Seuraa 
Viestejä1732

Sen toiminta perustuu siihen, että laite tuottaa pieniä, hellävaraisia sähköpulsseja vatsan luonnollisista liikkeistä. Ne välittyvät kiertäjähermoon, joka on tiedonsiirtokanava vatsan ja aivojen välillä.

Tutkijoiden mukaan tämä hellävarainen ärsytys hämää aivoja luulemaan, että vatsa on täysi.

Rottakokeissa tutkijat pystyivät laihduttamaan jopa 40 prosenttia eläinten painosta.

https://tekniikanmaailma.fi/superlaake-ylipainoon-patteriton-minilaite-s...

Aika hyvä keksintö, jos toimii kerrotulla tavalla.
Moni kuitenkin syö muutenkin kuin nälän takia, joten herkut pitäisi jättää silti pois, vaikka laihduttaisi ilman laitetta, eli aika tarpeeton keksintö?

Kommentit (2)

ID10T
Seuraa 
Viestejä3909

Aivan kuten mainitsit syömiselle on muitakin syitä kuin nälän loitolla pitäminen. Syöminen on palkinto, mistä esimerkkinä ovat mm. lasten karkkipäivät. Lohtusyöminen on myös yleistä, sillä esim. suklaa ja chili tuottavat syöjälleen mielihyvää.

https://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/mieli/hyva_mieli_hormoneilla

Lainaus:
Mielihyvää tuottavien ruokien joukossa ei ole suklaan voittanutta. Suklaa nimittäin koukuttaa syöjänsä paljon monimutkaisemmin kuin jäätelö, pitsa tai muut mielihyväruoat. Suklaa myös lievittää ahdistusta. Tuoreessa tutkimuksessa koehenkilöt söivät 40 grammaa tummaa suklaata päivässä: stressi ja ahdistuneisuus laskivat pelkästään suklaata syömällä kahdessa viikossa.

Tulinen ruoka on yksinkertainen tapa nostattaa euforisia tunteita. Chili on siinä mielessä hassu mauste, ettei se maistu miltään. Sen maustamisominaisuudet perustuvat yksinomaan siihen, että se aiheuttaa suussa kipua. Kun suuhun sattuu, aivot vapauttavat endorfiineja kipua vaimentamaan – ja sivutuotteena saamme euforisen olon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat