Kommentit (4)

Ertsu
Seuraa 
Viestejä7573

Miksi kaikki planeetat kiertävät Auringon "päiväntasaajan" ympäri, mutta yksikään ei naparadalla? Vai voiko siellä naparadalla olla jotain, mitä ei oo havaittu?

Vapaa radikaali
Seuraa 
Viestejä2298

Se on suoraa seurausta aurinkokunnan syntyhistoriasta, että planeetat kiertävät samaan suuntaan ja (jotakuinkin) samassa ratatasossa.
Toki aurinkoa kiertää esim. komeettoja, joiden ratataso voi poiketa siitä paljonkin. Ne tulevat Oortin pilvestä, joka on pallomainen keräytymä aurinkokunnan ulkorajoilla, ja ne voivat siksi tulla mistä suunnasta tahansa. Mutta jos meidän aurinkokunnassamme olisi oikea planeetta, joka esim. kiertäisi auringon naparataa, valistunut veikkaus olisi varmaan, että se olisi todennäköisesti tullut muualta ja joutunut aurinkoa kiertävälle radalle eri aikaan kuin muut planeetat. Tälläinen planeetan kokoinen kiertolainen vaikuttaisi muidenkin planeettojen kiertoratoihin huomattavasti ja sen rata olisi joko muuttunut kaoottiseksi tai se olisi ehkä sinkoutunut ulos aurinkokunnasta jouduttuaan liian lähelle toista planeettaa. Siksi meillä ei tällaista ”kapinallista” ole.

Gentlemen, start polishing your tin foil hats!

  • ylös 11
  • alas 2
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vapaa radikaali
Seuraa 
Viestejä2298

You are hyvintulla. Joku ei näemmä tykännyt, kuulunee niihin joiden mielestä selitys on se, että Pahvi-Paavo loi planeetat viime torstaina, eikä muita selityksiä kaivata.

Gentlemen, start polishing your tin foil hats!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat