Seuraa 
Viestejä14145

US-presidentti Donald Trump on tullut tunnetuksi kansalaismedian suorakanavaisena prototyyppinä, julkistellen herkästi ja nopeasti (joskus ehkä ajattelematta syvällisemmin) omia suoratwiittejään asiasta jos toisesta, mitkä kaihertavat Valkoisen talon isäntää, näin syntyi trumpmedia [1 ---

Nyt perinnemedia neljäntenä valtiomahtina on käynyt vastahyökkäykseen ”trumpmaniana ja -fobiana” ja itseään laatumediaksi tituleeraava The New York Times julkaisee poikkeuksellisesti nimettömän jutun, jonka alkuperähenkilön lehti kertoo varmasti tietävän. Tietääkö vai ei todellisen kirjoittajan, on jo toinen juttu, mutta herää ajatus perinnemedian vastaiskusta - …

… ”Anti-trump trolling manipulation” -teemalla. Mitta oli toimituksessa tullut täyteen ja oli käytävä vastahyökkäykseen, jota Suomessa valtakunnan ykkösmedia Helsingin Sanomat rummuttaa nyt urakalla [2 – näin osallistuen kaikkien salaliittoteoreetikkojen mieliksi tähän mediasotkuun, jossa käydään sotaa lukijoiden sieluista, joista useimmat eivät lööppiä pidemmälle juttuja lue ---


[2 ”Olen osa vastarintaliikettä Trumpin hallinnossa” – HS julkaisee kokonaisuudessaan The New York Timesissa ilmestyneen kirjoituksen, jossa korkea virkamies kertoo Valkoisen talon tapahtumista

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005818097.html – HS-toimittajana ”nimettömyys” HS-ingressin osalta

HS-ote käännöksestä: ” … Otetaan esimerkiksi ulkopolitiikka: Sekä julkisesti että yksityisesti presidentti Trump osoittaa mieltymyksensä itsevaltiaita ja diktaattoreita, kuten Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia ja Pohjois-Korean johtajaa Kim Jong-unia, kohtaan [3. Hän ei osoita lainkaan aitoa arvostusta niitä siteitä kohtaan, jotka meillä on samanmielisiin valtioihin … ” -HS-ote käännöksestä, jonka allekirjoittajana ”vanhempi virkamies”.

Ilkka Luoma kommentti: 7.9.2018 - 4:11
Uskomaton vihanpurkaus itseään laatumediaksi kutsuvalta perinne-aviisilta! Voisimme sanoa jopa "Anti-trump trolling manipulation". Päästä eroon "tavalla tai toisella" - on jo verhottu neuvo pyssyistään tunnetuille mielipuolille, historia muistaa murhatut amerikkalaispresidentit.

Julkaistu "huippuvirkamiehen" kirje lähentelee valtiopetosta, johon "laatu-aviisi" on itsensä nyt näin epäilyttävästi sotkenut.

Trumpin tavoite on liennyttää erityisesti jännitepesäkkeitä, erikseen "kirjeessä" mainittuja - ydinasesuurvalta Venäjän kanssa, ja pohjoisen korealaiset, jotka vain haluavat lopulta tehdä rauhansopimuksen sukulaistensa kanssa sekä poistaa vieraat sotavoimat niemimaaltaan [3.

Toki virheitä Trump on tehnyt, kukapa ei, mutta nyt tämän kirjeen myötä sen julkaisseen media mopedi on pahasti keulinut siitä vihasta, kun Trump on käyttänyt sananvapauttaan ja moittinut raskaaseen ja epänormaalin tapaan ylpeää mediaa.

Muistamme Trumpin sanoneen jo vaalikampanjassaan, että hän on tuleva pesemään Washingtonin byrokratisoituneen virkamieskunnan siitä keskinäisestä korruptiosta, missä se toimiaan harjoittaa.

Nyt, jos kirje on aito, tämän virkamiehistön yksi kapinoitsija on päästetty nimettömänä julkisuuteen viemään valtiota - USA' ta - sekasortoon, sillä Trumpilla on myös kannattajansa. Entä, jos nimettömällä virkamiehellä on katkeruus, kun syystä tai toisesta virkaura on katkennut tai katkaistu?

Entä jos kirje on "laatumedian" oma päätepiste ja käynnistyskehotus kapinaliikehdintään? Koetellaanko tässä lähdesuojan raja-aitoja, kun kyseessä saattaa olla sisäisesti kansallisen turvallisuuden vakava uhka?


Ja Trumpin esikunta vastaa samalla mitalla ---

...
Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

 • ylös 15
 • alas 10

Sivut

Kommentit (86)

Thor Hammer
Seuraa 
Viestejä1033

NYT ja HS ottivat todella pohjat tuon kirjeen julkaisulla.

Jo se että kirjeessä on käytetty varapresidentin käyttämää harvinaista ilmaisua todistaa sen lehden tekaisuksi, tarkoituksena lietsoa paranoijaa hallinnon piirissä, ei kukaan niin tyhmä ole että käyttää anonyymissä kirjeessään erikoista ja itselleen tyypillistä sanontaa.

Mutta tässä iljettävässä noitavainossa kelpaavat mitkä keinot hyvänsä, Trumpvihaan aivopesty media jakaa kritiikittä mitä hyvänsä sontaa.

 • ylös 9
 • alas 11
Näinon0070
Seuraa 
Viestejä4692

Kysymys kylläkin kuuluu, kenen sotaa Trump käy 🤔
Sinänsä hyvä kuva tuossa liitteenä, marjoneteista jotka ovat Putinilla töissä 👎 eli se heidän kahden välisestä rauhantahdosta.
Heidän tehtävänään on pestä veri pois Putinin terrorilta, ilman Putinin myönnytyksiä 🙈
Eli olet yhtä toope, kuin Toope 👎

Toope kirjoitti:
Kun media puhuu valeuutisista, Chemnitzin väitetyt ulkomaalaisvainot ja natsien riehuminen, olivat juuri valtamedian levittämiä poliittisesti ohjailtuja valeuutisia.

Oletko niin Toope, ette näe mitä maailmassa tapahtuu ?
Ryssä ruokkii kansallismielisyyttä ympäri maailmaa saadakseen demokraattiset liittolaissuhteet nurin. Koska ryssä ei pärjää yhdistelmille kuten EU tai Nato.
Aseeksi Putin on valinnut maahanmuuton, mikä johtuu turvattomuudesta ja köyhyydestä. Ja hänellähän on kyky lisätä turvattomuutta ja köyhyyttä maissa joista muuttajia riittää.
Ja ruokkimalla äärioikeisto Trollia, Putin kokee voittavansa häntä demokratialla uhkaavat tahot.

Mutta demokratia on liian suuri voitettavaksi tuolla pelillä, ja maahanmuutto tulee jatkumaan pareman tulevaisuuden toivossa myös tulevaisuudessa.
Maailma tarvitsee työn perässä muuttajia niin EUssa kuin Usassa, ja kaikissa kehittyvissä maissa.

Venäjää ei Putinin politiikalla voi laskea kehittyväksi maaksi, vaan taantuvaksi diktatuuriksi. Joka vielä haikaileen menneen asemansa perään 👎
Venäjästä on Putinin opeilla syntynyt hampaisiin asti aseiestautuva bensakauppias. Jolloin jokaisen energia litran venäjätä ostavan tulee ymmärtää, että Venäjä käyttää nämä saamansa varat aseilla asiakastaan uhkaamiseen . Mikä taas johtaa asiakkaan omien puolustus kulujen kasvuun.
Joten nyky Venäjän kaupalla ei voi voittaa👎 Ei oikeastaan kukaan muu kuin Putin lähipiirineen 🙈

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä14145

[2
...

Presidentti Trump hyökkäsi The New York Timesin julkaisemaa kirjoitusta vastaan: ”Onko kysymys maanpetoksesta?”

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005818319.html - -HS-Reuters.

Ilkka Luoma kommentti: 7.9.2018 - 8:32
HS "ylentää" tässä vanhemman virkamiehen (käännöksessä) johtavaksi virkamieheksi. Edellisessä jutussa Helsingin Sanomat tituleerasi tätä nimettömyyttä huippuvirkamieheksi. Onko HS-toimittajilla syvällisempää tietoa tästä nimettömyyden mysteeristä, joka saa varmaan kaikki salaliittoteoreetikot liikkeelle nimikkeellä:

"Mistä käynnistyi tämä Anti-trump trolling manipulation -ilmiö?" ... Niin tai näin, tämä voi olla myös neljännen valtiomahdin vastahyökkäys trumppistisesta kohtelusta, joka koetaan parjaamisena.

Eräs asia on jo varma, perinnemedia saa rinnalleen kansalaiskanavan suoramediana [4. Trump on tämän uuden informaatiokanavan ykkösprototyyppi! Mainittakoon, että informaatio ei ole välttämättä yhtä kuin totuudellinen tieto [5.


Nyt onkin hyvä muistaa mitä Trump lupasi vaalikampanjassaan!

Muistamme Trumpin sanoneen jo vaalikampanjassaan, että hän on tuleva pesemään Washingtonin byrokratisoituneen virkamieskunnan siitä keskinäisestä korruptiosta, missä se toimiaan harjoittaa.

Ehkä suurin syy tähän Trumpin nimittämään noitavainoon on tämä:

Trump sanoi jo vaalikamppailussaan, että ”Amerikka ensin”, ja tätä vauhdittaakseen ilmaisi myös, ettei lännenmiehen elämäntapaa ja -filosofiaa kannata tyrkyttää sellaisille, jotka eivät sitä halua.

Aika oleellinen ”vetäytyminen” sellaisesta, jossa USA on ollut aina II Maailmansodan päättymisestä lukien – kaikkine mccarthyismeineen [6 … pelko kommunismin leviämisestä, joka saatiinkin padottua, kun rämettynyt ideologia saatiin nurin US-presidentti Ronald Reaganin toimesta [7, ja tilalle tuli jatkuva puuttuminen muiden vieraiden asioihin – jopa kaukana omilta rajoiltaan …

Kaikesta tuosta luopuminen tai yrityksestä luopua, trumppismina on koskenut kipeästi maailmanpoliisiroolin [8 luojia ja ylläpitäjiä – varsinkin sotateollisuutta, joka on suuressa mittakaavassa koko Yhdyvaltain kansantaloudessa [9 – ”pitää sotia” on motto, jotta asekauppa käy.

Tämän ”Amerikka ensin” Trump halunnee – alun alkaen, tosin sotahaukkojen mieliksi on järjestellyt muun muassa Syyrian pommituksia, mutta myös lopettamalla CIA' n salaisia kapinajärjestöjen aseistamisoperaatioita [10.

Yllä mainituista saattaa löytyä syy-yhteydet tähän mediasolmuun, jonka takana saattaa olla todellisuudessa sotahaukkojen konklaavi, joka käännöksen mukaan haluaa Trumpin pois – ”tavalla tai toisella”!

...
..On aika ajatella meillä täällä Suomessa - idän ja lännen vedenjakajalla, mihin kuulumme ja mihin vähemmistöpoliitikot ajattelemattomuudessaan haluavat [11 – tämän estämiseksi on onneksemme Suomen kansan suuri enemmistö, joka näkee tilanteen väkevänä US-johteisen Naton kielteisyytenä [Kuva 3.] –

… nyt on meidän suomalaisten aika vaikuttaa seuraavissa eduskuntavaaleissa. Kansalainen – on aika toimia, valitse huolella ketä äänestät, kyseessä ovat lopulta lapsiemme ja lasten lapsiemme tulevaisuus.

...
Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

 • ylös 14
 • alas 2
Näinon0070
Seuraa 
Viestejä4692

Tykkään kuvista 👍
Ilkka, ei maanpetos voi olla desantin ilmianto, kuin ehkä sinun maailmassa ☠️
Mutta se että ” huoraa” rahasta jolle ei enää ole tarvetta kuvaa tuon desantin luonnetta 👊👊

jussipussi
Seuraa 
Viestejä87743

Syyriassa on sotakiimaisten valtioiden kokoontumisajot ja siellä on silloin myös runsaasti myrkkykäärmeitä.

"Myrkkykäärmeiden metsästäjä

Lapsena Carla Del Ponte pyydysti kyykäärmeitä. Sittemmin hänestä tuli tähtisyyttäjä, joka jahtasi Sisilian mafiaa ja kansanmurhaajia. Hän yritti saada tilille myös Syyrian sodan rikolliset. Se ei onnistunut, ja siitä hän syyttää YK:ta."

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005819037.html .

jussipussi
Seuraa 
Viestejä87743

Ei saa Syyriassakaan paha  palkkaansa. 

"Haagissa sotarikolliset paistoivat toisilleen sipulipihvejä ja tuomari Erkki Kourula jakoi heille oikeutta 12 vuoden ajan – nyt hän kertoo, miksi paha ei aina saa palkkaansa

Erkki Kourula toimi 12 vuotta kansainvälisen rikostuomioistuimen tuomarina. Nyt hän kertoo, miksi se on saanut niin vähän aikaan."

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005818985.html .

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä14145

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

 • ylös 13
 • alas 4
JohnCarter
Seuraa 
Viestejä33197

Venäjän lupaavin teollisuuden ala on nykyään trollitehtaat, ne tuottavat trolleja koko Venäjän tarpeisiin. Seuraavaksi trollitehtaat aikovat laajentaa toimenkuvaansa myös äänestäjien tuottamiseen.

Moskovan pormestaria syytetään trollitehtaan rahoittamisesta

https://www.verkkouutiset.fi/moskovan-pormestaria-syytetaan-trollitehtaa...

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

 • ylös 5
 • alas 10
Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä14145

John Carter kirjoitti:
Venäjän lupaavin teollisuuden ala on nykyään trollitehtaat, ne tuottavat trolleja koko Venäjän tarpeisiin. Seuraavaksi trollitehtaat aikovat laajentaa toimenkuvaansa myös äänestäjien tuottamiseen.

Moskovan pormestaria syytetään trollitehtaan rahoittamisesta

https://www.verkkouutiset.fi/moskovan-pormestaria-syytetaan-trollitehtaa...

...
Oletko huomannut, että Verkkouutiset on Kokoomuksen mielidelehti, joka toteuttaa kokoomuslaista politiikan esilläpitoa ja tavoitteiden ylösajoa lukijoiden manipuloimiseksi ... voisitko kuvitella - ajatella, että Kokoomuksen ajama ajatusmanipulaatio on esimerkiksi juuri tuo Venäjän uhan luonti - nyt jopa trollistanioiden osalta ...

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

 • ylös 15
 • alas 7
Brainwashed
Seuraa 
Viestejä19604

Trump on jo hävinnyt tuon sodan, mutta kuten kaikissa vastaavissa väännöissä, niin aina löytyy porukkaa joka lyöttäytyy häviäjän puolelle, joka on tässä tapauksessa tämä herra Trump.

Vaihtelu virkistää

JohnCarter
Seuraa 
Viestejä33197

Ilkka Luoma kirjoitti:
John Carter kirjoitti:
Venäjän lupaavin teollisuuden ala on nykyään trollitehtaat, ne tuottavat trolleja koko Venäjän tarpeisiin. Seuraavaksi trollitehtaat aikovat laajentaa toimenkuvaansa myös äänestäjien tuottamiseen.

Moskovan pormestaria syytetään trollitehtaan rahoittamisesta

https://www.verkkouutiset.fi/moskovan-pormestaria-syytetaan-trollitehtaa...

...
Oletko huomannut, että Verkkouutiset on Kokoomuksen mielidelehti, joka toteuttaa kokoomuslaista politiikan esilläpitoa ja tavoitteiden ylösajoa lukijoiden manipuloimiseksi ... voisitko kuvitella - ajatella, että Kokoomuksen ajama ajatusmanipulaatio on esimerkiksi juuri tuo Venäjän uhan luonti - nyt jopa trollistanioiden osalta ...

En ole huomannut, luulin, että se on komukoiden lehti, jonka päätoimittajana toimii Kim Jong Un. Sinuna en puhuisi ajatusmanipulaatioista yhtään mitään, ennen kuin ymmärtäisin olevani Venäjän, Pohjois-Korean, ym. rikolllisten trolli, joka syytää disinformaatiota nettiin jokaisella kirjoituksellaan.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Thor Hammer
Seuraa 
Viestejä1033

Trumpilla ei ole hätäpäivää vihervasuruen unelmista huolimatta. Ilkeämieliset huhut eivät kaada, uuden myötämielisen korkeimman oikeuden tuomarin valinta on selviö, omien keskuudessa äänet vain kasvavat. Toinen kausi on selviö ja molemmat kamarit pysyvät rebuilla. Clintoskan sontaryhmä menettää johtajansa kun Clintonien rikokset otetaan tutkintaan.

 • ylös 1
 • alas 10
Näinon0070
Seuraa 
Viestejä4692

Jos oikeisto tarkoittaa Donalt Trumppia, niin siitä on pysyttävä kaukana myös USAssa😩
Ja siinä on reppanoilla olemista Trumpin takana, eli myydäänkö USA Putinille 😩
Ja maksu Trumpille 🤑

Ei ole mikään ihme jos tuon pysäyttäminen lähtee omasta ” piipusta ” 👍

JohnCarter
Seuraa 
Viestejä33197

Thor Hammer kirjoitti:
Trumpilla ei ole hätäpäivää vihervasuruen unelmista huolimatta. Ilkeämieliset huhut eivät kaada, uuden myötämielisen korkeimman oikeuden tuomarin valinta on selviö, omien keskuudessa äänet vain kasvavat. Toinen kausi on selviö ja molemmat kamarit pysyvät rebuilla. Clintoskan sontaryhmä menettää johtajansa kun Clintonien rikokset otetaan tutkintaan.

Trump on jo kusessa ja yhä syvemmälle uppoaa päivä päivältä.

Kyselytutkimus: 49 % kannattaa Donald Trumpin viraltapanoa

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/257681-kyselytutkimus-49-kannattaa-don...

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä14145

Thor Hammer kirjoitti:
Trumpilla ei ole hätäpäivää vihervasuruen unelmista huolimatta. Ilkeämieliset huhut eivät kaada, uuden myötämielisen korkeimman oikeuden tuomarin valinta on selviö, omien keskuudessa äänet vain kasvavat. Toinen kausi on selviö ja molemmat kamarit pysyvät rebuilla. Clintoskan sontaryhmä menettää johtajansa kun Clintonien rikokset otetaan tutkintaan.

...
Trump on vahva amerikkalaisuuden reviiripuolustaja.

.
TORSTAINA, TAMMIKUUTA 26, 2017
Presidentti Trump on reviiripuolustaja

(Yhdysvaltojen uusi presidentti Donald Trump peruutti TTP – sopimukseen |1 osallistumisen USA:n osalta. Yle informoi aiheen siten, ettei Trump halua tehdä yhteistyötä. Uutisointi oli väärä – kyllä Trump haluaa, mutta kahdenkeskisesti. Mikä onkaan Trumpin strategia? |*)

[ … senaattori Alice tietää, että USA on menettänyt paljon työtä, pääomia ja liikeideoita muihin maihin – erityisesti Kiinaan. Alice haluaa nuo työpaikat takaisin. USA:ssa velloo samalla tavalla piilotyöttömyys kuin meillä Suomessa – on tilastojen ulkopuolisia ihmisiä. Nyt nuo työpaikat halutaan takaisin, ja piilotyöttömät töihin, näin ajatellaan. Alice tietää Kiinan hyötyneen suuresti amerikkalaisen pääoman ja työn maihinnoususta …

… senaattori Erik näkee asian toisin. Erik tietää, ettei amerikkalainen työ olisi enää pärjännyt Kaukoidän halvemmille tovereille. Samalla Erik on tiennyt jo pidempään, että 1383/7480 miljoonaa on enemmän kuin 322/7480 miljoonaa eli Kiinan markkinoille on päästävä. Erik tietää myös, että moni amerikkalainen yhtiö on pelastanut voittonsa siirtäessään toimintaansa edullisempien kustannuksien valtioihin – kuten Kiinaan … ]

|* ~ http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005057078.html -
|* ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/01/presidentti-trump-jyrahti-emme-ena... -

Jatkuu ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/01/presidentti-trump-on-reviiripuol... -

.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

 • ylös 13
 • alas 2
JohnCarter
Seuraa 
Viestejä33197

Ilkka Luoma kirjoitti:
Thor Hammer kirjoitti:
Trumpilla ei ole hätäpäivää vihervasuruen unelmista huolimatta. Ilkeämieliset huhut eivät kaada, uuden myötämielisen korkeimman oikeuden tuomarin valinta on selviö, omien keskuudessa äänet vain kasvavat. Toinen kausi on selviö ja molemmat kamarit pysyvät rebuilla. Clintoskan sontaryhmä menettää johtajansa kun Clintonien rikokset otetaan tutkintaan.

...
Trump on vahva amerikkalaisuuden reviiripuolustaja.

.
TORSTAINA, TAMMIKUUTA 26, 2017
Presidentti Trump on reviiripuolustaja

(Yhdysvaltojen uusi presidentti Donald Trump peruutti TTP – sopimukseen |1 osallistumisen USA:n osalta. Yle informoi aiheen siten, ettei Trump halua tehdä yhteistyötä. Uutisointi oli väärä – kyllä Trump haluaa, mutta kahdenkeskisesti. Mikä onkaan Trumpin strategia? |*)

[ … senaattori Alice tietää, että USA on menettänyt paljon työtä, pääomia ja liikeideoita muihin maihin – erityisesti Kiinaan. Alice haluaa nuo työpaikat takaisin. USA:ssa velloo samalla tavalla piilotyöttömyys kuin meillä Suomessa – on tilastojen ulkopuolisia ihmisiä. Nyt nuo työpaikat halutaan takaisin, ja piilotyöttömät töihin, näin ajatellaan. Alice tietää Kiinan hyötyneen suuresti amerikkalaisen pääoman ja työn maihinnoususta …

… senaattori Erik näkee asian toisin. Erik tietää, ettei amerikkalainen työ olisi enää pärjännyt Kaukoidän halvemmille tovereille. Samalla Erik on tiennyt jo pidempään, että 1383/7480 miljoonaa on enemmän kuin 322/7480 miljoonaa eli Kiinan markkinoille on päästävä. Erik tietää myös, että moni amerikkalainen yhtiö on pelastanut voittonsa siirtäessään toimintaansa edullisempien kustannuksien valtioihin – kuten Kiinaan … ]

|* ~ http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005057078.html -
|* ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/01/presidentti-trump-jyrahti-emme-ena... -

Jatkuu ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/01/presidentti-trump-on-reviiripuol... -

.

Jauhat taas paskaa, niin kuin aina ennenkin, entisellä oikeusministeriön rikosoikeudellisen osaston johtajalla Alicella on yhtä paljon tekemistä asian kanssa, kuin Liisalla Ihmemaassa Hatuntekijällä elohopean kanssa. Hatuntekijän nimi "Mad Hatter" ei ole tuulesta temmattu:)

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä14145

John Carter kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:
Thor Hammer kirjoitti:
Trumpilla ei ole hätäpäivää vihervasuruen unelmista huolimatta. Ilkeämieliset huhut eivät kaada, uuden myötämielisen korkeimman oikeuden tuomarin valinta on selviö, omien keskuudessa äänet vain kasvavat. Toinen kausi on selviö ja molemmat kamarit pysyvät rebuilla. Clintoskan sontaryhmä menettää johtajansa kun Clintonien rikokset otetaan tutkintaan.

...
Trump on vahva amerikkalaisuuden reviiripuolustaja.

.
TORSTAINA, TAMMIKUUTA 26, 2017
Presidentti Trump on reviiripuolustaja

(Yhdysvaltojen uusi presidentti Donald Trump peruutti TTP – sopimukseen |1 osallistumisen USA:n osalta. Yle informoi aiheen siten, ettei Trump halua tehdä yhteistyötä. Uutisointi oli väärä – kyllä Trump haluaa, mutta kahdenkeskisesti. Mikä onkaan Trumpin strategia? |*)

[ … senaattori Alice tietää, että USA on menettänyt paljon työtä, pääomia ja liikeideoita muihin maihin – erityisesti Kiinaan. Alice haluaa nuo työpaikat takaisin. USA:ssa velloo samalla tavalla piilotyöttömyys kuin meillä Suomessa – on tilastojen ulkopuolisia ihmisiä. Nyt nuo työpaikat halutaan takaisin, ja piilotyöttömät töihin, näin ajatellaan. Alice tietää Kiinan hyötyneen suuresti amerikkalaisen pääoman ja työn maihinnoususta …

… senaattori Erik näkee asian toisin. Erik tietää, ettei amerikkalainen työ olisi enää pärjännyt Kaukoidän halvemmille tovereille. Samalla Erik on tiennyt jo pidempään, että 1383/7480 miljoonaa on enemmän kuin 322/7480 miljoonaa eli Kiinan markkinoille on päästävä. Erik tietää myös, että moni amerikkalainen yhtiö on pelastanut voittonsa siirtäessään toimintaansa edullisempien kustannuksien valtioihin – kuten Kiinaan … ]

|* ~ http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005057078.html -
|* ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/01/presidentti-trump-jyrahti-emme-ena... -

Jatkuu ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/01/presidentti-trump-on-reviiripuol... -

.

Jauhat taas paskaa, niin kuin aina ennenkin, entisellä oikeusministeriön rikosoikeudellisen osaston johtajalla Alicella on yhtä paljon tekemistä asian kanssa, kuin Liisalla Ihmemaassa Hatuntekijällä elohopean kanssa. Hatuntekijän nimi "Mad Hatter" ei ole tuulesta temmattu:)

...
Alice ja Erik ovat tekaistuja keskiarvonimiä - edustaen tyypillistä amerikkalaisedustajaa - vähän samoin kuin meillä "Matti Meikäläinen" ...
.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

 • ylös 12
 • alas 4
JohnCarter
Seuraa 
Viestejä33197

Ilkka Luoma kirjoitti:
John Carter kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:
Thor Hammer kirjoitti:
Trumpilla ei ole hätäpäivää vihervasuruen unelmista huolimatta. Ilkeämieliset huhut eivät kaada, uuden myötämielisen korkeimman oikeuden tuomarin valinta on selviö, omien keskuudessa äänet vain kasvavat. Toinen kausi on selviö ja molemmat kamarit pysyvät rebuilla. Clintoskan sontaryhmä menettää johtajansa kun Clintonien rikokset otetaan tutkintaan.

...
Trump on vahva amerikkalaisuuden reviiripuolustaja.

.
TORSTAINA, TAMMIKUUTA 26, 2017
Presidentti Trump on reviiripuolustaja

(Yhdysvaltojen uusi presidentti Donald Trump peruutti TTP – sopimukseen |1 osallistumisen USA:n osalta. Yle informoi aiheen siten, ettei Trump halua tehdä yhteistyötä. Uutisointi oli väärä – kyllä Trump haluaa, mutta kahdenkeskisesti. Mikä onkaan Trumpin strategia? |*)

[ … senaattori Alice tietää, että USA on menettänyt paljon työtä, pääomia ja liikeideoita muihin maihin – erityisesti Kiinaan. Alice haluaa nuo työpaikat takaisin. USA:ssa velloo samalla tavalla piilotyöttömyys kuin meillä Suomessa – on tilastojen ulkopuolisia ihmisiä. Nyt nuo työpaikat halutaan takaisin, ja piilotyöttömät töihin, näin ajatellaan. Alice tietää Kiinan hyötyneen suuresti amerikkalaisen pääoman ja työn maihinnoususta …

… senaattori Erik näkee asian toisin. Erik tietää, ettei amerikkalainen työ olisi enää pärjännyt Kaukoidän halvemmille tovereille. Samalla Erik on tiennyt jo pidempään, että 1383/7480 miljoonaa on enemmän kuin 322/7480 miljoonaa eli Kiinan markkinoille on päästävä. Erik tietää myös, että moni amerikkalainen yhtiö on pelastanut voittonsa siirtäessään toimintaansa edullisempien kustannuksien valtioihin – kuten Kiinaan … ]

|* ~ http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005057078.html -
|* ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/01/presidentti-trump-jyrahti-emme-ena... -

Jatkuu ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/01/presidentti-trump-on-reviiripuol... -

.

Jauhat taas paskaa, niin kuin aina ennenkin, entisellä oikeusministeriön rikosoikeudellisen osaston johtajalla Alicella on yhtä paljon tekemistä asian kanssa, kuin Liisalla Ihmemaassa Hatuntekijällä elohopean kanssa. Hatuntekijän nimi "Mad Hatter" ei ole tuulesta temmattu:)

...
Alice ja Erik ovat tekaistuja keskiarvonimiä - edustaen tyypillistä amerikkalaisedustajaa - vähän samoin kuin meillä "Matti Meikäläinen" ....

Tai Ilkka Luoma:)

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat