Seuraa 
Viestejä8843

Ei olisi Mark Zuckerberg voinut arvata ihmetellessään toistakymmentä vuotta sitten olematonta biletyssisällysluettelon puutetta yliopistossaan, että nyt vuonna 2018 hänen ideoima, tai jonkun toisen – [vrt. Bill Gates/ Microsoft ja MS-DOS, jonka hän myi alussaan olemattomana/ omistamattomana IBM' llä – loppu onkin historiaa ja tätä päivää] – Facebook on suoran kansalaisvaikuttamisen väline [1 – ja niin laajana, ettei sellaista ole historiassa koskaan ennen havaittu.

[1 Nyt vyörytetään sanattomasti ja nimettömin vihjein lisää vettä Robert Muellerin myllyyn, jotta US-presidentti Donald Trump pysyy käsiraudoissa ja kultaisessa häkissään - … ~ https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/nyt-facebookissa-kaynnissa... - Ote: ”NYT: Facebookissa käynnissä suunnitelmallinen vaikuttamiskampanja – epäillään pyrkivän vaikuttamaan Yhdysvaltojen välivaaleihin … ” _ ” … Kampanjaa ei ole kyetty yhdistämään Venäjään, jonka epäillään vaikuttaneen Yhdysvaltojen presidentin vaaleihin vuonna 2016 … ” -Mtv3 - 31.07.2018 -

Tähän suoravaikuttamisen, oikeastaan suoramedian aaltoon ovat ryhtyneet niin CIA, NSA kuin FSB ja Israelin Mossad [Stuxnet-operaatio Iraniin] ja monet – monet muut – unohtamatta mitään länsi- tai muutakaan valtiota niiden vakoilulaitoksineen.

Maailman suurin Kiina ei ole Naamakirjaan ryhtynyt, koska kielsi sen kaukoviisaasti omiltaan – toki kiinalaisille on omansa – muun muassa WeChat (WhatsAppin vastine), johon voi ryhtyä meiltäkin.

Kiina saattaa kieltää kaikki amerikkalaiset elektronisen vakoilun, manipulaatiovaikuttamisen ja propagandan levittämisen mahdollistamat välineet – Microsoft, Apple, Intel – Google, Motorola, Cisco ja niin edelleen – kaikki nuo voidaan korvata omilla [0 ja näin välttyä ujuttautumiselta omaan vuosituhansia vanhaan korkeakulttuuriperintöön.

Lännenmiehen katsomus- tavoitemaailma edustaa vain noin 20 prosenttia Telluksemme ihmispopulaatiosta. Kiinalaisten manipulaation vastustamiskieltoon saattavat liittyä myös Intia, Venäjä ja monet muut, jotka näkevät amerikkalaishegemonian saapumisen iltaansa – kaupallisesti elämme jo kiinalaisten vuosisataa [Kuva 1.].

Naamakirjasta on aika-ajoin kirjoitettu väliaikatietoja alkaen vuodesta 2009 ---
~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2009/05/yhteisollisyyden-naamakirjat-fac... -

Ote: ”Netissä ihmisten kesken leviää ilmiö Facebook 1) - "Naamakirja", jossa tehdään sitä mitä on aina tehty. Uutisointi seurailee kansalaisten omaa suoravaikuttamista, uutisvälitystä ja seurustelupäiväkirjaa …

… ihminen sosiaalisena eläimenä haluaa hyväksyntää, osallistumista ja joukkoon kuulumista. Internet kaikkien verkkojen äitinä yhdistelee ujommankin äänettömänä tai äänekkäänä, nimellä tai ilman sitä. Naamakirjassa puhutaan vapaasti, avoimesti ja osin salaisuuksia varjelematta ... … ”

Lisäksi vuonna 2015 ---
~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/07/naamakirja-kaiken-muuttaa-voi.html -

Ote: ” … Maailma on muuttumassa huimaa vauhtia; Naamakirja kerää yhteen informaatiolangat tai langattomuuden, kun siihen on yhteys sadoista miljoonista älykännyköistä, joiden kuva- ja videolaatu on jo 1980 -luvun ammattiluokkaa. Tiedon saanto, muunneltuna tai ilman on nyt jokapäiväistä. Olemme sananmukaisesti väärän tai oikean tiedonvirrassa! … ”

...

...
Niin, kuka, mikä ja ketkä haluavat vaikuttaa … ja mihin sekä keihin?

Olemme uteliaita ja turvaamme omaamme. Olemme reviirinvartijoita ja puolustamme sitä ja niitä. Samalla reviirejä on valloitettu – oveluudella, väkivallalla ja rahalla. Maailmassa eliölajit ovat jatkuvassa reviiritaistelussa – rajat sen aikaansaivat ja -saavat.

...
Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat