Seuraa 
Viestejä1809

Kaikki vanhat uskon kohteet ovat luhistuneet: Uskonnot, Tiede, Filosofia yms. Emme silti ole jääneet vaille ohjausta sekä neuvoja. Tiedän sen, että kaikki on luhistunut siitä, että tälläkin foorumilla kristisoidaan ja miekalla lyödään joka ikistä sellaista keskustelun avausta, joka kuvittelee lepäävänsä varmalla pohjalla. Näyttää kuin tuollainen harhakuvitelma vankasta perustasta tahdottaisiin tuhota. Joka kuvittelee seisovansa varokoon että ei kaadu.

Eli nyt niitä neuvoja, joita olen saanut:

1. Lukion matematiikan opettaja sanoi: Kaikki tieteetkin voidaan osoittaa huiputukseksi, mutta matematiikka kaikkein vähiten. Matematiikassa on jotakin joka lepää totuuden suhteen vähän varmemmalla pohjalla kuin muut tieteet. Jos siis etsii korkeaa totuutta niin huomioon kannattaa ottaa tieteistä vain matematiikka.

2. Vuoden 1998 tienoilla ilmestyi ääni-inkarnaatio Ihmisen Pojan, joka sanoi: Opiskele kemiaa ja harrasta kasvissyöntiä.

3. Jehova antoi minulle seuraavan kehotuksen: Seuraavat tuhat vuotta opiskele saksan kieltä ja sitä seuraavat tuhat vuotta kreikan kieltä.

Saksa onkin ilmeinen vaikuttaja Euroopassa sillä ilmeisesti terveyskasvatukseen pyrkimys on sieltä lähtöisin tai ainakin noudattaa saksalaisen kultuurin arvoja. Esim. oluiden muuttaminen vähemmälle prosenttiluvulle eli saksalaisia pilsnereitä muistuttaviksi kuvastaa tätä seikkaa. Mutta voi olla, että tähän kätkeytyy kaksiteräinen miekka; sillä olen itse alkanut ostamaan erikoisoluita eli 5-8 prosenttisia oluita ja niiden tunnen kehossani suorastaan räjäyttävän huonoa terveydentilaa esiin. Ja toinen seikka saksalaisen kulttuurin osalta on ennustus sen olevan raamatun Gog, joka lähtee tämän vuosituhannen loppupuolella eli 2700 - ???? hyökkimään jälleen etelään ja mukanaan suuri joukko muita kansoja. Tuo Jehovan antama neuvo kannattaa silti ehkä käyttää ja käydä lävitse sillä Saksasta saattaa tulla Euroopassa sen politiikkaa ohjaava mahtitekijä muutamaksi sadaksi vuodeksi.

Tässä on kolme saamaani neuvoa, jotka vähän lohduttavat. Muilla voi olla parempia neuvoja takataskussaan tai parempi johdatus, mutta tämän avauksen tarkoitus on vain lohduttaa niitä, jotka tuntevat kaiken perustan olevan heikko tai luhistunut jo.

Itse olen melko paljon odottamassa islamin messiasta Imaami Mahdia ollut sekä lukenut Krishna tietoisuuden transendenttista tietoa. Ne ovat loisteliaita ja valovoimaisia johdatuksen lähteitä, mutta jos ei tahdo sekaantua kenenkään pahoihin tekoihin tai synteihin, vaan ennemmin etsii pienen tason asioita niin ennemmin keräilen sellaisia kuin sekaannun mihinkään massiiviisiin taisteluihin hegemoniasta.

Ranskan vallankumouksen jälkeen seuraavaa suurta vallankumousta voidaan odottaa 2100 tienoilla. Se perustunee Vyasadevan toimintaan veedojen kokoamiseksi. Kun olen vähän selaillut veedoja olen havainnut, että ainakaan minulle ne eivät täysin sovellu. Eivätkä ylipäätään monet muutkaan uskontojen asiat. Niitä seuraamalla on kyllä mukana suurissa vaiheissa ja aalloissa, mutta ainakaan en suositella voi pitäytymistä suomen kielisissä julkaisuissa, vaan englanninkieliset ja alkukieliset ehkä pitää ottaa huomioon jo tässä vaiheessa. Ne vain eivät jää helposti päähän, vaan unohtuvat verrattuna suomenkielisiin.

Tässä ketjussa tarkoitukseni on pohtia hieman: Matematiikan merkitystä, Kasvissyönnin kokeiluja sekä Kemian ja saksan kielen kokeiluja sellaisen henkilön näkökulmasta, joka ei niistä vielä mitään tiedä. Jos joku tahtoo pohtia kanssani esim. kasvissyönnin merkitystä niin siitä vaan.......

Saa nähdä tuleeko tästä ketjusta mitään ..... vai jääkö suutariksi .......

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä9647

Vanha kaiken perusta on tulev uuden perusta: väkivalta. Valta tulee kiväärin piipusta, ja omaisuuden ovat piilossa. Nykyään kuorissa aiemmin kullassa. Äärieliitti luottaa noihin kaavoihinsa, että kyllä ne hiljenee kun hiljennetään sen jälkeen, kun ensin kulissit romahtaa kunnolla.

Aika yksinkertaista matematiikkaa. Rehellisesti omaisuuksien tekeminen ja säilyttäminenkin teettää työtä. Ei vallassaolijat sellaista jaksa. Tulee Sohvaperunatkin.

Vierailija

Matematiikan varhaisin kokemus on joskus kuusi vuotiaana kun luettelin numerot yhdestä sataan tietämättä niistä mitään edeltäkäsin. Eli enkeli antoi nuo numerot. Kertotaulua en koskaan oppinut ala-asteella. Koordinaatistoon en suostunut kun se edusti vain tasavälejä eikä osoittanut kokoeroja tai massaeroja eri pisteiden. Niin että esim. piste viisi olisi ollut jollakin tavalla viisinkertainen pisteeseen yksi suhteutettuna. Joukko-oppi tuotti vaikeuksia kun siinä oli vain kahta väriä palloja eli musta-valkoisia. Sekä muutenkin sen opetustapa oli jollakin tavoin rasistinen. Matematiikan kirjoissa pitäisi olla enemmän väriä, värejä ja sävyjä. 

Ylä-asteella opiskelin vain kaavat ulkoa, mutta en laskenut mitään. Sain numeroksi aina seiskan.

Lukiossa en oppinut logaritmeja enkä todennäköisyyttä, mutta muut alueet olivat meko helppoja kun oli suppea matematiikka. 

Kaiken kaikkiaan kriittinen suhtautuminen matematiikkaan on heikentänyt kykyäni harrastaa sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Väkivaltaa mainostetaan kyvyttömien ja lahjattomien ominaisuudeksi. Ja tulee yö, jolloin kukaan ei taida työtä tehdä. Apokryfikirjojen mukaan taidollisuutta saa ostamalla sitä temppelimaksuin ja veroin, mutta viimeiset 500 vuotta ovat olleet tämän suhteen laihoja sillä kun Luther poisti aneet ja kirkon kymmenyksen niin se on saattanut aiheuttaa sitä, että käsityötaidot yms. taidot vähitellen rapistuvat. Vielä kun on koneet keksitty korvaamaan ihmistyö.

Tahtoo sanoa, että nyt on tuo yö, tulossa joka kadottaa taidolliset ja kyvylliset. Ja väkivalta jää ainoaksi keinoksi ratkaista ongelmia?

Mitä tulee rahaa koskeviin lainalaisuuksiin niin niitä en tunne. Sanotaan, että rahalla saa ja hevosella pääsee. Mutta jos tulee öljykriisi niin nykyajan hevosilta loppuu löpö. Talouselämä on kaiketi jonkinlaisessa kurimuksessa päätellen eri maiden velkaantumisasteesta.  Talousongelmien ainoa kunnon ratkaisu olisi UBI eli maailmanlaajuinen kansalaispalkka. 

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä9647

Ne taidolliset ja kyvylliset on jo poistettu näyttämöiltä.

Tällä hetkellä olemme väkivaltasyklin alussa. Aluksi väärien mielipiteiden sensuuri ja toisinajattelijoiden syyttäminen valtionpettureiksi. Sen jälkeen kun tilanne tuonkin ansiosta pahenee alkaa varsinainen väkivalta.

Ei sillä tuo on suunniteltua, että "pelastajat" pääsevät ryskäämään valtapuikkoihin, koska vahvan auktoriteettia muutoksia ei saa ilman poikkeustilaa.

Vierailija

Jos ajatellaan lukuja yhdestä sataan niin:

yhdestä kahteen = 2 kertainen seuraava luku edelliseen lukuun verrattuna

kahdesta kolmeen = 1.5 kertainen

kolmesta neljäään = 1.33 kertainen jne. aina vähenee seuraavan luvun saamiseksi tarvittava kerroin.

27:stä 28:aan = 1.037 kertainen

99:stä 100:aan = 1.01 kertainen

Mutta entä jos pitäisi määritellä matka lukusuoran alapään lukujen ja negatiivisten lukujen suhteen?

Mikä on nollasta yhteen kerroin? Eli paljonko on 1 jaettuna nolla? 

Kun lähestytään sadasta nollaa kohden kulkien niin kuljetaan siis kun ajatellaan aina kahden lähekkäisen luvun suhdetta toisiinsa 1.01 : stä 1.33 : en 1.5 :en ja 2:en kautta nollaan. Näyttää kuin nollaan ei olisi pääsyä ilman, että

kuljetaan sellaista reittiä, jossa kahden toisiaan seuraavan luvun välinen suhde on kaksinkertainen eli on olemassa  kerroin kaksi. 

Onko sillä jotakin tekemistä aaltoliikkeen kaksiulotteisuuden tai symmetrisyyden kanssa? Miksi kahden lukusuoran tai koordinaatiston pisteen välisen etäisyyden suhde on MAXIMISSAAN kaksi eli kaksinkertainen, joka viittaa symmetriaan, kvantittumiseen, kaksiulotteisuuteen tms. 

Nää on ehkä aivan tarpeettomia pohdiskeluja, mutta ei nyt tule mieleen muutakaan heti kun ajattelen miten voisi lähestyä lukujonoa 1 - 100. 

Keijona
Seuraa 
Viestejä36115

Jotenkin vaikea uskoa sellaiseen raamatulliseen tultajatuppuraa kasokseen tai anarkistiseen väkivalta fantasiaan. Suuri enemmistö tämänpäivän ihmisistä ovat niin kiintyneitä omaan ja henkilökohtaisee. omaisuuteen että eivät kovin mielellään barrigaadeille lähde polttopullojen kanssa riehumaan, siellähän saattaa kännykkä kadota tai joku jopa sen anastaa.

Muutamia vuosia somessa tai internetissä paadataan pahaa oloa muutoksesta ja sitten Ihmiset näivettyy ruutujensa ja viihdepalveluiden ja lääkkeidensä ääreen.

Mutta uudet sukupolvet voivat havahtua, irtautua omistamisesta, materian ja subjektiivisuuden kahleista, alkaa rakentaa yhteiskuntaa ja vältellä yksilökuntaa.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Keijona
Seuraa 
Viestejä36115

Ehkä sellainen järjestelmä mikä perustuisi luontoon ja loogisuuteen toimisi pidempään. http://olterman.site
Tai jos vielä ääneen, kieleen siis filologiaan perustuisi, niin se voisi herättää, vai "huomenta, tarviiko suomentaa"

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat