Seuraa 
Viestejä1809

Ei tietenkään voida muuta sanoa kuin, että se on piste. Mutta seuraavassa esitän säveltäen ja mielikuvituksen avulla hieman muuta.

Kun crop circle kuvan perusteella voisi päätellä alakvarkin koostuvan kolmesta ristikkäin menevästä säikeestä niin olen jonkin verran pohtinut noiden säikeiden mahdollista koostumusta.

1. Entä jos Alasvarkki koostuu värivarauksista niin, että siinä on kolme väriä ja niiden antivärit: red-antired on yksi säie, blue-antiblue on toinen säie, green-antigreen on kolmas säie.
2. Gluoni koostuu puolestaan kahdesta värivaraus säikeestä kun alaskvarkki siis koostui kolmesta säikeestä.
3. Alaskvarkki voi hajota Gluoneiksi. Ja monesta Gluonista voi syntyä yksi Alaskvarkki?

Entä sitten fotonin, jonka spin on 1 tuleminen elektroniksi ja positroniksi 1022 MeV. Elektronin spin on 1/2.
Kun fotonista tulee elektroni niin spin puolittuu, mutta kun alaskvarkista tulee gluoni niin spin kaksinkertaistuu.
Entä muut mittabosonit. Onko niiden laita samoin asia?

Onko alaskvarkin ja Gluonin rakenteissa todella yhtäläisyyksiä niin sitä en tiedä. Ja miten on selitettävissä alaskvarkin muuttuminen ylöskvarkiksi? Katkeeko tuossa muuttumisesssa värivaraus säie kahtia niin, että antipuolikkaista muodostuu antihiukkanen ja tavallisista väripuolikkaista muodostuu hiukkanen.

NÄÄ POHDINNAT PERUSTUU TÄYSIN MIELIKUVIEN AVULLA ASIAN MIETTIMISEEN. JA TÄMÄ KETJU ON LUULTAVASTI TÄYTTÄ PUPPUA.

Alasvarkki voi hajota gluoneiksi?
Toinen ylöskvarkki voi hajota fotoneiksi?
Toinen ylöskvarkki voi hajota W/Z bosoniksi?

Ovatko bosonit syntyneet kolmen kvarkin hajoamisen yhteydessä?
Sitten puolestaan kun bosonit hajoavat syntyy mm. fotonin hajotessa elektroni
ja Gluonin hajotessa ehkä neutriino?
W/Z bosonin hajotessa ehkä ????

jne.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (4)

Vierailija

https://fi.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4rivaraus

Koostuuko kaikki aine sitten värivarauksista? Ja mikä on värivaraus? Voidaanko värivarausta tutkia millään mittalaiteella tai matemaattisin keinoin? Löytyykö crop circle kuvista kuvaa värivarauksesta?

Joka tapauksessa kvarkkien tutkimuksessa lienee päästy sille tasolle, että kovin pajloa arvoituksia ei enää ole?

Sen sijaan kvarkeista seuraava pienempi taso saattaa olla tuo värivarausten taso?

Vähän aikaa sitten julistettiin, että kvarkkifuusio tuottaisi energiaa monikertaisesti ja jospa voitaisiin rakentaa kvarkkipommi? Entä jos tuleekin hiekkalaatikolle vielä isompi poika, jolla on takataskussa VÄRIVARAUSPOMMI?

janinurmi
Seuraa 
Viestejä189

kuulosti kivalta. ottaisin kantaa kysymykseesi fotonista. tää viikko mulla menny pilalle jo, ni mikä jottei..

eli miten fotoni muuttuu elektroniksi. no sitä en tiedä, mutta se että elektroni jää luuppiin ytimen ympärille. se pyörimis liikeppä muodostaakin sitten kaiken massan.

valonnopeus jaettuna 4 pii 10 pikometriä toiseen. vai miten. väsyttää... jotain 10 triljoonaa kierrosta sekunnissa pyörivät, jos vain haluavat. se muodostaa mitattavan massan. tosta voi sitten yrittää laskea vaikka fotonin massaa...asiaan.

maapallolla kaikki massa, jokainen atomi pyörii saman sisäisesti samaan suuntaan. myötäpäivään. ne näyttävät pyörivän myös vastapäivään, mutta silloin ovat ylösalaisin. ymmärrettävää?

jos tuon pyörimisliikkeen saisi käännettyä päinvastaiseksi. tuloksena olisi negatiivista massaa. miten negatiivinen massa eroaa tavallisesta massasta? ei mitenkään. jos koko linnunrata olisi negamatskuu. kaikki olis niinku ennenkin. tutkimuksessani hokasin..

sitä vaan että materia ja negamateria hylkivät vahvasti toisiaan. olis oikein hyödyllinen keksintö.

sorvi pyörimään turbiinin sisän kolmeks vuodeks, jos sillai sais spinin vaihtumaan. semmosta..

täh?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kiitos kommentista. Enpä tiedä mitään keinoa liikkeen suunnan muuttamiseen juuri nyt. Enkä kyllä lähtisi sitä kokeilemaankaan edes ajatuksissani tai unelmissani kun ei tiedä mihin se johtaa, jos onnistuisi siinä.

Tässä on yksi crop circle kuva, joka saattaisi inspiroida ajatuksia tuon värivoiman suhteen. Eli jos on esim. 

red ja anti-red vastakkaiset värit niin tässä kuvassa on jotakin siihen ehkä viittaavaa tai ainakin jonkinlaiseen kaksinaisuuteen viittavaa. Tietenkin kuvasta, jonka tarkoitusta ei edes tunne, tehdyt loogiset päättely-yritykset ovat surkea metodi, mutta toisaalta esim. Henri Poincare erään kirjansa mukaan näytti käyttävän tavallisia sananlaskuja inspiraation lähteenä.

http://www.mysticfare.com/wp-content/uploads/Windmill-Hill-Best.jpg

Jos on niin todella, että gluoni (värivarauspari)  ei saa koskea milloinkaan kvarkkiin niin tämän kuvan perusteella voisi päätellä esim. että tuo värivaraus on näkymättömän kehikon sisässä oleva hiukkanen eli eräänlaisessa vankeudessa ja tuon näkymättömän kehikon takia gluoni (värivarauspari) ei voi koskea kvarkkiin.

Eli olisiko pimeä energia ja pimeä aine kvarkkien muodostumisessa ylijäänyttä gluonien tai värivarausten kanssa temisessä olevaa asiaa jotenkin. Eli tää nyt on tällaista turhaa spekulointia, mutta tuli vaan mieleen, että onkohan joku kerennyt ajattelemaan värivarausta ja gluonia millään tavoin pimeän energian selitysyrityksen yhteydessä.

Pitää googlettaa vaan niin ehkä saan nokittua jonkin tiedon jyvän aiheeseen liittyen. : )

Voihan itku...... millaista skeidaa nää mun jutut alkaa olemaan...... : ) Tää ei ole enää edes kevennys, vaan AIVOPIERUJEN PÄÄSTÖRAJOITUKSET YLITTÄVÄ HAJUPOMMI.

janinurmi
Seuraa 
Viestejä189

se on ihan hyvä päästellä höyryjä ulos välillä. mulle noi värivaraukset oli ihan uus sana, mutta sinällään ei mitään uutta. sillä jos universumi on ääretön. se on myös äärettömyyteen pieni. sama mekanismi siellä toistuu uudestaan vaan.

ehkä ne selittävät jonkin uuden luonnon lain ehkä ei. niin joo ja sitä vaan että noi pimeät energiat ja aineet, voi selittää tolla negatiivisella massalla, mitä yritin selittää. oli juttukin tmssä tällä viikolla.

ja joo sen suunnan muuttaminen tosiaan vain tuottaisi negatiivista massaa., joka kyllä käyttäytyisi melko eksoottisesti täällä maan päällä. esim kilo negarautaa nousis aika lujaa atmosfäriin, jossa se luultavasti palais.

täh?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat