti:
On todella masentavaa yrittää virittää keskustelua asiasta, eli tässä tapauksessa nasasta, tieteeseen oleellisesti kuuluvasta ja saada niskaansa tällaisten "tokilogi" n tapaisten

Ensimmäisenähän oli kuva mitalista, jonka kerroit saaneesi, koska olet nasan yhteistyökumppani, mutta totuus on että sen sai jokainen avaruuskeskuksessa käynyt.

Tämänkään keskustelun tarkoituksena ei ole muu kuin itsesi kehuminen, jota seuraa muiden alentaminen.

Kokeile joskus aloittaa keskustelu, jossa et tuo erinomaisuuttasi esille.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat