Seuraa 
Viestejä1

YouTubessa videoterveiset meille.
https://www.youtube.com/watch?v=bmOsvgracbc
Mitä mieltä olette terveisistä?
Minun mielestäni tuolla videolla esitetty näkemys on monella tapaa parempi kuin nykyisen alkuräjähdysteorian mukainen näkemys maailmankaikkeudesta.
Siinä kerrotaan mm. miten nyt hajaantuva aine saadaan puristumaan tulevaisuudessa taas erittäin tiheäksi aineeksi. Vai onko parempi sanoa erittäin tiheäksi energiaksi. Tätähän alkuräjähdysteoria ei kerro? Alkuräjähdysteoria ei kerro sitäkään mitä tätä ns. alkua ennen oli. Videolla tavallaan sekin kerrotaan.
Aika paljon hyviä asioita tuossa mallissa verrattuna alkuräjähdysteoriaan. Siinä kerrotaan mm. se minkä takia pimeää energiaa olisi koko ajan enemmän. Siis sellaista energiaa joka kasvattaisi näkyvässä maailmankaikkeudessa olevissa hiukkasissa olevan energian määrää. Siis samassa suhteessa kaikissa hiukkasissa olevan energian määrää. Siinä kerrotaan mistä se energia on peräisin ja minkä takia sitä liikkuu koko ajan enemmän näkyvässä maailmankaikkeudessa jne. Tätähän pimeän energian tarpeen keksineet eivät kerro? Ei ne taida kertoa sitäkään miten se pimeä energia saisi sen avaruuden laajenemisen kiihtymään?[URL="https://www.tiede.fi/node/add/discussion-topic"].[/URL]

  • ylös 1
  • alas 5

Kommentit (3)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46636

Älä suotta haaskaa tuollaisia helmiä tänne laitostuneiden BB-dogmaatikkojen jengiin. Mene Ollin palstalle spämmäämään. Siellä suhtaudutaan avoimemmin "kilpaileviin" aivopier... ei kun siis... "teorioihin".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kyttääjä
Seuraa 
Viestejä1301

Lehätti kirjoitti:
Tähtitieteen kruunaamattoman kuninkaan ( = keisari alasti ) tohtori Savorisen maailmanlaajuista ja uraauurtavaa osp-valistustyötä kehutaan vuolaasti. Pesee mennen tullen entisen Nilsiän öljysheikin saavutukset.

Miten pääsee etusivulle?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat