Kommentit (11)

mdmx
Seuraa 
Viestejä6093
Liittynyt23.11.2009

Tää on ikävää. Tiikereitä pitäisi varjella, siis villeinä ei pelkästään kesyinä eläintarhoissa tai metsästäjien trofeina.

Minijehova
Seuraa 
Viestejä5553
Liittynyt10.10.2011

Minä kuulin että Texasissa olisi enemmän tiikereitä kuin luonnossa. Yli 4000 siis.

Ah, this is obviously some strange usage of the word 'safe' that I wasn't previously aware of.

Jouni Aro
Seuraa 
Viestejä924
Liittynyt26.5.2016

Kotikissa ja tiikeri eroavat toisistaan vain yhdellä luulla. Kotikissan kurkussa on erityinen luu, joka tuottaa ns. kehräyksen. Kuvassa minun Iiri-kissa.

Käyttäjä6458
Seuraa 
Viestejä154
Liittynyt27.2.2018

Kuinka monta sinivalaan poikasta on syntynyt viimesten 40 vuoden aikana?
Muuten kun minä olin keskikoulussa 50 vuotta sitte, niin sinivalasta epäiltiin sukupuuttoon kuolleeksi. Ei ollut vähiin aikoihin näkynyt vanhoilla paikoilla. Mutta jossakin sitten oli kumminkin, missä ne olivat oppineet välttelemään ihmistä.

mdmx
Seuraa 
Viestejä6093
Liittynyt23.11.2009

Meillä oli n. vuoden verran avovaimon lapsena ottama kissa (näytti ihan tiikeriltä) joka jäi aikoinaan sen porukoille. Oli tullessa ihan pelkkää luuta ja nahkaa (hoitamaton diabetes), mut se piikitti siihen vuoden insuliinia ja syötti jotain jauhelihaa yms niin näytti ja vaikutti jo ihan terveeltä.
Mut sit yllättäen munuaiset petti ja joutu viemään sen lopetettavaks.

Hiilarit ei oikein sovi kissan elimistölle, se tarvii niitä suhteessa todella vähän verrattuna ihmiseen ja noi "sisältää porkkanaa/perunaa/tms" kissanruokamainokset on suorastaan tragikoomisia. Koiralle tarkotettu jauheliha lemmikkiosaston pakastealtaasta uppos hyvin eikä maksa paljoo.
Selkeästi kohonnut riski varsinkin jos kissa vetää paljon kuivanappuloita missä on viljaa. Ne on puhtaasti lihansyöjiä siinä missä ihminen on sekasyöjä.

asdf
Seuraa 
Viestejä11860
Liittynyt16.3.2005

Meillä oli vaimon kanssa kissa, joka ei suostunut syöttämään muuta kuin raakaa lihaa. Ostin sille aina niitä puolen hinnan jauhelihoja ja kinkkusuikaleita, joissa on päiväys lähestymässä. Kai se olisi syönyt jotain kuivanappuloitakin, jos olisi ollut tarpeeksi nälissään, mutta ei sitä mouruamista olisi kestänyt kukaan, jos olisi pannut vaan kissan ruokaa kuppiin, eikä olisi antanut mitään muuta, ennen kuin ne on syöty.

Meksikossa saattaisi hyvin olla Pablo Escobarin tiikereiden jälkeläisiä. Escobarilta pääsi luontoon ties mitä villieläimiä, joita se oli roudauttanut ympäri maailmaa.

Ärrällä on asiaa
Seuraa 
Viestejä3
Liittynyt2.11.2018

Omituista???

Tiedelehti kirjoittaa vakavaa asiaa,  yhdestä upeimmista planeetan kissaeläimen synkästä tulevaisuudesta.Täällä palstoilla  sen sijaan pohditaan mikä vaivaa omia pikku kisujamme, kun eivät syö tai juo kunnolla.

Tiikeri jos katoaa planeetaltamme, se on meidän ihmisten vika/syy. Olemmeko laji joka hävittää kaikki muut lajit planeetalta, jotta itse voisi lisääntyä loputtomiin, muiden lajien joukkotuhon kustannuksella.

Minijehova
Seuraa 
Viestejä5553
Liittynyt10.10.2011

Tiikereitä lienee myös mahdollista tehdä lisää, mikäli käyvät liian vähiin.

Ah, this is obviously some strange usage of the word 'safe' that I wasn't previously aware of.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat