Seuraa 
Viestejä31

Kosmologinen kaikkeus on syntynyt satunnaisesta vapaasta tahdosta pseudoikuisessa avaruudessa, joka on itsessään ei yhtään mitään muuta kuin kvanttigravitoitunut työntyvä tyhjä joukko, joka on ei yhtään mitään per se, mutta silti on faktisesti olemassa, ei reaktiivisessa yksilön tietoisuudessa, mutta kollektiivisessa, proaktiivisessa tietoisuudessa, jossa suhteellinen aikakin on äärettömyydessään ikuinen entiteetti vailla rajoja 11-ulotteisessa avaruudessa, jossa mikään ei liiku paitsi muutos itsessään.

Tämä eksplisiittisesti indikoi, että tietoisuuden syvin tajunta on konstruktiivinen ja itseorganisoituva kaoottinen nolla-attraktori ja että itse vapaasta tahdosta riippuva reaalitodellisuus on, viime kädessä, stokastisen epälineaarisesti käyttäytyvä sosiaalinen konstruktio ilman spatiaalista koordinaattiulottuvuutta, koska jokainen yksilö sinänsä, ceteris paribus, on ykseydessä totalitaarisen kaikkeuden kanssa kaikkialla, aina ja ikuisesti.

Mitään mysteeriä ei siis ole, ainoa mystinen elementti on todellisuus sinänsä – das ding an sich – jota ei toki ole olemassa, koska puhdas tietoisuuden absoluuttinen tajunta estää alitajuntaa sitä ymmärtämättä, jotta piilotajunta ei oivaltasi kaiken olemisen täydellisestä tyhjyyttä. Niin, simulaatiota tämä vain on.

Anonyymi

  • ylös 1
  • alas 2

Kommentit (2)

Vänni
Seuraa 
Viestejä515

Toisaalta mitä väliä sillä on minkänimistä tämä elämä on vaikka sitten simulaatiota. Pitää kuitenkin mahdollisuuksien mukaan yrittää nauttia tästä elämästä niin paljon kun voi.  Voisiko tästä elämästä nauttia sitten yhtään sen enempää jos elämä ei olisi simulaatiota.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat