Seuraa 
Viestejä45973

Mitäs mieltä te fyysikot olette Lostin viime jaksostsa (s2 e23-24)
Kuulin erään teorian, minkä mukaan saarella on hiukkaskiihdytin, mikä aiheuttaa tuon magnetismin.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Minullekkin tuli sama mieleen tuosta jaksosta. Pitää odottaa seuraavaa seasonia jos vaikka asia selviäisi.

Tuosta sarjasta on muuten suunniteltu 6 seasonia pitkä, joten vielä ehtii tapahtua vaikka mitä.

Puhunette jonkin muun kanavan, kuin nelosen edellisestä Lost-jaksosta. Onkos nelosella vielä ensimmäinen tuotantokausi meneillään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksi valkoinen taivas? Sehän oli joku neutralisointinappi...

Saattaapi joo spoilata noille nelosen katsojille
No ei tarvitse lukea.

McKay
Tuosta sarjasta on muuten suunniteltu 6 seasonia pitkä, joten vielä ehtii tapahtua vaikka mitä.

Tällaista pelkäsinkin. Mahdolliseen kuudenteen kauteen päästyä sarja on aivan varmasti mennyt jo aivan sietämättömäksi ufoiluksi. Kyllä olisi saanut päättyä tähän.

Käyköhän niin, että sarjaa tehdää niin kauan kun se kerää katsojia ja sitten kun katsojat kyllästyvät se päättyy ilman loppuratkaisua koska sitä ei enää kannata tehdä.

PS. Ei minulla ole aikaa odottaa vuosia, jopa kymmeniä vuosia, jotain sarjan lopetusta. Minulle Lost loppui tähän.

Joo, tuossa hommassa on jo pakko olla jotain ufoilujuttuja mukana. Eniten on jäänyt kaivelemaan mieltä se musta sumu, joka silloin ensimmäisen kauden aikana pyöri siellä ja koitti mm. vetää Locken mustaan reikään (plot holeen?). Kukaan ei jälkeenpäin puhunut edes koko välikohtauksesta juurikaan. Ihan ihme porukkaa.

Tekijöillä olisi parasta olla järkeenkäypä selitys siihenkin ilmiöön, ettei tarvitse mennä siitä missä aita on matalin ja turvautua paranormaaliuteen. Mielestäni olisi todella töykeää, että tässä vaiheessa sarjaa paljastuisikin, että tapahtumat eivät noudatakaan millään lailla fysiikan lakeja. En kyllä itse ymmärrä miten monet asiat voivatkaan niitä noudattaa.

Toivottavasti ei mene ufoiluksi tapahtumien selitys, vaan niille tosiaan on joku järkisyy.

Sattuisko kellään oleen tietoo LOSTin juonipaljastuksista? Elikkä oisko antaa webbisivustoo josta vois käydä tsekkaa koko sarjan hetkessä? pliis, ei millään jaksa kattoo ko. hömppää

Spoileri:

Koko homman juju on jotakuinkin sellainen, että nuo maagiset numerot 4 8 15 16 23 42 ovat jonkun tiedemiehen laskennan tuloksia kaavasta, josta selviää milloin ihmiskunnan loppu koittaa ja se ei kuulemma ole kaukana. Numerot viittaavat eri suureisiin, kuten esim. maapallon väkimäärä yms. Alvar Hanso rakennutti saaren, jotta voitaisiin estää maailmanloppu. Saarelle on valittu tarkkaan tietyn verran porukkaa tietyistä yhteiskuntaluokista. Saaren tarkoituksena on kokeilla pienoiskoossa miten eri suureita muuttamalla voidaan vaikuttaa maailmanmenoon ja täten voitaisiin estää maailmanloppu. Esim tietty määrä tiettyjä saarella olijoita tapetaan.

En lähde veikkaamaan onko tuo nyt varsinaisesti spoilausta kun sarjan luojat ovat itse tiedot antaneet viime kesänä päättyneen Lost Experiencen loppuratkaisuna. Kyseessä oli siis eräänlainen ARG eli alternate reality game.

LUULENPA, että "Lost":n käsikirjoitusta tehdään sitä mukaa
kuin sarja etenee, filmiryhmä rustaa kuluvan päivän juonen
aamiaisella ja nauraa, kuinka pitkään tyhmät katsojat
sallivat heidän viettää loputonta lomaa Hawaijilla ja rahaa
kilisee kirstuun koko ajan !

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat