Seuraa 
Viestejä45973

Kuinka iso tuo kauppatori oikeasti on? Kun minulla tuo muisti hieman pätkii.

http://www.ek.fi/kamera/palace00.jpg?1105122943444

"Lordi-juhlassa tavoitellaan karaoken ME:tä

Guinnessin Ennätystenkirjan nykyinen ennätys on 50 000 ihmistä laulamassa karaokea yhtä aikaa. Ennätys on tarkoitus pistää uusiksi Helsingin Kauppatorilla perjantaina järjestettävässä voitonjuhlassa."

http://www.yle.fi/uutiset/kulttuuri/id35085.html

Tiedän, että tuo jatkuu tuosta Espalle Mantan ohi ja levittyy kauppahallille, mutta mahtuuko alueelle siltikään yli 50 000 ihmistä? Jotenkin se vaikuttaa pieneltä. Tietysti, jos matkaa jatketaan puoleenväliä Nuuksiota...

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (16)

Mahtuupa hyvinkin. Paikalle värkätään vielä kolme Skriiniä, jotta väki levittäytyy Esplanadille ja sivukaduillekin.

Hiukan tekisi mieli mennä katsomaan, mutta tungos saattaa aiheuttaa paniikinpoikasen

Ainoa huoli on lavalta katsoen vasemmalla olevat, joista osa saattaa pudota Kolera-altaaseen. Tarja ja siippansa näkevät shown turvallisesti kotiparvekkeelta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ilman muuta menet katsomaan. Tulisin itsekin, mutta kun matka on hieman liian pitkä. Tällaisina kertoina harmittaa ettei asu Helsingin keskustassa, koskaan muuten ei.

Täällä sitä joutuu sitten vaan tv:stä ja netistä seuraamaan tätäkin spektaakkelia.

Ei muuta kuin pullo punkkua messiin ja torille juhlimaan. Repäisevät tempaukset ovat vähintään yhtä terveellisiä kuin pieni juoruilu.

Älä kuitenkaan pomppaa kolera-altaaseen uimaan, eikä edes Mantan patsaan suihkulähteeseen.

No, katsotaan, saanko Papalta iltaloman. Enkä hyppää Kolera-altaaseen, tyhjenee puoli Suomenlahtea

Iltaloma evätty Pappa kauhistui, pelkää saavansa tungoksesta kotiinviemisiksi Mummomuusia. Telkkarista katselen ja mölisen itsekseni.

No, voi pahkeinen! No, juota sille Papalle iso pullo viskiä pullon suusta, niin se Lordikin sitä nauttii. Kun pullo on tyhjä, karkaat sinä pihalle kuin pahainen teinix, hyppäät taksiin ja torille.

Meinasin jo heittää Mummolle tervehdyksen jotta "Torilla tavataan", mutta papanperhana tuli tulpaksi. Aatos ajatteli mennä digikameroineen Kauppahallin nurkille ottamaan kuvia ryysiksestä ja Kolera-altaaseen pudonneista.

Kyllä Kauppatorille mahtuu ja Skattannokan rantamillakin varmaan on tunnelmaa vaikka ei bändiä näkisikään. Mistähän se 50 000 on arvioitu, eikös sen verran väkeä ole jo Kaivarin konserteissa?

edit:vaarista pappa, sori.

Kauppatorin koko on suhteellinen. Mikäli Kauppatori on täynnä Lordi-faneja, niitä on varmasti reilusti yli 50 000, mutta jos se on täynnä Linnan juhlia protestoivia varjojuhlijoita tai vaikkapa sodan tai taloudellisen kuilun kasvattamista vastustavien mielenosoitus, niin silloin kauppatorille mahtuu vain muutama sata.

Vuonna 1995 pakkautui kiekkofaneja kauppatorille eri arvioiden mukaan 100 000. Eiköhän tuonne 50 000 mahdu tänäkin päivänä.

Kiitos MD.

Oli kiva pyöritellä kameraa. pitääkin tehdä useammin, oikeastaan aina kun tekee mieli lähteä sinne "isoon maailmaan".

Kun täällä periferiassa asuu, niin kaikki nuo suhteet ja Helsingin todellisuus unohtuu...

Taitaa olla kolme vuotta aikaa kun viimeksi olen tuossa Kappelin teranssilla (:-)) käynyt. Se on kumma paikka, kun sielläkin pakkaa muisti heikkenemään. Ilmeisesti siinä on magneettikentässä samanlainen keskittymä kuin täällä tuossa entisen Mustan Kissan Kellarin nurkilla.

Nukkumatti

Taitaa olla kolme vuotta aikaa kun viimeksi olen tuossa Kappelin teranssilla (:-)) käynyt. Se on kumma paikka, kun sielläkin pakkaa muisti heikkenemään. Ilmeisesti siinä on magneettikentässä samanlainen keskittymä kuin täällä tuossa entisen Mustan Kissan Kellarin nurkilla.

Jos joskus eksyt taas tänne suureen maailmaan, ilmoittele. Saat minusta halutessasi seuraa Kappelin terdelle, jos satun olemaan maisemissa.

PS. En ole varma, onko tuo terde sana enää IN, oli viime kesänä, voi olla jo OUT. Yritin aikaansa seuraavalta ystävättäreltäni tiedustella, mutta ei hänkään tiennyt. Johtuisikohan siitä, että meillä viime kesänä jäi Hesan terde-kausi avaamatta. Tänä kesänä olemme vannoneet paikkaavamme moisen aukon.

Terdellä kuulemma voi sitten opiskella parhaiten uusinta kesäsanastoa pitkä huurteinen huulilla.

Aatos
Ol niingon gotonas?

Ei kai tuo nyt enää niin suuri uutinen pitäisi olla, mutt gyll, gyll, sano leiliki.

Esivanhemmat kävivät silloin 1600 -luvulla perustamassa Helsingin -kylän, ja muuttivat heti pois, kun sinne alkoi landepaukkuja muuttaa. Ilman esi-isiä ei Helsinkiä (tai kuten he paikan nimesivät: Hellsinski) olisi. Onneksi olivät älykkäitä ja karkasivat heti ensimmäisen mahdollisuuden tullen.

Lisää kunnon periferiahuumoria: "Paha oteta vähä, sanos Juumberi gon biäne ämmä ott!" ja "Vanh meri lönki, sanos Juumberi gon Lonsin galliol gaadus!"

Nukkumatti
Lisää kunnon periferiahuumoria: "Paha oteta vähä, sanos Juumberi gon biäne ämmä ott!" ja "Vanh meri lönki, sanos Juumberi gon Lonsin galliol gaadus!"

Tai: ol se luaja lykk ett Iirot lyättim bäähä. Tai: toisi merel tuule go ämmä koton luule.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat