Seuraa 
Viestejä14566

Täällä käytetään paljon tärkeitä puheenvuoroja aiheesta, USAn demokraatit ovat peeloja. Ehdotan, että aiheesta kirjoitetaan Trump-ketjun sijasta tänne suoraan. Siirrän tänne keskeisiä kommentteja aiheesta keskustelun pohjaksi.

Kommentit (9)

wisti
Seuraa 
Viestejä14566

Voi vinde! Eipä kestänyt kauan! Jälleen kerran esimerkki Trump-hateristä, vasurista ja hianosta ihmisestä, joka ei osaa, kykene, pysty eikä uskalla edes yrittää! Ei ole ihime, että just tämmnöset vasemmistointelluktalismin terävimmät kynät kiljuvat kitapurjeet levällään lahden takana safe spacien, social justicen ja PC:n perään. Uskomattomia yhteiskunnan tukipilareita! Ainoa pikkupikku puute, jos nyt noita semmosiksi voi laskea, on täydellinen kykenemättömyys perustella väitteitä, siis mitään väitteitä ja kytkenemättömyys olla mies.

Tämän kaiken lisäksi en kertakaikkiaan ymmärrä, miksi vasureilla, Trump-hatereilla sun muilla peeloilla on valtava tarve tehdä itsestään julkisia pellejä. Olemalla hiljaa ihmiset vain luulisivat teitä haasteellisiksi.

wisti
Seuraa 
Viestejä14566

Tässä on nimimerkin toinen tärkeä puheenvuoro:

roftheUniverse
Seuraa
Viestejä149
Liittynyt14.9.2018
2735/2705
klo 14:19 | 5.11.2018
Sori palstan Trump-haterit, unohdin toivottaa teille karseata huomenta. Otan vahingon takaisin nöyrien anteensipyyntöjen saattelemana, ja toivotan palstan kaikille Trump-hatereille eeppissekoboltsisen karseata iltapäivää. Toivottavasti karsea olonne ja hirvittävä päänsärkynne sunnuntai aamu-, iltapäivänä ja iltana ei johtunut liiasta ajattelusta. Voin lohduttaa teitä sillä, että jos oireisiin kuului runsas posliinijumalan halaaminen ja norjan puhuminen paskahuussin suureen valkoiseen mikrofoniin, tauti ei todennäköisimmin johdu liiasta ajattelusta. Tarkastakaa silti, onko marraskuun aivolaskunne maksettu, niin saattaisimme saada palstalle kerrankin näytteen Trump-haterkommentista, jossa on edes nimeksi substanssia.

Ja sitten rautaista asiaa, jälleen kerran. Tämäkään kommenttini ei jätä siltä osin ainuttakaan tds:n runtelemaa lahokaalia kylmäksi. Listen and listen good, voitte oppia jotain.

Demokraatit, the party of crime, vauhdissa jälleen! Komukat narahtivat äänestysjärjestelmän häkkäyksestä Georgiassa! Siis voitteko kuvitella palstan demupeelot, Trump-haterit ja muuten vaan haasteellisen kansanosan kirkkaimmat katuvalot. Demut on kolme vuotta kiljuneet, että ryryryryryryryrryryyyyyyssät tunkeutu, tonki, häkkäs ja härdäs meirän vaalit Trumpin hyväksi. Nyt ne on kekanneet, että ei jumanzcuicca, eihän ne mitään ryssiä ollu. Me tairettiin tehä toi ihan ite. Ja nyt noi spedet, peelot ja yyberturbourpot ovat tutkinnan alla vaalirikoksista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
wisti
Seuraa 
Viestejä14566

Neutroni kirjoitti:
Miksi nämä pitää tuoda Trump-keskustelun ulkopuolelle? Eikö yksi USA-aiheinen kaatopaikkaketju ole tarpeeksi?

Ajattelin, että luomakunnan herra ei pelkästään kirjoittaisi, vaan myös lukisi hengentuotteensa, kun ne ovat täällä yhtenä pötkönä.
Julkilausumattomana toiveena oli myös, että hän pikkuisen häpeäisi kirjoituksiaan.
Vielä pidemmälle menevä toive olisi, että mode poistaisi oitis Trum-ketjun kommentit, jotka sisältävät pelkästään muihin keskustelijoihin kohdistuvaa alkeellista vittuilua.

wisti
Seuraa 
Viestejä14566

Zorba the Greek kirjoitti:
Wisti halus ottaa taas jonku silmätikukseen ja perustaa erilliset sylkiäiset.

Täsmälleen.
Jos joku toistelee päivästä toiseen, että ne, jotka ovat hänen kanssaan eri mieltä, ovat mielisairaalapotilaita, voi joku toinen toinen pitää sitä jokseenkin asiattomana.
En usko, että täältä löytyisi niin vankkaa Trumpin kannattajaa, etteikö hän häpeäisi ’mestarin ” kirjoituksia.
En ole yksin. Wisti tulee sanskriitin kielestä ja tarkoittaa ’joukko huolestuneita kansalaisia’.

wisti
Seuraa 
Viestejä14566

Zorba the Greek kirjoitti:
Jaa.
Tunnet siis olevasi enemmän kuin yksi persoona?

Mut koita nyt sitte jos saat muutki wistit sylkiäisten kuoroon.


Saattaa hyvinkin olla, että juttuani pidetään lapsekkaana temppuiluna. Joka tapauksessa nimimerkki lienee ala-arvoisin suoltaja, mitä palstoilla on nähty. Jos täällä olisi moderointia, ei hänen päätöntä mökellystään tarvitsisi kenenkään lukea.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat