Seuraa 
Viestejä773

Onkohan Veikkaus peräti Suomessa toimivista yrityksistä tuottoisin? Sen johtajat kertovat että monopoli on paras keino estää ongelmien syntyä. Mutta miksi sitten meillä on joka ikisessä grillikioskista kasinoon asti mahdollisuus pelata. Köyhimmillä alueilla jopa enemmän kuin hyvätuloisilla.

Olen jonkun verran matkustanut Euroopassa maissa joissa uhkapelit on järjestetty yksityisten taholta. Siellä on pitänyt kysyä isännältä että onko teillä jossain pelimahdollisuutta tai sitten yrittää etsiä turistioppaasta pelipaikan osoitetta. Lisäksi mitä olen keskustellut niin maissa joissa pelilisenssit on annettu yksityisille on lisenssimaksut valtiolle todella suuria ja silti palautusprosentit suurempia kuin Suomessa.

Ja kerran Veikkaus on monopoli niin miksi sen tarttee kilpailla itseään vastaan 60 miljoonan mainsobudjetillaan. Mainokset ovat lisäksi harhaanjohtavia. Lisäksi Veikkaus on saanut median talutusnuoraansa ja Veikkaukselle ilmaista mainostilaa tulee jopa asiallisen sanomalehdistön puolelta kun etsitään viikon kadonneena ollutta lottovoittajaa.

Kommentit (2)

ID10T
Seuraa 
Viestejä3563

Lyde19 kirjoitti:
Veikkaus suunnittelee internet-sensuuria Suomeen :

https://www.talouselama.fi/uutiset/ammattimaiset-vedonlyojat-hermostuiva...

.

Tuo ulkomaisten pelisivustojen blokkaaminen olisi minusta sikäli oikeutettetua, että voitoista ei välttämättä joudu makasamaan veroja lainkaan. Miksi joku ammattiryhmä saisi olla maksamatta veroja? Ja kysehän ei tosiaan ole kuin muutamasta sadasta ammattipelaajasta, mutta on mielestäni väärin olla verojen suhteen vapaamatkustaja maassa, jossa esim. perusterveydenhoito on käytännössä ilmaista, kiitos muiden, jotka ovat veronsa tunnollisesti maksaneet.

En kyllä myöskään pidä Veikkauksen monopoliasemaa kannatettavana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat