Seuraa 
Viestejä11270

Media rummuttaa voimakkaasti Chemnitzin mellakoista – uusnatsit (so. uuskansallissosialistit), kuten liki kaikkia äärioikeistoryhmittymiä kutsutaan, vaikka Saksassa kansallissosialismiin liittyvät järjestöt ja NSDAP' n aikaisten ohjelmien julkistaminen merkkeineen ja tunnuksineen on kielletty.

Saksa oli alamaissa, kun se hävisi sisältä I Maailmansodan – armeija ei hävinnyt, vaan sisäinen väsymys ja salaliittohanke. Revanssi haettiin, jo alkaen 1933 [1, kun Adolf Hitlerin NSDAP nousi valtaan päättäen samalla ”demokraattisen valintajärjestelmän” - Saksalla oli johtaja ja alkoi kasvu kohti sotaa – II Maailmansotaa.

Vuoden 1945 toukokuun jälkeen Saksa on ollut jälleen alamaissa, häpeissään ja poissaolevana maailmanpolitiikasta. Vain talous on ollut moottori, jolle ollaan uskallettu rakentaa hauis, joka vääntää koko EU-Eurooppaa. Saksan II Maailmansodan muistot ovat kohta poissa, sillä viimeinenkin sotarikollinen on kuopattu.

Onko aika nousta siihen asemaan mihin Saksa kykenee?
[Euroopan veturi ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/12/saksan-johtama-liittokunta.html - ]

Saksan ilmiömäinen teollisuus suunnittelusta, systemaattisuudesta, kyvystä organisoitua ja saada valmiiksi tuotteita, jotka ovat maailman parhaita oli käsite, se on ilmiö ja tulee olemaan ihme, jota muut tavoittelevat … Saksa oli vielä joitain vuosia sitten maailman suurin vientimaa, kunnes 15-kertaa väkirikkaampi Kiina ohitti sen – tässäkin ominaisuudessa.

Helsingin Sanomat kirjoitti ääriliikkeiden mellakoinnista näin:

HS-ote: ”Uusnatsien terrori on jatkunut Saksin osavaltiossa 1990-luvulta asti … Saksan uusnatsit ovat hyvin järjestäytyneitä. Juuri Saksin osavaltiossa äärioikeisto on ollut voimissaan 1990-luvulta asti … ”, loppu löytyy linkin ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005810024.html – alta.

IL-kommentti edellä olleeseen linkkikirjoitukseen: ”Kiihkotta todeten kaiken tuon takana (lukuun ottamatta patologista pahuuden rikollisuutta) on evoluution luoma reviiripuolustus [2. Voisimme neutraalisti todeta, että jokaisella ihmisellä on se oikea isänmaa, jossa hänen tulisi tulla ymmärrettävästi toimeen omalla äidinkielellään”

Saksa tulee ulos historiastaan väkevänä I
~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/50431-saksa-tuli-tanaan-vakev... – [2011][US_P/IL] -

IL-ote: ” … Saksa EU:n ylivoimaisesti ja aina suurimpana nettomaksajana tulee ärähtämään liittokansleri Angela Merkelin suulla – nyt riittää ja nyt tehdään säännöt tuleville talouskriiseille. Ehkä saksalaiset pankit tietävät paremmin kuinka huonossa jamassa Italia, Irlanti, Espanja ja Portugali todella ovat. Saksa tuli nyt ulos kuoresta ja II Maailmansodan haamut ovat poispyyhkäistyt … ” -nyt voimme arvioida menikö kohdalleen tämä vuoden 2011 kirjoitus.


[1 1933 - 80 vuotta sitten alkoi Adolf Hitlerin 1000 vuotinen valtakunta
~ http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&thread=722187 - 410 lukijakommenttia – ORIG 22.02.2014 – lukuavauksia 50 207.

...
[2 Reviirien merkitys ihmiskunnan ja EU:n kehitykselle
~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/07/reviirien-merkitys-ihmiskunnan-j...

Ote: ” … Saksa on EU:n kiistaton talousveturi ja sotilaskyvyltään kääpiö verrattuna ydinasevaltioihin Ranskaan ja Englantiin nähden. Saksa rypee vieläkin osin historiansa vankina. Saksalaiset eivät ole itselleen avoimesti muiden nähden rehellisiä, he pidättäytyvät omasta todellisuudestaan, jossa pinnan alla kiehuu tarve olla sitä mitä he merkittävyydessään ovat – [tässä en puutu sen enempää mystifioituun kansallissosialismiin ...

...
Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

  • ylös 0
  • alas 3

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat