Seuraa 
Viestejä17362

Työni puitteissa joudun soittelemaan ympärimaata ja ohessa olen nyt kesellyt onko ilmastomiuutos jotenkin mielestäsi näkynyt ?

Ilmeisesti mennyt kesä oli erittäin tukala paikka monelle.

Ei pidä säikähtää...suomalaisia taloja ei ole suunniteltu lainkaan kuumuutta silmällä pitäen vaan kylmyyttä vastaan.

Itse suunnittelin juuri ekan terassain pohjoispuolelle taloa..jotta edes kerran kesällä voisi juoda kupin teetä suotuisissa olosuhteissa. Yleensä terassit tehdään eteläpuolelle.

Kyllä tämä tästä.

Our ignorance is not so vast as our failure to use what we know !
- M. King Hubbert

Sivut

Kommentit (305)

Major_Breakthrough
Seuraa 
Viestejä17362

Rankalainen pyäräilija kaveri sanoi että Suomessa kuuma on ikävämpää kuin Ranskassa jossa kuumuutta vastaan on tehty paljon taloihin puuritilöitä ja muuta juuri sen takia...puuritilät kkkunoissa  aukeaa jos halutaan, jolloin aurinko blokataan, mutta ilma kiertää...painovoimaisesti paremmin...breeze.

Our ignorance is not so vast as our failure to use what we know !
- M. King Hubbert

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mdmx
Seuraa 
Viestejä6167

Major_Breakthrough kirjoitti:
Toki saa seota, mutta tulee ymmärtää, että ilmasto muuttuu ja kelit sen myötä.

Ei kannata seota. Kannattaa tilata talvella Kiinasta ilmastointilaitteita ja myydä niitä helteillä huuto.netissä.

Major_Breakthrough
Seuraa 
Viestejä17362

Erityisesti eräs nainen sanoi että muutos on ollut erittäin nopeaa...okei edellinen kesä täysin karsean kylmä seuraava superkuuma..onhan se erikoista.

Silti en menetä yöunia sen takia.

Our ignorance is not so vast as our failure to use what we know !
- M. King Hubbert

Käyttäjä4369
Seuraa 
Viestejä975

Media jatkaa ilmastonmuutos tiedotustaan todellisen sopulilauman tavoin. Mutta eihän se sopulien vaelluskaan koskaan kestä kovin kauan, kun liikapolulaatio ehtyy.

Water gate tapauksen jälkeen lehdistö on kehuskellut aina välillä tutkimusjournalismista.

Mistä löytyisi nyt pari innokasta epäilevää journalistia, jotka pyrkisivät selvittämään tätä hiilidioksidin lämmittävää vaikutusta.

Suomessakin on lukuisia tiedemiehiä, jotka ovat selvillä tästä asiasta. He voisivat alkajaisiksi haastatella nämä

Ja sitten kestovitsi.

Voitko juoda vettä, missä on 400 ppm suolaa

Vastauksia pyydetään

esko

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

Ilmastonmuutos ei kai aiheuta Suomeen ilmastollista uhkaa, mutta monessa Afrikan kolkassa kun koskeuslämpötila nousee yli kolmenkymmenen (kun se on 36 astetta, ihminen kuolee noin kuudessa tunnissa) alkaa viimeistään noin miljardin ihmisen siirtyminen viileämpiin olosuhteisiin. Keski- sekä Pohjois-Eurooppa nyt vain sattuvat olemaan lähimpiä paikoja, jossa olosuhteet säilyvät siedettävinä ja normikansalaisen elintasokin on sellainen, ettei se ole afrikkalaisen mielestä välttämättä huonompi määränpää. Ja jos joku kuvittelee, että tuo miljardin ihmisen siirtyminen tapahtuu hyvässä järjestyksessä, hän on pahasti erehtynyt.

Vaikka me emme ilmastonmuutosta yksin aiheuta tai siitä ilmastollisesti kärsi, joudumme kyllä maksamaan siitä hinnan korkojen kanssa. Siksi olisi hyvä alkaa sijoittamaan ilmastonmuutosta hillitsevään teknologiaan. Eläkeikää lähestyvien ilmastokreationistien ei tarvitse koskaan katsoa realisoituuko tuo tieteellisesti ennustettu uhka, siksi on ymmärrettävää, ettei heitä asia vaivaa vähääkään. Lähinnä oma eläkeikä ja lastemme aikuisikä tässä huolettaa.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

salai
Seuraa 
Viestejä7777

Ilman muuta kannattaa hermostua ilmastonmuutoksesta. Jos nyt sijoittaa rahansa hienoihin teknologiohin (esim. Mars-sähkölentokone, komposiittirakenne), eivät ne ole lastenlapsien kusetettavissa.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Major_Breakthrough
Seuraa 
Viestejä17362

Kieltämättä kun oivalsin, että olisi olemassa jo nyt 50% hyötysuhteeltaan parempia tuulivoimaloita jotka puukomposiittirakenteella kestäsivät 5 x pidempään ( + kierätettäviä ja äänettömiä )...niin tuli mieleen että ollaan menossa helvettiin kuten Chris Rea laulaa.

Our ignorance is not so vast as our failure to use what we know !
- M. King Hubbert

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Justis kirjoitti:
Totta vitussa kannattaa ottaa pulttia aina kun niitä saa. Tänne vaan kaikki kierteestä riippumatta, kyllä aika tavaran kaupittelee. VMP.

Kelpaako semmoisetkin pultit joissa on pystyjenka niinkuin IPCC:n konsensustoinneissa?

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat