Seuraa 
Viestejä83

Näin on hoettu koko kesän. Ilmastonmuutos tietenkin syynä. Omakohtainen kokemukseni kuitenkin väittää toista. Ne pellot joita autossa näin olivat hyvässä kunnossa. Jos Lounais-Suomessa ei vilja enää kasva niin silloin viljaa pitäisi kasvattaa jossain muualla Suomessa. Lopettakaa ainainen valitus.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (5)

Goswell
Seuraa 
Viestejä21066

Tosi hyvin jos vertaa viime vuoteen, silloin 0 kg 25 hehtaarilta. vaan eihän tuo nyt mikään hyvä ollut, jotain kuitenkin.

Minun mielestä noin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä12416

Autosta muutaman pellon näkemälläkö tilastot kumotaan? Tiukan tieteellistä Indeed. Minä ainakaan en pysty arvioimaan silmällä edes tonnin tarkkuudella satoa jollei se ole täysin tuhoutunut. Peltoja taas on monenlaisia. Ja muita muuttujia. Jossain sopivalla pellolla jokin tietty lajike voi huonoinakin vuonna tuottaa hyvän sadon. Tänä kesänä ilmeisesti rehumaissi menestyi hyvin, koska vaatii isoa lämpösummaa ja kaivaa kosteuttakin syvältä maaperästä. Itse sain normaalisti märkyysongelmaisilta multamailta kohtalaista viljasatoa. Kuivemmilla mailla kävi katoa paikoin rajustikin. Viime vuonna märiltä mailta ei saanut satoa lainkaan.

I see...

SamBody
Seuraa 
Viestejä9664

Sato taitaa jäädä määrältään pienemmäksi kuin viime kesänä, mutta kuitenkin laadultaan paremmaksi. Eli esim leipäviljaa voi tulla enemmänkin, kun "rehuksi korkeintaan" osuus sadosta laskee.

http://www.vapaakielivalinta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat