Seuraa 
Viestejä4

Entinen Suomen viimeinen miestenlehti on mennyt kun päätoimittajaksi värvättiin iltapäivälehden toimittelija tekniikkahuuhaaksi, tällaiset huhhahhaa-uutiset Venäjän ihmeaseista esiintyvät yhä useammin palstoillaan:

https://tekniikanmaailma.fi/venalaisfirman-kova-suunnitelma-583-machin-n...

Vaikkei nyt muuhun tuubaan keskityttäisikään, on tuo avuton selitysyritys luodin putoamisesta omaa luokkaaansa. Siis oikein yksinkertaisesti näin: Ammutaan luoti ja samalla mikrosekunnilla pudotetaan toisessa kädessä ollut luoti maahan. Jos maasto on aivan tasainen, samalla hetkellä kun kädestä pistoolin korkeudelta pudotettu luoti osuu maahan, myös ammuttu luoti kohtaa maan missä sitten onkin tuon sekunnin jälkeen, pistoolilla 400-500 metrin päässä, tehokkaalla kiväärillä ehkä 700 metrin päässä.

Luodin vaakasuora liike ei vaikuta tippaakaan sen putoamisnopeuteen, olettaen ettei luodilla ole aerodynaamisia ominaisuuksia.

Simple as hole.

Sääli uutta sukupolvea, joka imee "tekniikkansa" TM: stä.

  • ylös 2
  • alas 3

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No ihan varmasti sanottiin. Molemmat putoavat samassa ajassa etäisyydestä riippumatta.

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Tohtori ei näköjään olekaan bannissa TM:ssä kun kerran sen kommentti on julkaistu lehdessä.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä87847

o_turunen kirjoitti:
Tohtori ei näköjään olekaan bannissa TM:ssä kun kerran sen kommentti on julkaistu lehdessä.
Eivät TM.ssä tiedä että Thor on Oudon serkuksia. Sitä oli tosiaan erittäin vaikea arvioida joutui lukemaan läpi jopa Thorin ensimmäisen lauseen.

Hattua pitää nostaa Oudon serkuksille siitä että eivät jää kiinni multinikkeilyistään, viittaa korkeaan älykkyyteen.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46636

Ovat näköjään itsekin huomanneet ja tehneet tukun korjauksia ja artikkeli vaikuttaa päällisin puolin asialliselta, jos ei aleta liikaa saivartelemaan. Olen kyllä kanssasi täsmälleen samaa mieltä populaaritiedetoimittajien tasosta. Huh huh sentään mitä törppöjä ne palkkaavat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat