Seuraa 
Viestejä383

Minulla on pieni "ilmanviilennin", ilmastointilaite. Toimii ok ja viilentää 50-70/m2 ihan hyvin. Tärkeintä on ilmankosteuden laskeminen ja sitten lämpötilan. Kun laite puskee 12asteista ilmaa se tuntuu aika pahalta.

Olen siirtänyt laitteen puskemaan toiseen huoneeseen, ja se auttaa kun ei tule suoraa puhallusta.

Nämä ilmastointilaitteet ovat paholaisen keksintöjä. Jos olisi varaa invertti -laitteeseen, voisin olla toista mieltä.

Kun laite puskee 10-12 asteista ilmaa 29asteiseen huoneeseen jossa kaikki massa on tuo29 astetta, tulee järkyttävä lämpötilaero, jota ihmisen keho ei sulata.

Keho ei tiedä, onko 30 astetta tai 12 astetta.

Kylmä ilma on 8-12 astetta ja huone 30 astetta tulee hirveä kylmän tunne.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Käyttäjä4369
Seuraa 
Viestejä2844

Englantilaiset tekevät huomattavan ”ilmastoteko-päätöksen”

Uusissa taloissa ei enää 2025 jälkeen kaasua saa käyttää talon ja kuuman veden lämmitykseen.

Ilma- ja maalämpöpumput tulevat tietysti kalliimmiksi asentaa, mutta tämä säästää kaasua käytettäväksi paikoissa, missä se on tarpeen.

Tämä on ”ilmastoteko” tulevia sukupolvia ajatellen, mutta vähän toisessa mielessä kuin hiilidioksidi aktivistit luulevat.

Kaasun hinta vaihtelee, mutta Ruotsin ja Suomen kokemukset osoittavat, että käyttökustannuksien aleneminen kattaa lisäinvestoinnit muutamassa vuodessa.

Lämpöpumpuilla saavutetaan myös suuri etu, kun taloa voi jäähdyttää tehokkaasti kesäaikana.

Päätös hyödyttää siis tulevaisuudessa sekä kaasun vähäisemmässä käytössä, että kesäaikaisen jäähdytyksen toimiessa vähemmällä sähkön käytöllä.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6804685/Fossil-fuel-heating-sys...

The end of the gas boiler: Fossil-fuel heating systems will be BANNED in all British new-builds from 2025 adding £5,000 to average house price

The installation of new gas boilers to provide heating and hot water is set to banned for new homes from 2025 in a move that could add £5,000 to the average price, Chancellor Philip Hammond revealed today.

The Government's advisory Committee on Climate Change recommended ending the connection of new homes to the gas grid by 2025 in a report last month, with properties heated with low-carbon energy instead.

The Chancellor announced new standards 'mandating the end of fossil fuel heating systems in new homes from 2025 delivering lower carbon, and lower fuel bills too'.

But the government have not specified exactly what will replace the traditional boiler - with concerns about how long high-tech low carbon heaters can take to warm a room and cost implications for taxpayers.

esko

Tokilogi
Seuraa 
Viestejä5595

Ilmalämpöpumppu kannattaa asentaa yläkertaan jos sellainen on, mistä viileä ilma valuu alaspäin tai sitten laittaa lisätuulettimen, millä ilma sekoittuu tai suuntaa ilmalämpöpumpun ilmavirtauksen kesällä ylöspäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Goswell
Seuraa 
Viestejä21005

Viilennys ei välttämättä ole hyvä ajatus, kosteus tiivistyy väärään paikkaan, hometaloja pukkaa.

Minun mielestä noin.

Vierailija

Diam kirjoitti:

Meillä meni saneeraus vähän pieleen, kun asensin lattialämmityksen 70 luvulla valmistuneeseen siporex taloon. Talvella ulkoseinät ovat kylmät,  vaikka huoneistossa lämmintä riittää, niin ulkoseiniltä "valuu" kylmää ilmaa lattian rajaan ja vastakkaisen seinän yläreunassa on koneellisen ilmanvaihdon tuloventtiilit ( matalan tasakattoon olisi ollut todella hankala saada IV kanavia ), ja nämä saa aikaan ilmanpyörrettä huoneissa, joka aiheuttaa iholla vedontunnetta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat