Seuraa 
Viestejä2

Hei!

Monilla keskustelupalstoilla löytyy ihmisiä, jotka pelaavat Hay Day -farmipeliä, mutta hyvää ja mukavaa naapurustoa ei oikein tahdo löytyä. Foorumit ovat englanninkielisiä, facebookissa löysin kaksi ryhmää, joissa toisessa jopa 6 jäsentä, toisessa yli 400.
Siksi laitoin tänne ilmoituksen, jospa joku Vauva-lehden lukija haluaisi pelata aktiivisemmin :)

ETSIMME siis 10/2018 perustettuun naapurustoomme, Iloiset kulkurit, aktiivisia pelaajia.

Toivomme sinun olevan ystävällinen, auttavainen ja kilpailumielinen. Osallistumme täysillä derbyihin ja siksi etsimme derbyily-henkisiä pelaajia. Kisasta pois jääminen joskus lomien tai kiireiden vuoksi on kuitenkin ok.

Timantit jakavat mielipiteitä. Periaatteemme on, ettei timanttien käyttöön ole pakkoa edes derbyissä, eikä siihen koskaan painosteta. Itse (4 perustajajäsentä) käytämme timantteja vaihtelevasti.

Chatissa olemme välillä hiljaa, välillä hyvinkin aktiivisia. Chattailu ei kuitenkaan ole vaatimus, mutta chatin seuraaminen on - chatissa hoidetaan derbyjen tärkeitä asioita, annetaan ja pyydetään huutiksia, ostetaan, myydään, vaihdetaan, pyydetään apuja jne.

Olethan vähintään tasolla 65. Omat tasomme vaihtelevat n. 50-150 välillä.
Tällä hetkellä meitä on viisi ja toivomme siksi pysyviä jäseniä!

Huumorintaju plussaa 😉

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme 😄

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä joko kommentoimalla tätä keskustelua tai etsimällä meidät Facebookista tai suoraan pelistä.

- Iloiset kulkurit

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat