Kommentit (8)

Käyttäjä4499
Seuraa 
Viestejä10095

Entä kanojen muovisen juomasäiliöt: kuinka paljon niistä liekenee ainetta, ja päätyykö se jopa kananmuniin?

On selvää, että eläinten juomavesi tulisi vaihtaa päivittäin, mutta moni ei näin tee. Jo muutaman hellepäivän säiliössä seissyt vesi haisee voimakkaasti, vaikka se ei olisi käytössä (eli sinne ei kulkeudu nokan kautta rehupölyä tms. joka alkaisi sitten pilaantua).  Jos broilerin/kanan päivittäinen juomavesi haisee selkeästi muoville, miten se voi olla vaikuttamatta ihmiseen, joka syö usein broileria/kananmunia? 

En tosin tiedä, mitä se muovin haju edes on. Minusta on vain surullista, että niin moni pitää eläimiä, tarjoamatta niille edes puhdasta - ei lemuavaa - vettä. Siinä saattaa kuitenkin laiskuus/piittaamattomuus kostautua vuosien mittaan itse eläinten pitäjälle.

ÄLÄ LAINAA TEKSTIÄNI, KIITOS.

Käyttäjä4499
Seuraa 
Viestejä10095

"These problems, if they hold true in people as has been shown in the case of BPA, will carry over to future generations through their effects on the germline. The researchers showed that, if it were possible to eliminate bisphenol contaminants completely, the effects would still persist for about three generations." BPA replacements in plastics cause reproductive problems in lab mice

ÄLÄ LAINAA TEKSTIÄNI, KIITOS.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Muulin Korvat
Seuraa 
Viestejä2

Joo, kertakäyttökamasta on päästävä eroon, silloin olisi ihmisetkin kertakäyttökamana hävitettävä maan päältä. Se mitä Afrikassa nyttemmin tapahtuu, siis tämä hillitön lisääntyminen, niin ei ole normaalia, se johtaa ihmisrodun kuihtumiseen ja kuolemaan. Antakaa luonnon hoitaa tehtävänsä Afrikassa, älkääkä viekö sinne lääkkeitä eikä ruoka-apua. Antakaa noiden tulla omin voimin toimeen, älkääkä laskeko niitä myöskään Eurooppaa tuhoamaan. Jos jonain vuosina on ollut kova myyrävuosi, niin petolinnut ovat hoitaneet sen tasapainoon, mutta tuo afrikkalaisten naimahalu on saatava ensin kuntoon, keinolla millä hyvänsä, muuten maailmaa ja ihmiskuntaa uhkaa tuho sekä hävitys!

Käyttäjä4499
Seuraa 
Viestejä10095

No niin, yks puhuu kanoista ja toinen muusta... vaikka aiheena on mikromuovi - what ever!

Kullakin lempiaiheensa, näin se on.

Vaihdettaisko muuten välillä aiheita? Mulla on jo liikaa sitä... kanat-VVM-Boris... no siinä taisikin jo olla tärkein. Vai unohtuiko pihvi?

Hyttysen toukista vielä, nehän on oikein "erikoistunu" mikromuovin kokoiseen ateriaan...

ÄLÄ LAINAA TEKSTIÄNI, KIITOS.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat