Seuraa 
Viestejä8872

Miksi otsikoin tämän fiktion valokuvaamisen alle, johtuu vain siitä, että valokuva on aina jälki menneisyydestä – siis ajallisesti koetusta tai nähdystä tapahtumasta, jonka ovat tehneet valonsäteet, joita hippuina kutsutaan fotoneiksi -

Fotonit ovat taas äärelliseen nopeuteen pystyviä hiukkasia, joilla ”ei ole lepomassaa”, lähestymme siis kohta alkavan fiktion ydintä – rajallista tietämystämme, koska erään filosofinin mukaan ”ajattelen – siis olen” [1.

Elämämme tarina alkaa tästä ja sai lähtökohtansa kosmologi Syksy Räsäsen syyskuisestä mieltelmästä ”kaiken teoriasta” [2, jota emme tiedä, ja ehkä emme edes koskaan oivalla, vaikka sen tieto on jo olemassa ja ulottuvillamme, sillä olemme osa tuota ”tyhjiöiden koneistoa”! [3.


Kaiken teoria on Graalin malja, joka selittäisi koko universumin – Riittääkö aika sen löytämiseen? -HS
~ https://www.hs.fi/tiede/art-2000005814176.html -
Kommentointi: Ilkka Luoma – 4.9.2018 – 9:01 Ärrä

Ratkaisu on tyhjiö, joita on sanan mukaisesti kaikkialla; ne ovat kuitenkin niin pieniä, ettei niillä ole meidän ymmärtämää ulottuvuutta - on vain jännite, joka pitää yllä vain kahta ominaisuutta, joko on tai sitten ei - ikäänkuin binäärijärjestelmän 0 ja 1.

Tosin lukualue on "vain" ihmisen keksimää, täyttämään uteliaisuutemme, koska halumme tietää on loputon. Kaiken teoria ei liity mitenkään lukuihin, vain nolla on kiintoisa, koska se ei ole luku! Ydin piilee siellä - nollassa.

Tyhjiö on "ei mitään" - käsitteistössämme. Tyhjiö luo jännitteen vetäytyä nollaan, siis sellaiseen olotilaan, jossa kaikki se mitä ihmisenä näet ja koet - katoaa jonnekin. Kaiken teoria piilee tuolla "katoaa jonnekin" -tilassa. Me koetamme keksimällä keksiä selityksiä, kun emme ymmärrä tuon tiedon syvintä eli olemattominta sisältöä, jota ei ole.

Tyhjiö pelastaa kosmologit, sillä se kihelmöittää niin maailmanlopun ennustajat kuin salaliittoteoreetikotkin - "hyvän ja pahan" olemuksen pohtijoina.

Kaikki liittyy kaikkeen [4 ja kun tyhjiöiden määrä nollana on ääretön - saamme yhtälön, joka ei johda mihinkään, kuten ei pidäkään, sillä tyhjiö on tosiaan ei mitään.

Viimeiseksi kysymykseksi jää ajatus, mikä pitää tyhjiöt aisoissa, sillä jos yksikin tyhjiö "päättää" vetäytyä kuoreensa - tilaan nolla, laukaisee se imun, joka nielaisee kaiken ja näin yhtälön nolla toteutuu ja ääretön katoaa - tosin ääretönkin on ”nolla”, vain tyhjiöiden ylläpitäjät jännitteinä pitävät kasassa mahdollisuutta meidän ajatella [!], ehkä kuitenkin vaillinaisesti -ajatuksen ollessa vain loiskiehuntaa.

Viitteet:
[1 ~ https://www.edu.fi/kolme_filosofia/descartes - ”Cogito ergo sum”
[1 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Cogito,_ergo_sum -
[2 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Theory_of_everything -
[3 ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Tyhji%C3%B6 -
[3 ~ https://tieku.fi/fysiikka/taydellinen-tyhjio-on-vain-teoriaa – [EKSTRA LINKKI]
[4 ~ https://vttblog.com/2016/05/04/kaikki-liittyy-alustoihin-ja-alustat-kaik... - Yllättäen valitsin tämän linkin kuvaamaan ilmiötä ”kaikki liittyy kaikkeen” - Ceteris paribus, sillä se kuvastaa nykyajan kiinnostavalla tavalla tämän ilmiön, jota enemmänkin käytetään taloudessa, mutta soveltuu hämmäsytttävän hyvin tähänkin topicciin, kunhan vapauttaa aivonsa soveltamisen tielle – laajentamaan tajuntateollisuuttamme, joka on meillä kaikilla on aivoissamme!

Ylös merkinneenä 4. syyskuuta 2018 – Helsingin Lassilan R-Kioskilla klo 08:15-45

Ilkka Luoma


”Säikeistä häivähdys kuolemattomuutta”
~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2013/02/saikeista-haivahdys-kuolemattomuu... -

.
”Pohdintaa loputtomuudesta ja olemattomuudesta”
~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2004/06/pohdintaa-loputtomuudesta-ja.html -

The END

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat