Seuraa 
Viestejä438

Sodan kokenut sukupolvi asetti tavoitteet korkeammalle ja tulokset olivat huimia!

1950 - 1960 luvut olivat kokemistani eniten ihmiskunnan tasoa nostaneet!
- Hevostaloudesta 1950-l kuussa käyntiin 1969!
- Tunsin kuinka ihmisarvo vapaus, usko tulevaisuuteen, tuotannon laatu, tasa-arvo ja yhdistystoiminta kehittyi huikeasti ja rakastin sitä kehityksen tunnetta!
- Musiikki, nuorison vapaus, seksuaalisuus, rakkaus, oma elämä, ihmisyyden kuva kasvoi uskomattomasti, edelleen pidän kitaramusiikin, lasitaiteen, arkkitehtuurin, humanismin ja tulevaisuuden uskon huippuna 1960-l parhaita hetkiä!

Olen varmaan vanha kun näen nykymaailman laadullisen kehityksen taantuman!

- Ei käydä vierailuilla, siis oikean laadukkaasti kylässä! Naapuriston yhteisö ja juhlat ovat kutistuneet jopa pois!
- Kaikki tekniikka on huonompaa, Hiltin 1972 iskuporakone, Rollei kamera,, Omega Gebeve kello jne. toimivat huipputuloksin yhä arkikäytössä!
- Osaaminen on keskimäärin heikompaa - taiteet ja fysiikka kuten baletti, musiikkitunnit, runonlausunta, kirjallisuus, urheilu, eläinharratus, ilmailu, purjehdus, retkeily, metsästys, ovat kaikki taantuneita taitoja!
- Aatteet ovat laantuneet, politiikka ei enää vedä kuten nuoruuteni taistolaisuus ja koko siihen liittynyt yhteisvoima! Nyt on vääntöä ja suuri enemmistö on hiljaa eikä äänestä!

Onko nykyihminen ”henkisesti laiska”?
Miksi näin? Miten nyt tästä...

Kommentit (1)

Minijehova
Seuraa 
Viestejä10417

Taidelasi on kyllä lähellä sydäntä. Suomi-murano fani. Minullekin juuri vanhempi taidelasi toimii, modernin sisältäen hyvin harvoja helmiä.

En ole varma tarkoititko lasitaidetta, jonka minä käsitän ennemmin lasimaalauksina ja vastaavina, mutta piti nyt mainita innostuksestani taidelasiin.

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat