Seuraa 
Viestejä5070

Onkos mitään toimivaa poistoon menevää ruokaa välittävää palvelua?

Tai sellaista jossa ravintola myy alennuksella ylijäämäannoksia?

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Onko sellaista appia, jolla saisi myymättä jääneet kaljat ja paukut halvalla?

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Minijehova
Seuraa 
Viestejä10262

Tuli eilen haettua sellainen ruokakassi ja kivasti siinä on kympillä kamaa, jota ei enää tänään saa myydä.

Hävikin vähentäminen ja ruokalaskun keveneminen molemmat ilahduttaa yksinkertaista mieltä.

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

John Carter
Seuraa 
Viestejä11038

Toi fiksuruoka.fi on hyvin käytännöllinen ja halpa. Olen usein viikot työmatkoilla muualla, kuin kotona ja teen tilauksen tuonne sunnuntaisin. Kun palaan perjantaina kotiin, niin säästyy aikaa, kun ei tarvitse mennä ruuhkaisaan kauppaan jonottamaan, vaan voi noutaa ostokset lähimmästä postista ja vielä paljon halvemmalla, kuin lähikaupasta. Tosin tuoretuotteet, kuten liha, maito, hedelmät, ym. joudun edelleen noutamaan lähikaupasta.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Käyttäjä16385
Seuraa 
Viestejä2

Vazan on uudehko mobiilisovellus erityisesti yksityishenkilöiden väliseen vaihdantaan. Sovelluksen kautta on myös hävikkiruokaa pelastettu kahviloista ja yksityishenkilöiltä Tampereella, johon sovelluksen alkuvaiheen markkinointi on keskittynyt.  Tavoitteena on laajentua pian myös muihin kaupunkeihin, kun sovellusta on nyt kesän ja syksyn ajan kehitetty yhdellä paikkakunnalla.

Vazan Play Storessa.

Vazan App Storessa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat