Seuraa 
Viestejä45973

Monet tahot toitottavat lopunajan olevan lähellä,
mutta mitä merkkejä nyt oikein on ilmassa?
Juutalaiset ovat palanneet (exodus) ja
Maagog hallitsee,mutta kuu ei ole punainen?
Taivaalta ei ole laskeutunut Jalopeuraa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos kaikki maailman ihmiset eläisivät kuin suomalaiset, tarvittaisiin kolme maapalloa lisää. Elintasoa on pakko alkaa laskea, koska rihkama käy vähiin (ei ole kolmea lisämaapalloa, mutta muutkin ihmiset alkavat teollistumaan).

Mutta ei hätää. Kun ihminen nöyrtyy ja alkaa elää terveempää ja laadukkaampaa elämää, niin hän ei tarvitse rihkamaa. Samalla kun rihkaman määrä vähenee, niin maapallokin voi paremmin.

Dredex
Jos kaikki maailman ihmiset eläisivät kuin suomalaiset, tarvittaisiin kolme maapalloa lisää.

Jos kaikissa maissa olisi sama asukastiheys kuin Suomessa, niin ehkäpä heillä olisi parempi elintasokin.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46542
henkiset
Monet tahot toitottavat lopunajan olevan lähellä,

Noinhan on ollut ainakin niin kauan kuin historiaa on kirjoitettu. Ei kaikkia hourailijoita kannata niin vakavasti ottaa.

SAMAEL
Dredex
Jos kaikki maailman ihmiset eläisivät kuin suomalaiset, tarvittaisiin kolme maapalloa lisää.Jos kaikissa maissa olisi sama asukastiheys kuin Suomessa, niin ehkäpä heillä olisi parempi elintasokin.

Toki heillä voisi olla parempi elintaso, jos asumistiheys olisi yhtä harva kuin Suomessa. Mutta minkäs teet. Afrikassa on miljoonia ja miljoonia nälkiintyneitä. Erään uutisen mukaan heille annettiin vähän vettä, niin eikö mitä. He tulivat hedelmällisemmiksi, ja nyt siellä on sitäkin enemmän nälkiintyneitä. Olen sillä kannalla, että heidän olisi hyvä ratkaista itse omat ongelmansa - vaikka länsimaiden avustuksella - mutta heidän olisi panostettava ongelmien ratkaisuun myös itse-ehtoisesti. Olosuhteet Afrikassa ja Suomessa ovat niin erilaiset. Suomalaiset sen sijaan pikemminkin lakkaavat tekemästä lapsia ja harvenevat entisestään. Tilalle tulee tummaihoisia etelästä, koska suomalaiset poliitikot heitä haluavat tänne. Lisää kansalaisia tyhjiötä täyttämään, mutta myös lisää työvoimaa. Saa nähdä syntyykö siitä mitään... Se ei ainakaan auta Afrikkaan jääneitä, jos Afrikassa sama meno jatkuu. Siksikin pikemminkin afrikkalaisten olisi itsekin hyvä auttaa itseään itse-lähtöisesti. Mutta maailma muuttuu, muutos on varmaa, tapahtuipa niin tai näin.

Käsittääkseni kaikissa paikoissa ei käytetä gregoriaanista kalenteria.
Rytiseekö niissäkin meidän vai heidän kalenterinsa mukaan.

Ensimmäiset lampaat Suomessa on teurastettu Allahin nimeen. (Iltasanomat)
Siitä ei ole enää pitkä matka ensimmäiseen ihmis-uhriin. (vääräuskoinen opiskelijanuorukainen)

Asiaan ei voida puuttua, sillä se olisi rasistista vieraan kulttuurin ymmärtämättömyyttä
ja uskonharjoittamisen törkeää rajoittamista.

Kohta kaduillamme kaikuu:"Allah Akbar!"

Liittynyt
Ensimmäiset lampaat Suomessa on teurastettu Allahin nimeen. (Iltasanomat)
Siitä ei ole enää pitkä matka ensimmäiseen ihmis-uhriin. (vääräuskoinen opiskelijanuorukainen)

Asiaan ei voida puuttua, sillä se olisi rasistista vieraan kulttuurin ymmärtämättömyyttä
ja uskonharjoittamisen törkeää rajoittamista.

Kohta kaduillamme kaikuu:"Allah Akbar!"


Iltalehti 1.6.2006

Saksalaisäidit suunnittelivat itsemurhaiskua Irakiin

Poliisi on paljastanut kolmen islaminuskoon kääntyneen saksalaisnaisen yrityksen tappaa Yhdysvaltain armeijan joukkoja itsemurhaiskuilla. Kaksi pomminaisista aikoi Irakiin ja yksi Pakistaniin. Kahdella heistä on pieniä lapsia, jotka heidän oli määrä viedä mukanaan kuolemaan.

Saksan poliisi ja tiedustelupalvelu BND pääsivät naisten jäljille Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n vinkin perusteella. Viranomaiset olivat vakoilleet internetissä islamistista keskusteluryhmää, jossa naiset olivat eri peitenimillä kertoneet aikomuksestaan toteuttaa itsemurhaiskut.

Naisten henkilöllisyys paljastui, kun internetpalvelun tarjoaja luovutti käyttäjien yhteystiedot. Naisista kaksi asuu Etelä-Saksassa ja yksi Berliinissä, ja he ovat 20-40-vuotiaita.

Berliiniläinen pomminainen Anna B., 40, ohjattiin kiinnioton jälkeen psykiatriseen hoitoon. Berliner-sanomalehden mukaan hän sanoi sosiaaliviranomaisille saavansa itsemurhaiskun avulla paikan paratiisissa, jonne hän aikoo viedä myös kaksivuotiaan poikansa mukanaan. Lapsi on nyt annettu sijaisperheen huostaan.

Kaikki kolme naista asuvat Saksassa ääri-islamilaisten miesten kanssa, ja ainakin yhdellä heistä on läheiset suhteen Ansar-al-Islam -terroristiliikkeeseen. Itsemurha-alttiita naisia tarkkaillaan nyt tiiviisti, mutta heitä vastaan ei ainakaan vielä ole nostettu mitään syytteitä.

Saksalaisnaisten iskuyritys Irakiin ei ollut ensimmäinen laatuaan Euroopassa. Marraskuussa belgialainen Muriel Degauque, 38, räjäytti itsensä ilmaan Bagdadin lähellä. Iskussa ei kuollut muita ihmisiä.

Tällaista se islam saa aikaan... kaiken muun paskan lisäksi se tappaa tai vähintäänkin vääristää ja kierouttaa jopa äidinrakkauden. kummastuttaa, kuinka tuollaisten tyyppien on miehineen annettu hillua vapaasti näinkin pitkään.

Juu, lampaita ählämit pistivät jo Suomessa teuraaksi islamin lakien mukaan. Selittivät, että Allahin nimen lausuminen kurkkua auki viillettäessä vastaa tainnutusta. (Pitäisiköhän heille antaa itse tilaisuus kokeilla, miten asia on...?) Kaikelle tällaiselle pitäisi pistää ehdoton stoppi välittömästi ja kiellon rikkojat potkaista saman tien sinne missä pippuri kasvaa.

Islam levittäytyy voimakkaasti kuten ristiretket aikoinaan. Kuitenkin oma kokemus tavallisesta muslimista on että hän on rehellinen ja ahkera ihminen. Ikävä kyllä islamilaisen agitaation salliminen näiden rauhaa rakastavien ihmisten keskuudessa on vakava virhe.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat