Seuraa 
Viestejä2439

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005954997.html

Ei mee hyvin härmälandiassa. Osa porukasta on epätoivoisia, hautoo itsaria ja tuntee silkkaa vihaa.
Tutkijat on huuli pyöreenä, että mites tämä nyt näin meni?

Tässä on siemen itämässä, eikä tää välttämättä ole erillinen asia pakolaisasiasta. Omat on unohdettu. Nuorten syrjäytyminen kiihtyy, mielenterveysongelmat on kasvussa jne.

Kyllä kuulemma "töitä tekevälle löytyy", tästä valheesta on nyt päästävä eroon. Kyllä tekevää kyykytetään ja teetetään orjahommia, mutta töitä ei löydy.

Sivut

Kommentit (108)

Vierailija

Mekanismi on varsin yksinkertainen. Lähihoitajaksi opiskelee siipeensä saaneet joilla ei ole konttikapasiteettia (kykyä sietää stressitilanteita) kokemustensa ja vähäisten harrastemahdollisuuksien vuoksi. Siihen päälle vielä alalla räikeästi yliedustetut luonnehäiriöt niin soppa on valmis. Ajatelkaapa vaikka Keijonaa ongelmalasten hoitajana. Sitä se on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kelalon on ottanut nyt rangaistusmentaliteetin tänä vuonna käyttöön jonka seurauksena perusturva on alisteinen mielivallalle. Perustuslaki on romutettu vain koska tantoilla on paha mieli. Nunultakin vietiin kämppä ja määräaikainen työpaikka oikeuksieni turvaamiseksi jonka jälkeen vaadittiin selitystä asunnottomuudelle. Ja kun selitys ei kelvannut vietiin vielä tuetkin.

Suonalaisten pitäisi ottaa oppia ja ottaa oikeus omaan käteen. Rikollisuuteen en kannusta, mutta jos meinaa henkensä ottaa, ottakoot mukaan jonkun muun kuin perheensä. Parhaimmillaan perhe saa silloin säälipisteitä ja huonoimmillaan maailmasta tulee parempi paikka.

Vierailija

Ai niin. Kelan ei ole pakko maksaa toimeentulotukea nykyään. Käytännössä homma menee niin, että vaaditaan mielivaltaisia lisäselvityksiä ja kun niitä ei kykene toimittamaan niin et ole kyennyt osoittamaan avuntarvettasi. Lain mukaan samaa liitettä ei voi vaatia useampaa kertaa, mutta mitä siitä.

Vierailija

Jos meinaa ittensä tappaa niin sossun luukulla voi olla efektiivinen paikka. Kirje mukaan jossa perustelut. Luultavasti medianäkyvyyttä saa myös ja ehkä joku rupee oikeesti kattomaan missä mennään, ehkä...

Vierailija

Eikä valitukset aita. Jonot on puolta vuotta eikä väärinkäytöksiin puututa. Se on se ei ne pahaa tarkoita ja jos tarkoittavat, niin se on oma vika mantra.

Otetaan vaikka Irak viitteeksi tällä kertaa. Siellä sotilaisiin kohdistuva uhka saatiin lähes eliminoitua alueella jota johti kenraali joka ei hyväksynyt mielivaltaa. Bushille moinen nöyristely ei sopinut, joten jannu sai potkut. Nyt meillä on ISIS.

Vierailija

Noita "kelakoneiston" pomputuksia olis hyvä tutkia, jotta millä prosentilla sitä sutta ja sekundaa tulee, kenen johdosta ja miksi.

Huuhuu kansanedustajat!
Huhuu...lukeeko kukaan.

Vierailija

No sun paskantärkeily ei taaskaan auta ketään.

Piste iin päälle oli vielä vitkutella muuttopäivän yli (ilmoitin asiasta yli kuukautta etukäteen kun katkaisin asumistuen) päätöstä. Heidän mielestään en olut oikeutettu edes muuttoavustukseen, joten sinne meni taas omaisuus. Siivouslaskua en sentään joudu maksamaan sillä asunto oli jo pommin jäljiltä siihen muuttaessani, jonka siivoamiseen ei ollut varaa koska Kela leikkasi tuet. Hemmoteltu kaveri päätti jättää tonnin laskun mulle maksettavaksi kun häntä niiiiiiin masentaa kaikki. Rikosilmoituksen kun olisi tehnyt, olisi varmasti saanut rahat takaisin, mutta Kela olisi huomioinut ne tulona ja kun kyseessä oli vuokranantajan poika, niin ei siinä olisi pitkään varmasti muutenkaan voinut asua. Pistin kämpän sitten remonttiin ja nostin kytkintä.

Vierailija

Yritti vielä laittaa narkkarikaverinsa hoitamaan ongelmansa, mutta tajusin että se tekee sen kämppää vastaan. Niin paras frendi ja kaikkea, mutta miksi se kämppä annettiin sitten mulle.. Otin sitten yhteyttä isukkiin ja kerroin että kämppä onkin jo valmiiksi huumeluolan näköinenkin, että sehän onkin kaikille paras ratkaisu. Eipä saanut kämppää ja kiukuttelee aina ohi kulkiessani kuinka hakkaa mut joku päivä. Urpo ei ymmärrä että mä tiedän missä se asuu, nimittäin isällään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat