Seuraa 
Viestejä45973

Avaan täällä aran aiheen, tätä vähän sivutaan tuossa "Rahalla ei saa kaikkea"-keskustelussa, nimittäin ilotytöt.

Koska joka tapauksessa tätä "maailman vanhinta ammattia" on harjoitettu aina riippumatta lainsäätäjän toimenpiteistä miksi siitä ei tehdä laillista ja perusteta valtiolle monopolia malliin Alko?

Yritän luetella tässä muutamia etuja:

-Valtion ilotalossa naiset olisivat turvassa väkivallalta.

-Ei sutenööriä joka vie suurimman osan rahoista.

-Eläketurva.

-Säännölliset lääkärintarkastukset.

-Jonkinlainen mahdollisuus valita kenet huolii "asiakkaaksi"

Työssäni joudun silloin tällöin tekemisiin tämän alan ihmisten kanssa ja nuo ovat aivan heidän omia toiveitaan.

Jos joku yleensä vastaa tähän aloitukseen niin ennemmin tai myöhemmin tulee esiin se miten kurjia ja limaisia tuollaiset miehet ovat jotka käyttävät näitä palveluita. Sen enempää en ota kantaa kuin että koska näin asiat vain ovat olleet, ovat nykyisin ja tulevat myöskin olemaan niin miksi ei otettaisi järki mukaan tähän hankalaan aiheeseen ja laillisteta ilotaloja?

Nykyään Suomessa vallitsee kaksinaismoralismi. Nimittäin se joka todella haluaa löytää ilotytön löytää sen varmasti. Siihen saadaan säätää vaikka millaisia lakeja, ainut laki mikä pätee tässä on kysynnän ja tarjonnan laki.

Lisään tähän vielä, tuo edellinen pätee myös miehiin. Niitäkin on.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (142)

Unohdit munat omistavana listastasi tekijän, joka ei tee ehdotustasi houkuttelevaksi.

Verot.

Oh... tarkoitan tietenkin, että kyseistä ammattia harrastetaan suurimmaksi osaksi kotimaisin voimin, juuri siitä syystä, että tulon saa pimeänä käteen.

Muutoinhan idea on ihan OK.

Laillistettu prostituutio ei valitettavasti poista siihen liittyvää rikollisuutta.
Toisaalta, olisihan edes muutamilla kurtisaaneilla hiukan avoisemmat olot.

Huh. No niin unohdin. Mutta kun pidin itsestäänselvyytenä että naiset ennemmin maksaisivat verot valtiolle kuin sutenöörille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suuri joukko suomalaisia myy itseään ihan omaan piikkiin.
Ajatuksenahan tuo on ihan lämmin, ja osa prostituoiduista on varmasti juuri tuon laillistamisen kannalla.
Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki toimisivat ilotaloissa ja edelleen katukauppa rehottaisi.. ts. mistä sen pimpin jokainen sitten löytääkin.

Samoin rikollisliigat eivät varmastikaan olisi valmiita luopumaan omista pikku lintusistaan, joten merkittävää hyötyä asiasta ei olisi. Taloudellisesti ajatellen pimppi saattaisi siis olla kallimpaa talossa kuin talon ulkopuolella ja silti sitä samaa tavaraa.

Työtön ilotyttö työvoimatoimistossa saattaisi kyllä herättää ihmetystä.

Suomalainen on niin ujokin, että uskaltaisiko leimautumisen pelossa ovesta sisään astuakaan

Neutroni
Seuraa 
Viestejä47409
Harmiton
Suuri joukko suomalaisia myy itseään ihan omaan piikkiin.
Ajatuksenahan tuo on ihan lämmin, ja osa prostituoiduista on varmasti juuri tuon laillistamisen kannalla.
Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki toimisivat ilotaloissa ja edelleen katukauppa rehottaisi.. ts. mistä sen pimpin jokainen sitten löytääkin.Lienevät asiakkaansa tarkoin valitsevia rikkaiden eliittihuoria nuo omaan piikkiin itseään myyvät suomalaiset, mikäli olen oikein ymmärtänyt. Kyllä sellaiset muutenkin pärjäävät. Virallinen ilotalo edesauttaisi sen sijaan huonoimmissa oloissa toimivia. Verottaja, niin ikävä yhteistyökumppani kuin onkin, on kuitenkin ystävällisempi ja oikeudenmukaisempi kuin mafian sutenööri.


Samoin rikollisliigat eivät varmastikaan olisi valmiita luopumaan omista pikku lintusistaan, joten merkittävää hyötyä asiasta ei olisi. Taloudellisesti ajatellen pimppi saattaisi siis kallimpaa talossa kuin talon ulkopuolella ja silti sitä samaa tavaraa.Rikollisorganisaatiot vaativat kovaa katetta ollakseen kannattavia, koska työssä on erittäin kovat riskit. Mikäli katetta ei saa, ne kuihtuvat pois tai siirtyvät muille aloille tai tuottoisammille alueille. Eivät järjestäytyneet rikollisorganisaatiot kauppaa suuria määriä mitään muutakaan tuotetta, joka ei ole kieltolain alainen tai muuten erittäin rajusti verotettua ja kontrolloitua. Niin vain kukoistava pirtukauppakin kuihtui varsin pieneksi näpertelyksi alkoholin kieltolain purun jälkeen. Sama tapahtuisi varmasti nykyistenkin kieltolakien purun jälkeen.


Suomalainen on niin ujokin, että uskaltaisiko leimautumisen pelossa ovesta sisään astuakaan

En usko, että ne kaikkein ujoimmat tapaukset alkuunkaan hakeutuvat tuolle alalle.

Minä taas olen asian ymmärtänyt niin että jos tämä suomalainen mies voi hoitaa asiansa turvallisesti niin hän olisi valmis maksamaan enemmänkin.
Mikään asiantuntija en ole mutta väitän silti omaavani asiassa jonkin verran tietoa ja nimenomaan näiden naisten näkökulmasta.

Tottakai tarjontaa olisi aina muuallakin mutta kynnys lähteä kadulta löytyvän naisen mukaan nousisi huomattavasti korkeammalle jos tarjolla olisi turvallinen ja laillinen vaihtoehto.

Väitän edelleen että rikollisuus vähenisi väkisin ilotyttöbisneksessä jos olisi tarjolla laillinen vaihtoehto.

Nimim. "Harmiton" sanoi ajatusta lämpimäksi. Oliko se nyt sitten jonkin sortin ironiaa... Minusta taas ajatus on kylmä ja järkevä.

Kuka kärsisi laillistetuista ilotaloista? Rikolliset jotka pyörittävät ilotyttöbisnestä?

Minä olen aina mitä syvimmin vastustanut rahan käyttöä rakkauden töissä, koska mieluusti kokisin tapahtuman pelkkänä anteliaisuutena. Myöskin tämmöinen taskulaskin/sekuntikello-suhde latistaa tapahtuman eroottista ulottuvutta, sillä siitä puuttuu kaikenlainen esileikillisyys, jolla tyydytetään paritteluun taipuvaisen ihmisen valloittamishalu, joka puhtaimmillaan ilmenee siniverisuonisten ihmisten tavassa naida serkkujaan kruununperimysjärjestyksessä. No, Norjan kruununprinssi, joka notkahti japanin naiseen, on tietenkin poikkeus, joka selittynee hänen tavastaan syödä turskaa iltapalaksi sängyssä.

Toisaalta, ei ilotytön kunniallisessa ammatissa mitään erityistä pahaakaan ole. Maailman vanhimpana ammattina se tuskin vaatii edes erityistä korkeakoulututkintoa. Jonkinnäköinen valmistava 2-vuotinen ilotyttökoulutus on ehkä paikallansa, ellei sitten lähde liikkeelle pelkällä harjoittelusopimuksella. Tietenkin harjoitella voi myös alustavasti vapaa-aikanaan, jolloin työhakemukseen kannattaa liittää tästä erilliset lausunnot. Itse ammatilliseen työaikaan tulisi kuulua myös vuoden paritteluvapaa, jonka aikana voisi hakea haasteita myös muualta, esim. Kanadasta.

Eläkkeelle hujahdetaan noin kolmevitosena, jonka jälkeen tietenkin ruvetaan perheenperustustöihin. Hyvän kokemuksen omaavat ilotytöt olisivat varmasti kysyttyä tavaraa avioliittomarkkinoilla.

Lienevät asiakkaansa tarkoin valitsevia rikkaiden eliittihuoria nuo omaan piikkiin itseään myyvät suomalaiset, mikäli olen oikein ymmärtänyt.Osa ihan tavallisia ihmisiä. Suurin osa kadulla itseään myyvistä ovat narkomaaneja tai muutoin sidoksissa rikollisuuteen.
Virallinen ilotalo edesauttaisi sen sijaan huonoimmissa oloissa toimivia.Näin voi tietenkin ajatella, mutta totuus lienee toisenlainen. Kyseessä on kuitenkin taloudellisesti pyöritettävä bisnes, jossa tunteita huonompi osaisille on jaossa ihan yhtä paljon kuin suhteessa muutenkin.

Niin vain kukoistava pirtukauppakin kuihtui varsin pieneksi näpertelyksi alkoholin kieltolain purun jälkeen. Sama tapahtuisi varmasti nykyistenkin kieltolakien purun jälkeen.

Ei taida olla sitten minkään valtakunnan käsitystä minkälaisia määriä esim. idästä roudataan rekkakonteittain pirtua sekä savukkeita Suomeen? Se, että joku tuote on laillista ei todellakaan tarkoita sitä, että pimeät markkinat eivät kukoistaisi..
Hemmetti.. kaiketi rajan takana käytävä piraattilevyjen kauppa on sentään tuttua.

Ujoilla tarkoitin luonnollisesti asiakasta.

Balthasar..

Tämä sinun turvallisuutta kaipaava suomalainen miehesi maksaa mielellään jopa extraa asiakkaana siitä, että saa olla käyttämättä kondomia.

On naivia ajatella, etteikö olisi naisia, jotka haluavat oikeasti käydä kauppaa omalla kropallaan.. Heidän kauttaan asiaa ajatellen ajatuksesi on lämmin.

Todennäköisesti laillistetusta ilotalosta ei kärsisi kukaan.

Prostituutio on Suomessa laillista, parittaminen ei. Seksityöntekijöillä on oma yhdistyksensäkin.

Yhdistys neuvoo alan yrittäjiä mm. kirjanpidossa, verotuksessa ynnä muissa laillisissa asioissa. Ainakin yhsistyksen sivut ovat tutustumisesn arvoiset.

Yhdistyksen puheenjohtajan omat henkilökohtaiset sivut (näillä sivuilla kukin käy omalla vastuulla, ei niissaä toki mitään sopimatonta pomppaa vastaan näistäkään).

Ainakin suurin osa suomalaisista prostituoiduista on vapaaehtoisesti ammatissaan. Ilotalot ovat laillisia jossain Euroopan maissa ja Amerikassa joissain osavaltioissa. Olettaisin, että virolais- ja venäläisnaisten "tuonti" Suomeen vähenisi jossain määrin, mikäli hinta olisi kilpailukykyinen. Tietäen kuitenkin suomalaisen hintatason, ei ilotalossa käyminen olisi mitään halpaa hupia. Sama juttu viinan kanssa, Virosta saa halvemmalla.

2. Ottaisitko vaimoksesi entisen huoran?

Hauska luokittelu... Ei taida kyseisellä asialla olla juurikaan merkitystä, jos sattuu rakkaus, se oikea rakkaus napsahtamaan kohdalle.
Vai meinaat, että tavara on käytetyn oloista

Harvempi on nykypäivänä neitsyt alttarille mennessään, eikä esiaviollisissa suhteissa ainakaan minun mielestäni ole mitään tuomittavaa.

No höh... olipa ahdistavan umpikapitalistinen ajatus.

Että maksullisia naisia vain joka kulmalle ja verotulot valtiolle? Entäpäs ne harmittavat yksilöt, jotka tekevät rakkaudentyötä vallan ilman rahallista korvausta? Pitäisikö jokainen varvi verolle pantaman, jotta kilpailu ei vääristyisi?
Itse en ole koskaan maksanut seksistä, enkä ajatellut maksaakaan (toivottavasti kukaan sutenööri ei osaa jäljittää ip-osoitettani). Mikäli joskus kävisi niin, että maailmasta loppuisivat ilmaiset eroottiset nautinnot, niin no... eräs Torniolainen punk-bändi on sanonut sen parhaiten: "mihin sie naista tarviit? Onhan siula TERVEET KÄDET".

Voi kuulkaa immeiset, jos rahalla ja kaupankäynnillä maailma parantuisi, niin taivaassahan sitä jo elettäisiin joka iikka. Sisänsä minulla ei olisi mitään sitä vastaan, että prostituoidut saisivat armahduksen lain kouralta. Voisi siinä samalla muutaman poliisiviranomaisenkin omatunto keventyä...
Idealisti minussa toivoo että nekin naisparat, joilla ei muuta vaihtoehtoa ole kuin pistää ihmisarvonsa kaupan voisivat ennemmin vaikka kasvattaa lanttuja ja synnyttää lapsia jollekin yksinkertaiselle turvenuijalle (jollaisia kunnioitan suuresti ja jollainen itsekin olisin, jos elettäisiin toisenlaisessa maailmassa), joka ei osaisi täyttää EU-tukiaishakemusta, mutta toisi silti leivän pöytään.

Ai niin, joku sanoi:
"Lienevät asiakkaansa tarkoin valitsevia rikkaiden eliittihuoria"
soo soo: salarakkaita! Missä on poliittinen korrektiutesi?

Kiitos ja anteeksi.

Mitenkähän minä nämä "ammattilaisten" ja omat ajatukseni saisin järjestettyä tänne siihen muotoon että niissä ei ole tulkinnanvaraa.

Olin minäkin sitä mieltä aiemmin että maksullinen seksi on rinnastettavissa triplan mainitsemiin rikoksiin. Olen muuttanut mielipidettäni. Ei lapsi voi valita eikä päättää omasta vartalostaan taikka koskemattomuudestaan. Lapsi on yksinkertaisesti vanhempiensa armoilla ja jos oikein huonosti käy niin orpona. Tätä nyt ei tarvitsisi erikseen edes mainita mutta lapsiin sekaantuminen on varmasti rikos sieltä inhottavimmasta päästä.

Huumeet taas liittyvät niin usein prostituutioon että olisi minun mielestäni hyvä jos narkkinaisilla olisi mahdollisuus hankkia tarvitsemansa rahat laillisesti, ilman että joutuvat sutenöörin huumekoukkuun, ja siinä sivussa saada lääkärin palveluksia, seurantaa, ja pikkuhiljaa päästä irti siitä huumekoukusta.

Huumeiden laillistamisesta voisi taas keskustella aivan omassa ketjussa.

Huumeet taas liittyvät niin usein prostituutioon että olisi minun mielestäni hyvä jos narkkinaisilla olisi mahdollisuus hankkia tarvitsemansa rahat laillisesti, ilman että joutuvat sutenöörin huumekoukkuun, ja siinä sivussa saada lääkärin palveluksia, seurantaa, ja pikkuhiljaa päästä irti siitä huumekoukusta.

No, et kai vakavissasi ajattele, että laillistettuun ilotaloon narkomaaneilla olisi jotain asiaa.
Salissa myydään pillua ja takahuonessa hoidetaan huumeongelmaa
Hesus.. mitään yhtä hassua en ole kuullutkaan.

Ja millä ilveellä ajattelet, että tavallinen suomalainen mies menisi suomalaiseen laillistettuun ilotaloon saadakseen huumepimppiä?

Extreme on pop, mutta tämä lienee jo pohjat!

s&s&s
Kolme tärkeää kysymystä:

1. Suositteleko tyttärellesi huoran ammattia?

2. Ottaisitko vaimoksesi entisen huoran?

3. Haluatko itse huoraksi? (mies/naishuorat)

Kysymyksenasettelusi ei kerro oikeastaan muuta kuin sen, että ennakkoluuloisia piisaa. Ennen ei ollut soveliasta riiastella alemman sosiaaliluokan edustajan kanssa. Moniko tohtorismies tapailee siivoojatarta tai päinvastoin?

Se, että joitakin ajatusta laillisesta prostituutiosta ei miellytä, ei voi olla mikään syy tyrehdyttää keskustelua. Prostituution laillistaminen ei, toisin kuin ilmeisesti pelkäät, varmaankaan toisi alalle juuri enempää yrittäjyyttä kuin nykyäänkään. Saataisiin vain ilolinnut kaduilta ja kellareista virallisiin tilastoihin.

Ilmeisesti joidenkin mielestä on vain parempi jättää syrjäytyneet prostituoidut kaduille sutenöörin hakattavaksi ja raiskaamaksi. Tai antaa seurapiirihuorien jatkaa valtavien tulojensa pimittämistä kokkelit nokassa.

Ilmeisesti joidenkin mielestä on vain parempi jättää syrjäytyneet prostituoidut kaduille sutenöörin hakattavaksi ja raiskaamaksi. Tai antaa seurapiirihuorien jatkaa valtavien tulojensa pimittämistä kokkelit nokassa.

Vedit sitten sinäkin sohvalla jotain ja kuvittelet olevasi Ritari Ässä

Voi hupaisuuksien hupaisuus.
Ei laillistettu ilotalo tarkoita sitä, että prostituutio ikävässä muodossa kaduilta katoaa.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä47409
Harmiton
Lienevät asiakkaansa tarkoin valitsevia rikkaiden eliittihuoria nuo omaan piikkiin itseään myyvät suomalaiset, mikäli olen oikein ymmärtänyt.Osa ihan tavallisia ihmisiä. Suurin osa kadulla itseään myyvistä ovat narkomaaneja tai muutoin sidoksissa rikollisuuteen.

Tavallisia ihmisiä... En tuota nyt niin tavallisena pitäisi. Kuulemma jotkin lujaluonteiset opiskelijatytöt hankkivat lisätienestejä toteuttamalla varakkaiden perheellisten miehen fantasioita, joihin vaimot eivät suostu. Homma on varsin riskitöntä, sillä noilla miehillä on liikaa menetettävää asian tullessa julki. Yhdessä illassa nettoaa enemmän mitä kuukaudessa saa opintotukea.

Muuten itsensä myyminen lienee sitten narkomaanien ja mielisairaiden hommia. Heillä ei ole vastaavaa valtaa asiakkaisiinsa ja he ajautuvat sutenöörien leipiin.


Virallinen ilotalo edesauttaisi sen sijaan huonoimmissa oloissa toimivia.Näin voi tietenkin ajatella, mutta totuus lienee toisenlainen. Kyseessä on kuitenkin taloudellisesti pyöritettävä bisnes, jossa tunteita huonompi osaisille on jaossa ihan yhtä paljon kuin suhteessa muutenkin.Minusta suurin ero on se, että valtion ilotalossa työntekijöillä olisi mahdollisuus tulla töihin omasta tahdostaan ja lähteä kun homma ei enää kiinnosta. Ammattirikollisten pyörittämässä bisneksessä tilanne on yleensä toinen.


Ei taida olla sitten minkään valtakunnan käsitystä minkälaisia määriä esim. idästä roudataan rekkakonteittain pirtua sekä savukkeita Suomeen? Se, että joku tuote on laillista ei todellakaan tarkoita sitä, että pimeät markkinat eivät kukoistaisi..Kyllähän pimeää viinaa tuodaan, mutta jos verrataan määrää Alkosta ostettuun tai laillisesti maahan tuotuun, melkoista näpertelyä salakuljetus on. En väittänytkän pimeiden markkinoiden häviävän kokonaan.

Ujoilla tarkoitin luonnollisesti asiakasta.Harvemmin taitavat kovin ujoja olla ilotyttöjen asiakkaatkaan.

Todennäköisesti laillistetusta ilotalosta ei kärsisi kukaan.

Joku kärsii aina, tehdään mitä tahansa. Siitäkin kärsitään, ettei tehdä mitään. Nähdäkseni kuitenkin erilaisten kieltolakien vaikutus on aina enemmän kielteinen kuin myönteinen, jos verrataan esimerkiksi valtion kontrolloimaan lailliseen liiketoimintaan. Liekö sitten hämärillä huume- ja naisbisneksillä lonkeronsa korkeimmassa valtaeliitissä, kun ei asioita saada muuttumaan, vai onko päättäjissä vain liikaa todellisuudesta vieraantuneita lässyttäjiä jotka tosissaan uskovat saavansa ihmiset muuttumaan kieltämällä kaiken.

Harmiton
Huumeet taas liittyvät niin usein prostituutioon että olisi minun mielestäni hyvä jos narkkinaisilla olisi mahdollisuus hankkia tarvitsemansa rahat laillisesti, ilman että joutuvat sutenöörin huumekoukkuun, ja siinä sivussa saada lääkärin palveluksia, seurantaa, ja pikkuhiljaa päästä irti siitä huumekoukusta.No, et kai vakavissasi ajattele, että laillistettuun ilotaloon narkomaaneilla olisi jotain asiaa.
Salissa myydään pillua ja takahuonessa hoidetaan huumeongelmaa
Hesus.. mitään yhtä hassua en ole kuullutkaan.

Ja millä ilveellä ajattelet, että tavallinen suomalainen mies menisi suomalaiseen laillistettuun ilotaloon saadakseen huumepimppiä?

Extreme on pop, mutta tämä lienee jo pohjat!

Missähän maailmassa sinä elät? Huumeet ja prostituutio liittyvät yhteen varsin oleellisesti ja sillä sipuli.
Nykyään narkkaritytöt pyörivät sutenöörien armoilla ja huoraavat saadakseen seuraavan piikkinsä koska heillä ei ole muuta vaihtoehtoa.
Mitä siinä tilanteessa voi tehdä? Kerro minulle ja samalla näille raukoille jotka tahtoen/tahtomattaan/heikkouttaan ovat ajautuneet huumeet ja huoraaminen kierteeseen.

Jos näillä naisilla olisi edes vaihtoehto mistä he voivat saada samat rahat turvallisesti siihen piikkiin ja heille olisi jonkinlainen sosiaalinen verkko turvana mahdollistamassa sen että joskus voisi viettää normaalia elämää niin miksi ei tällaista suoda heille?

Vai et ole yhtä hassua kuullutkaan kuin että suomalainen mies maksaisi narkkipillusta? Mistä ihmeen enkelin saunapuhtaasta ja viattomasta suomalainen mies sitten nykyisin maksaa?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat