Seuraa 
Viestejä13176

"Monet nerot ovat korostaneet raa'an työn merkitystä heidän saavutuksissaan tyyliin "nerous on 95 % työtä ja 5% inspiraatiota. Albert Einsteinkin kehitti teoriansa sen tuloksena, että hän teini-ikäisestä lähtien pohti asettamiaan kysymyksiä tuntikausia joka päivä. Television ihmelapset Tervo ja Stiller voivat antaa vaikutelman, että älykäs sutkaus syntyy salamannopeasti - mutta todellisuudessa nämä henkilöt miettivät mahdollisia sutkautuksia kokopäivätoimisesti ja näin heille sisäistyy päähän automaatti suoltamaan sutkautuksia.

Työnteko liittyy kiinteästi motivaatiokysymykseen - jotta nero jaksaisi jatkuvasti miettiä ja työskennellä asian parissa, täytyy hänen todella pitää luomistyöstään. Todennäköisesti motiivi on nerouden synnyssä tärkeämpi tekijä kuin lahjakkuus. "

Tossa salaisuus nerouteen, jota tiäremiäskin noudattaa.

http://netti.nic.fi/~populus/nero/

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Vierailija

Meni muuten väärään ketjuun, piti tonne psykologia ja aivot ketjuun laittaa.

Vierailija

"Jos tunnet itsesi tulevaksi neroksi, niin kyse voi olla myös psykiatrisesta häiriöstä, kuten masennukselle alttiista persoonallisuudesta tai skitsofreniasta. Masentuneilla ihmisillä on hyvin usein elämässään jokin suuri päämäärä kuten suureksi kapellimestariksi tai suuryrityksen johtajaksi tuleminen. He myös tekevät lujasti töitä tämän päämäärän saavuttamiseksi. Masennus iskee, kun tajutaan päämäärä saavuttamattomaksi. Masennus tai skitsofrenia eivät ole ainoita psyykkisiä häiriöitä, joihin voi nerousfantasiat voivat liittyä. Kannattaakin välillä pohtia kysymystä: "Miksi minä haluan tulla neroksi?"
Oikea vastaus

Skitsofreniaa esiintyy n. 1%:lla väestöstä, psykoottista masennusta 1%:lla, ajoittaista masennusta 8-18 %:lla. Neroutta ?%:lla. (tiedot vuodelta 1982)."

Näitäkin riittää minussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Meni muuten väärään ketjuun" -Hyvähyvä, herra nero. Varohan ettei spitaaliset sormesi tipahda seuraavan viestin kirjoittelun lomassa.[/quote]

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643
Antero
"Meni muuten väärään ketjuun" -Hyvähyvä, herra nero. Varohan ettei spitaaliset sormesi tipahda seuraavan viestin kirjoittelun lomassa.
[/quote]

Spitaaliset aloittivat ryyppäämisen. Ensimmäinen totesi, jotta nyt alkaa huuli lentämään.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat