Seuraa 
Viestejä2

Suorakulmaisen kolmion hypotenuusa on y-akselilla, kolmion pinta-ala on 5 ja suorankulman kärki on pisteessä 2,1 Määritä hypotenuusan päätepisteet

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Varmaan jossain välillä y= (-4, 6) nuo pesii. Tai sitten ei.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

jaho
Seuraa 
Viestejä818

No perinteisesti tuo tehtävä on laskettu ruutuvihkoon. En tiedä mitä ihme ohjelmistoja nykyään käytetään. Vastausta et täältä saa koska tarkoitus on että opit itse ratkaisemaan tehtäviä.

Eusa
Seuraa 
Viestejä16952

Jos hahmotat asian, huomaat, että kolmion korkeus on 2. Jos pinta-ala on 5, saadaan kolmion kanta (joka lojuu siinä y-akselilla)... ?

Kun y-kaselilla olevan janan pituus on näin löytynyt, käytetään pythagoraan lausetta kateettien pituuksien selvittämiseksi; esim. korkeus 2 jakaa kolmion kahdeksi suorakulmaiseksi kolmioksi, joille merkataan sivujen pituudet ja niistä kahden yhtälön yhtälöryhmä... Kyllä se siitä.

Hienorakennevakio vapausasteista: (1+2¹+3²+5³+1/2¹*3²/5³)⁻¹ = 137,036⁻¹

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä11625

Olipas mukava pikku pähkinä. Veresti muistoja ja piti guuglettaa toisen asteen yhtälön ratkaisukaava. Valkoisesta a4-paperista kului 2/3 pinta-alasta, josta osa tarpeetonta luonnostelua.

Bolzma
Seuraa 
Viestejä108

Käyttäjä14132 kirjoitti:
Syventävä nettitehtävä, ei löytynyt kurssikirjasta apua ja geogebralla on piirrelty ja vektoreilla yritetty laskea.

Tässä on vektoreita:

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat