Seuraa 
Viestejä5089

Hiirimyrkkyjä ei enää myydä kotitalouksiin. Sattui tuossa silmään kotitekoinen hiirimyrkky johon laitetaan ruokasoodaa, jauhoja ja sokeria kuppi kutakin. Hiiret kuolee kaasunmuodostukseen? Pierkööt itsensä hengiltä tai asukoot muualla.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minijehova
Seuraa 
Viestejä10449

Tokilogi kirjoitti:
Hiiret kuolee ehkä hypernatremiaan, jos koktaili edes toimii.

Luultavasti toimii, kunhan vain hiiret sitä suostuvat syömään. Ruokasoodan LD50-arvo oli noin 2000mg/kg ja hiiren paino lienee vajaan hessun.

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

Vierailija

Kannattaa ostaa elektroninen ansa. Siinä on reikä jonne rotta tunkee päänsä ruoan perässä jolloin hiilidioksidikapseli pamauttaa iskurin päästä läpi. Hiirten kohdalla vesisanko toimii parhaiten, jos ei pikkueläinten kärsimyksistä välitä.

Niitä on eri mekanismeilla. Voidaan käyttää nk. pyörivää tukkia, kippiä tms. Youtube auttaa.

Joskus tuli katseltua muutama päivä putkeen eri loukuista videoita paukuissa. Jannu on Shawn Woods nimellä Youtubessa.

Lyde19
Seuraa 
Viestejä5089

Mökillä on raadot keräävä hiirisähköansa. Ei vain toimi pakkasessa joten ei voi jättää ulos tai kylmään mökkiin. Jätin syksyllä säkin auringonkukansiemeniä ulkovarastoon ja myyrät olivat käyneet jyrsimässä säkistä kulman rikki ja taisi myyriillä olla aikamoiset juhlat kuukauden ajan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat