Seuraa 
Viestejä3318

Minähän joutessani selvitin miten maailmankaikkeus toimii.

Miten laajeneva näkyvä maailmankaikkeus syntyi jo olemassa olleesta työntävästä voimasta aina olemassa olleeseen äärettömään 3 D avaruuteen joka itsessään ON ei yhtään mitään ja ei sen takia voi muuttua millään tavalla.

Väite laajenevasta avaruudesta on tieteellisesti ajateltuna yhtä tyhjä väite kuin väite suojelusenkeleistä.

Avaruus ei säteile infoa.

Avaruutta ei voi tutkia tieteellisesti. Sitä ei voi yrittää manupuloida mitenkään. Et voi yrittää saada sitä laajenemaan nopeammin tai hitaammin.

Kukaan ei osaa kuvailla sanoin tai visuaalisesti mitä laajenevalle avaruudelle tapahtuu silloin kun sen metrinen koirdinaatisto kasvaa.

On helppo sanoa että avaruutta on myöhemmin enemmän. Mutta se ei ole tiedettä. Tai sitten myös, jumala loi maailmankaikkeuden, on tiedettä.

Avaruus itse ei ole missään paikassa jossa se voisi laajentua tai kaareutua. Joten väitteet laajenevasta avaruudesta ovat höpö höpö juttuja.

Oikeasti atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät keskenään kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa laajenevaa työntävää voimaa jolla on mm. laajenevan valon luonne. Laajenevan valon vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aine ja valo laajenevat.

Ja näin laajenevan valon vauhti on vakio suhteessa suhteelliseen aineen kokoluokkaan ja suhteessa suhteelliseen aikaan.

Myös elektronit laajenevat ja myös elektronit syntyvät siitä laajenevasta työntävästä voimasta jota laajenevista atomien ytimistä työntyy koko ajan ulos, jatkaen matkaan kohti muita laajenevia atomien ytimiä, välittäen näin laajenevaa työntävää voimaa jolla laajenevat atomien ytimet työntävät toisiansa pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenevat.

Eli tutkija saa ytimen ympäriltä irtoamaan elektronia kun lähettää ydintä kohti sopivan energian omaavia fotoneita. Hän saa syntymään uuden elektronin siitä laajenevasta työntävästä voimasta jota laajenevasta ytimestä työntyy koko ajan ulos ja jota meidän laitteet eivät pysty rekisteröimään.

Eli suurin osa laajenevasta valosta on meille pimeinä aaltoina ja tämä laajenevan valon aaltoluonne työntyy sitten esiin rekisteröitävissä olevien fotoneiden avulla.

Lähetä yksittäisiä fotoneita liikkeelle kaksoisrakokokeessa ja katso miten laajenevan valon pimeät aallot kuljettavat näitä yksittäisiä fotoneita kahden raon jälkeen tietyille herkän ilmaisimen alueille.

Youtubesta videoitani aiheeseen liittyen

Etimespace

Onesimpleprinciple.com

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

 • ylös 22
 • alas 42

Sivut

Kommentit (758)

111
Seuraa 
Viestejä3318

Neutronit ja muut trollit.

Jos ette pysty kuvailemaan sanoin mitä laajenevalle avaruudelle tapahtuu silloin kun sen metrinen koordinaatisto kasvaa, niin kannattaa miettiä minkä takia uskotte laajenevan avaruuden olemassa oloon.

On helppo sanoa että jumala loi maailmankaikkeuden siten että maailmankaikkeus syntyi tyhjästä jne.

Mutta se ei ole tiedettä.

On helppo sanoa että avaruus laajenee siten että sitä on myöhemmin enemmän galaksijoukkojen välisellä alueella.

Mutta se ei ole tiedettä.

Pitää pystyä kertomaan MITEN sitä on myöhemmin enemmän

Mitä sille laajenevalle avaruudelle itselleen tapahtuu silloin kun sen metrinen koordinaatisto kasvaa.

Mihin sen avaruuden laajeneminen perustuu. Mikä sen ylipäätään mahdollistaa jne.

En aio enää tuhlata aikaani teidän trollausviesteihin.

Siinä vaiheessa kun joku teistä trolleista uskaltaa yrittää omin sanoin selittää laajenevan avaruuden laajenemista, saatan vastata viestiin, muuten teidän viestinne ovat minulle kuin kärpäsen jätökset toisella puolella Maapalloa.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

 • ylös 20
 • alas 39
Vierailija

Hoh..hoijaa. Taas sitä ikuisesti kierrätettävää  älyvapaata ikihöpötystä. Miekkonen ei usko, että pitää pysyä vain yhdessä saman "ikuisen asian" hölöpötysketjussa, jos meinaa suoltaa vuosikausia  pelkkää älytöntä jargonia.

Eikös ihan äskettäin poistettu täsmälleen samanlainen taivasteluketju? Pommittaisit jutuillasi suoraan tiedemiehiä, yliopistoja, jne. Täällä ei ymmärretä noin korkealentoisia jutskia ja siksi agendasi ei menesty, vaan junnaa paikallaan tai peräti "työntyy" taaksepäin.

 • ylös 28
 • alas 24
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Käyttäjä17244
Seuraa 
Viestejä268

Työntyjä on väärä ajatus, oikea on ikilaajentaja. On luonnollisempaa että avaruuden laajeneminen johtuu ikilaajenijasta kuin ikityöntyjästä. Työntyjähän vain työntyy jostain ja jättää sinne jonnekin aukon eikä näin työntyjä voi voi laajentaa kun jostain kerran supistaa. Laajentaja taas laajentaa ja se laajentaa Galaxin ytimen ja muutkin pisteet laajentamalla laajennusta. Lisäksi laajennus ei voi koskaan supistua koska laajentaja laajentaa.

Mihin mun vanha tili hävis?

 • ylös 18
 • alas 20
Käyttäjä17244
Seuraa 
Viestejä268

Unohtui mainita että laajentaja laajentaa myös jo laajennetun, joten laajentajan laajentaja laajeni laajenemisessa jonka aiheutti laajentajan laajentajan laajenemisen seuraavaan laajentumaan.

Mihin mun vanha tili hävis?

 • ylös 21
 • alas 19
111
Seuraa 
Viestejä3318

Työntykeehän hupityypit jonnekin muualle.

Nyt tehdään tiedettä!

🍾🍾🍾

😃

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

 • ylös 17
 • alas 32
111
Seuraa 
Viestejä3318

Näkyvällä maailmankaikkeudella on oma alkunsa.

Mutta laajeneva näkyvä maailmankaikkeus syntyi jo olemassa olleesta fyysisen konkreettisesti olemassa olleesta asiasta joka itsessään on jo työntävää voimaa.

Eikä siihen edes tarvittu kaikkea äärettömässä avaruudessa liikkuvaa työntävää voimaa jota äärettömässä avaruudessa on tasaisen epätasaisesti hajaantuneena äärettömästi.

Kaikki avaruudessa liikkuva koostuu pohjimmiltaan työntävästä voimasta.

Ei ole olemassa erikseen ainetta ja erikseen voimia.

Vetävää voimaa ei voi selittää koska sitä ei ole olemassa.

Galaksien keskusten supermassiiviset kohteet syntyivät suht saman aikaisesti omissa 3 D "alkuräjähdyksissään" ja ns. taustasäteily on peräisin niiden syntymistä.

Myös taustasäteily on laajentunut matkansa aikana ja vuorovaikuttanut kohtaamiensa taustasäteilyiden ja muiden laajenevien valojen kanssa. Juuri sen takia se on niin tasalaatuista joka suunnasta.

Paitsi että erojakin löytyy sen mukaisesti mistä päin sitä meitä kohti työntyy. Oliko jopa 10 %:n ero toisessa suunnassa kuin vastakkaisessa.

Valon yleinen punasiirtymäkin selittyy sillä että valot laajenevat ja vuorovaikuttavat toistensa kanssa.

Aivan kuten valon liikeradan taipuminen tähden tai galaksin ohituksen yhteydessä ja valin ns. gravitaatiopunasiirtymä.

Asia jota voidaan tutkia tieteellisesti koska voimme yrittää manipuloida laajenevan valon liikerataa miljardeja vuosia vanhan laajenevan valon avulla.

Eli valoa voidaan tutkia tieteellisesti ja jos valot laajenevat ja vuorovaikuttavat toistensa kanssa, se voidaan todistaa tieteellisesti.

Laajenevan avaruuden olemassa oloa ei voi todistaa tieteellisesti. Sen olemassa oloon voi vain uskoa.

Niin, ja galaksit sitten syntyivät sisältä ulos päin kun nämä laajenevat supermassiiviset kohteet alkoivat myöhemmin törmäilemään keskenään työntyessään pois päin samalta äärettömän avaruuden alueelta.

Eli törmäyksiä ilman vetävää voimaa sen mukaisesti milloin liikeradat sattuivat kohtaamaan eteenpäin työntymisen aikana.

Alkumatkasta törmäyksiä jyrkässä kulmassa. Nykyisin laajenevien galaksien liikeradat kohtaavat hyvin loivassa kulmassa, joten törmäyksiä harvakseltaan.

Tässä on siis hyvä ymmärtää ja hahmottaa kaikkien laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajenevien galaksien yhteinen liike äärettömässä avaruudessa tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan.

Siten että laajeneva näkyvä maailmankaikkeus poistuu yhdessä hetkessä pois siltä avaruuden alueelta jonne oli hetki sitten siirtynyt jne.

Ja laajenevan näkyvän maailmankailkeuden laajeneva valo tietysti työntyy laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden mukana sinne minne olemme yhtenä laajenevana työntävän voiman energiakenttänä työntymässä.

Galaksien syntyminen sisältä ulos päin on mahdollista havaita suoraan James Webb teleskoopin avulla.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

 • ylös 21
 • alas 27
111
Seuraa 
Viestejä3318

Ikuinen kierrätys selittyy työntävällä voimalla.

Systeemi, joka koostuu työntävästä voimasta, pystyy saamaan itseään kohti työntyvän työntävän voiman itselleen hidastamalla sen vauhtia silloin kun se työntyy työntävästä voimasta koostuvan systeemin sisälle. Ja tämä sen avulla mistä se koostuu eli työntävän voiman avulla. Sisäinen paine kasvaisi jos systeemin työntävä voima ei hajaantuisi isommalle avaruuden alueelle.

Näin työntävästä voimasta koostuva systeemi laajentuu avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen eli siinä oleva työntävä voima hajaantuu avaruudessa isommalle avaruuden alueelle.

Asia joka voidaan kuvailla sanoin ja visuaalisesti koska erillisten osien liike avaruudessa suhteessa toisiinsa.

Laajenevasta työntävästä voimasta koostuva laajeneva systeemi väistämättä menettää osan itsessään olevasta laajenevasta työntävästä voimasta koska se itse koostuu pienemmistä laajenevista tihentymistä jotka kierrättäessään laajenevaa työntävää voimaa keskenään, menettävät siitä osan kun sitä ohjautuu niiden väliseltä alueelta ulos laajenevasta systeemistä.

Eli kolmiulotteisesti avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen laajenevissa systeemeissä oleva laajeneva työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan.

Sama laajeneva kvarkki jossa eri laajeneva työntävä voima kuin aikaisemmin.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

 • ylös 21
 • alas 30
111
Seuraa 
Viestejä3318

Laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden sisäisesti ei ole olemassa mitään mikä voisi saada nyt avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen hajaantuvan työntävän voiman puristumaan taas kerran paljon tiheämmäksi työntäväksi voimaksi.

Mutta ei tarvitsekaan olla.

Riittää että nyt laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajeneva työntävä voima työntyy erittäin pitkän ajan päästä sellaiselle avaruuden alueelle jossa jo on äärimmäisen tiheästä työntävästä voimasta koostuva erittäin massiivinen systeemi.

Systeemi jossa on erittäin paljon enemmän työntävää voimaa kuin laajenevassa näkyvässä maailmankaikkeudessa sitä on yhteensä.

Tuollaisen systeemin sisälle työntyminen saa nyt kiihtyvällä vauhdilla kohti tuota erittäin tiheää systeemiä työntyvän laajenevan työntävän voiman vauhdin hidastumaan ja samalla tuo erittäin tiheän työntävän voiman räjähtäminen kiihtyy sitä mukaa mitä enemmän siihen törmää äärimmäisen nopeaa työntävää voimaa joka suunnasta.

Tuollaisen äärimmäisen tiheän ja massiivisen systeemin keskustaan kohdistuu koko ajan äärimmäinen paine koska kaikki sen ympärillä oleva tiheä työntävä voima räjähtää / laajenee isommalle ja isommalle avaruuden alueelle ja näin tuon tiheän ja massiivisen koko ajan räjähtävän systeemin keskustaan / tukipisteeseen / "pohjoisnavalle" kohdistuu koko ajan äärimmäinen paine joka ei koskaan helpota koska sen keskustaan työntyy koko ajan lisää erittäin vanhojen laajenevien maailmankaikkeuksien jäänteitä.

Keskustaa / "pohjoissnappaa" syvemmälle mikään ei pysty työntymään, mutta keskustaan asti työntyvä syrjäyttää / työntää sinne aikaisemmin työntyneen sieltä pois kohti aluetta jossa keskustassa äärimmäisen tiheäksi puristunut työntävä voima pääsee taas kerran hajaantumaan / laajenemaan vähemmän tiheäksi työntäväksi voimaksi.

Vastaavia äärimmäisen tiheitä ja massiivisia kohteita / "pohjoisnapoja" on äärettömässä avaruudessa äärettömästi ja ne kierrättävät ikuista työntävää voimaa keskenään siten että niistä pois päin työntyvästä äärimmäisen tiheästä työntävästä voimasta syntyy uusien galaksien keskusten supermassiivisia kohteita jotka törmäilevät alkumatkastaan keskenään jyrkissä kulmissa ja näin uusia laajenevia galakseja sisältä ulos päin jne.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

 • ylös 17
 • alas 30
111
Seuraa 
Viestejä3318

Aikainen matkamies kirjoitti
"Maailmankaikkeuden inflatorinen laajeneminen ei tapahtunut räjähtämällä vaan niin, että jokaisen pisteen väliin syntyi tilaa. Sitä kuvaa yhdellä tasolla vaikka sellainen juttu, että piirrät tussilla pisteitä ilmapalloon ja sitten puhallat siihen ilmaa."

Höpö höpö juttuja on nuo!

Katsos kun sen ilmapallon pinta koostuu ERILLISISTÄ OSISTA JOTKA LIIKKUVAT AVARUUDESSA SUHTEESSA TOISIINSA.

Avaruus itse ei ole missään paikassa jossa se voisi laajentua. Avaruuden laajenemisen kuvailuun EI VOI KÄYTTÄÄ LIIKETTÄ. Jos se LIIKKUU, oli se sitten mitä tahansa, se LIIKKUU avaruudessa ja silloin se EI OLE AVARUUTTA!!!

Yritäppä kuvailla miten sitä avaruutta ilmestyy jokaisen avaruuden pisteen väliin lisää hokkus pokkus. Sen kuvailuun ei voi käyttää liikettä!

Sitä ei pysty kukaan kertomaan! Ei sanoin, eikä visuaalisesti!

Ja se on varma se!!!

Voit yrittää, mutta et pysty siihen!!!

Siihen ei pysty Esko Valtaoja!

Siihen ei pysty Kari Enqvist!

Siihen ei pysty Syksy Räsänen!

Siihen ei pysty kukaan koskaan missään ikinä!

Laajeneva avaruus on keisari alasti!

Täyttä huuhaata!

On helppo sanoa että avaruus laajenee ja että jokaisen avaruuden pisteen väliin ilmestyy lisää avaruutta, mutta ei se ole tieteellinen väite jos voi kykene kertomaan mihin se perustuu tai mikä sen ylipäätään mahdolistaa!

Ja kukaan ei sitä ole vielä kertonut, eikä kukaan sitä sinulle kerro! Ei nyt, eikä koskaan tulevaisuudessa!

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

 • ylös 19
 • alas 32
111
Seuraa 
Viestejä3318

Laajeneva avaruus vs. laajenevat tihentymät

Miten laajeneva avaruus laajenee?

Siten että sen metrinen koordinaatisto kasvaa.

Mihin se perustuu?

Siihen että avaruus laajenee?

Ok, näin minulle on vastattu. Kukaan ei edes yritä kertoa sitä mikä sen avaruuden laajenemisen mahdollistaa.

Ainut asia mitä laajenevasta avaruudesta kerrotaan on se miten se ei laajene. Ja sehän ei siis laajene ulos päin jo olemassa olevaan paikkaan.

Se siis laajenee jotenkin jotenkin sisältä sisälle päin jotenkin jotenkin.

Ok. Minä siis väitän että laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajeneva aine koostuu laajenevista tihentymistä jotka laajenevat äärettömässä avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen ja sen mahdollistaa se että laajenevien tihentymien erilliset laajenevat osat voivat liikkua ja liikkuvatkin avaruudessa suhteessa toisiinsa.

Eli laajenevien tihentymien laajenemisen mahdollistaa se että ne itse LIIKKUVAT avaruudessa ja ne koostuvat erillisistä laajenevista osista jotka LIIKKUVAT avaruudessa suhteessa toisiinsa. Näin laajenevien tihentymien sisälle voi LIIKKUA lisää sitä mitä niissä jo on ja sekin voidaan kuvata sanoin ja visuaalisesti koska erillisten systeemien LIIKE avaruudessa suhteessa toisiinsa.

Laajenevien kvarkkien ja laajenevien fotoneiden läpi työntyy koko ajan äärimmäisen nopeaa kaiken taustan työntävää voimaa joka saa laajenevissa kvarkeissa ja laajenevissa fotoneissa olevan laajenevan työntävän voiman hajaantumisen nopeutumaan.

Sitä mukaa kuin kaiken taustan työntävän voiman vauhti vuorovaikutukaen takia hidastuu, sitä absorboituu laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajeneviin tihentymiin kuten esim. laajeneviin kvarkkeihin ja laajeneviin fotoneihin.

Ei ole mitään syytä epäillä etteikö laajenevat valot vuorovaikuta toistensa kanssa ja saa toistensa vauhtia kiihtymään samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Sen todistaa

1. Valon yleinen punasiirtymä.

2. Valon liikeradan taipuminen tähtien ja galaksien ohituksen yhteydessä.

3. Valon ns. gravitaatiopunasiirtymä.

Kaikki nuo kolme ilmiötä selittyvät sillä että valot laajenevat ja vuorovaikuttavat toistensa kanssa.

Laajeneva ja kaareutuva avaruus ovat höpö höpö juttuja!

TOIMITTAJAT, kysykää ns. asiantuntijoilta mihin avaruuden laajeneminen perustuu ja mikä sen ylipäätään mahdollistaa.

Kysykää liittyykö avaruuden laajenemiseen liikettä ja jos liittyy, niin kysykää minkälaista liikettä ja missä tuo liike tapahtuu.

Jos ei liity, niin kysykää mikä sen avaruuden laajenemisen sitten mahdollistaa jos sen laajenemiseen ei liity minkäänlaista liikettä.

Vastauksia ette tule saamaan. Ette ainakaan sellaisia jotka selittäisivät sen mitä sille laajenevalle avaruudelle itselleen tapahtuu silloin kun sen metrinen koordinaatisto kasvaa.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

 • ylös 20
 • alas 27
Vierailija

111 kirjoitti:

Sen todistaa

1. Valon yleinen punasiirtymä.

2. Valon liikeradan taipuminen tähtien ja galaksien ohituksen yhteydessä.

3. Valon ns. gravitaatiopunasiirtymä.

Kaikki nuo kolme ilmiötä selittyvät sillä että valot laajenevat ja vuorovaikuttavat toistensa kanssa.

Laajeneva ja kaareutuva avaruus ovat höpö höpö juttuja!

🤔

Esimerkiksi nuo lainatut kohdat ovat pelkkää pannuhalkisen houreita. Valo, kuten muukin sähkömagneettinen  säteily on tarkkaan tutkittua ja sähkömagneettisen säteilyn sovelluksia on paljon. Jos houreesi olisi totta, mm. ei toimisi poliisin nopeustutkat , radiot/ TV:t, jne. Etkä pystyisi späämmäämään ( kaatopaikkavahtina työajalla!)  puhelimellasi ja tietokoneellasi osp-jargoniasi ( kun mitään kehittynyttä sähköistä viestintä ei olisi), vaan kaikki hölöpötyksesi pitäisi toimittaa kirjepostina tai savumerkeillä. Jotta ime siitä ja mene ensin koulun penkille ja tule vasta sitten esittämään suurta kuopijolaista tiedemiestä ja hölöpöttämään niistä ihmeellisistä turpoovista tihentymistäsi. Jookosta?

 • ylös 23
 • alas 21
Tokilogi
Seuraa 
Viestejä5595

ovolo kirjoitti:

Esimerkiksi nuo lainatut kohdat ovat pelkkää pannuhalkisen houreita. mene ensin koulun penkille ja 

Koko teksti on pannuhalkisen houretta.

Päättelykyky on sillä tasolla, ettei edellytyksiä minkäänlaiseen opiskeluun ole.

On varmaan koulukiusattu, mistä on jäänyt traumoja ja yrittää nyt todistaa olevansa jotain mitä ei ole.

20 vuotta samaa järjetöntä lässytystä netissä aamusta iltaan, mutta olisi elämänsä voinut typerämpäänkin touhuun  tuhlata?

 • ylös 27
 • alas 20
Vierailija

Tokilogi kirjoitti:
ovolo kirjoitti:

Esimerkiksi nuo lainatut kohdat ovat pelkkää pannuhalkisen houreita. mene ensin koulun penkille ja 

Koko teksti on pannuhalkisen houretta.

Päättelykyky on sillä tasolla, ettei edellytyksiä minkäänlaiseen opiskeluun ole.

On varmaan koulukiusattu, mistä on jäänyt traumoja ja yrittää nyt todistaa olevansa jotain mitä ei ole.

20 vuotta samaa järjetöntä lässytystä netissä aamusta iltaan, mutta olisi elämänsä voinut typerämpäänkin touhuun  tuhlata?

Olis hurahtanut johonkin uskonlahkoon tai perustanut ihan oman. Olis sinnikäs sissi rämpyttelemään ihmisten ovikelloa ja tunkemaan jalkaansa ovenrakoon levittääkseen ilosanomaansa. Sanoisin, että väärä "ammatinvalinta" hänellä. Fysiikan nobelia (ja positiivista kuuluisuutta!) on mahdoton saada noilla tiedoilla tai paremminkin tietämättömyydellä. Mutta uskonlahkon johtajana olis voinut jopa tienata melkoisen omaisuuden.. 

 • ylös 25
 • alas 24
111
Seuraa 
Viestejä3318

Tässä. Lukekaa ja ihmetelkää. Neutroni on tämän palstan ainut rohkea joka on edes yrittänyt kuvailla avaruuden laajenemista.

Neutroni:

"En minä ole perehtynyt kovin syvällisesti vektoriavaruuksiin ja vielä vähemmän niiden opettamiseen ummikoille."

"Ei avaruus tarvitse mitään paikkaa. Minä voin määritellä vaika äärettömän joukon avaruuksia, jos tarvitaan. Vaikka kuinka moniulotteisia ja dynaamisia"

"Sitten laitetaan avaruus muuttumaan ajan funktiona. Se voi esimerkiksi kasvaa, jolloin avaruuden jokainen piste liikkuu koko ajan kauemmas laajenemisen keskipisteestä (ajatellaan nyt ihan tavallista euklidista 3D-avaruutta, joka on helppo hahmottaa, vaikka se laajenisi). Nyt voidaan tietyssä mielessä sanoa, että kaksi avaruuden pistettä liikkuu toistensa suhteen (proper motion -liikettä). Niiden välimatka (ajatellaan sitä "tavallista" euklidista etäsiyyttä, jota voi mitata vaikka viivoittimella) muuttuu myös. Mutta pisteet ovat edelleen avaruuden osia, eli avaruutta, eivät avaruudessa olevia objekteja."

Hupaisaa tässä muuttuvassa avaruudessa on juuri tämä!

"Ei avaruus tarvitse mitään paikkaa. Minä voin määritellä vaika äärettömän joukon avaruuksia, jos tarvitaan. Vaikka kuinka moniulotteisia ja dynaamisia"

Eli aina kun havaitaan jotakin jota ei osata selittää avaruudessa liikkuvien asioiden avulla, voidaan turvautua tähän hatusta tempaistuun muuttuvaan avaruuteen jolle voidaan antaa ihan mitä ominaisuuksia ikinä vaan halutaan ja osataan hatusta tempoa.

Eihän tuo ole edes tiedettä!!!

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

 • ylös 22
 • alas 29
111
Seuraa 
Viestejä3318

Neutroni siis kirjoitti näin

"Sitten laitetaan avaruus muuttumaan ajan funktiona. Se voi esimerkiksi kasvaa, jolloin avaruuden jokainen piste liikkuu koko ajan kauemmas laajenemisen keskipisteestä (ajatellaan nyt ihan tavallista euklidista 3D-avaruutta, joka on helppo hahmottaa, vaikka se laajenisi). Nyt voidaan tietyssä mielessä sanoa, että kaksi avaruuden pistettä liikkuu toistensa suhteen (proper motion -liikettä). Niiden välimatka (ajatellaan sitä "tavallista" euklidista etäsiyyttä, jota voi mitata vaikka viivoittimella) muuttuu myös. Mutta pisteet ovat edelleen avaruuden osia, eli avaruutta, eivät avaruudessa olevia objekteja."

Missä nämä avaruuden pisteet LIIKKUVAT?

Teorian mukaan laajeneva avaruus ei laajene missään tausta-avaruudessa jossa ne laajenevan avaruuden pisteet voisivat liikkua suhteessa toisiinsa?

Mitä on tämä "voidaan tietyssä mielessä sanoa" jne?

Kun lämpölaajenevan aineen erilliset osat liikkuvat suhteessa toisiinsa, ne LIIKKUVAT AVARUUDESSA suhteessa toisiinsa.

Missä nämä avaruuden erilliset pisteet LIIKKUVAT

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

 • ylös 19
 • alas 27
Vierailija

Universumin ei tarvitse noudattaa sen enempää logiikkaa kuin kaikkien joukkojen joukon. Kaikkien kategorioiden kategorian taas ei senkään, mutta onneksi se ei tarkoita mitään.

Meille ei siis ole tarvinnut välittyä mitään tietoa sen perimmäisistä syistä. Voimme kyllä observoida sen seurauksia.

 • ylös 15
 • alas 14
111
Seuraa 
Viestejä3318

Tokilogi kirjoitti:

"Voisitko lyhyesti kertoa mistä teoriassasi on kysymys, niin foorumin fyysikot voivat kertoa ovatko ideasi mahdollisia ja oletko ehkä oikeassa joissakin asioissa."

Tässä aiheessa voisi olla ihan hyvä käsitellä aihetta laajeneva avaruus vs. laajenevat tihentymät.

Itseäni kiehtoo kuitenkin enemmän tällä hetkellä Auringonpilkut, mihin ne perustuvat ja minkä takia niitä ei välillä ole kymmeniin vuosiin.

Esim. Maunderin minimi 1645 - 1715, jolloin Auringonpilkkuja oli todella vähän.

Tuolle aiheelle tietysti haluan oman avauksen omalla otsikollaan jotta Auringonpilkuista ja / tai pitkistä pilkuttomista jaksoista kiinnostuneet löytävät sen.

Uusi avaus siksi että avaukseen on hyvä saada esille oma teoria pitkille pilkuttomille jaksoille, sille minkä takia niitä ylipäätään esiintyy, minkä takia noin 11 vuoden jaksoissa jne.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

 • ylös 20
 • alas 23
111
Seuraa 
Viestejä3318

Laitan nyt tämän tähän omaan aiheeseen kun en ilmeisesti saa laittaa tätä sellaiseen aiheeseen jossa tätä kyseistä ilmiötä käsitellään.

On tämä käsittämätöntä 😂😂😂

"Nevanlinna kertoo, että virtaukset ovat luonteeltaan syklisiä. Se tarkoittaa, että virtaukset kiihtyvät ja hidastuvat vuorotellen.

– Ilmiöt heilahtelevat äärilaidasta toiseen, Nevanlinna sanoo."

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ccdf007a-64a1-4911-b7bd-060867b3b3e6

No niin. Ja kysymys kuuluu. Mikä näitä virtauksia syklittää. Selittyvätkö syklit Maapallon sisäisesti vai tarvitaanko ulkopuolisia syklittäjiä.

Eiköhän tuo ole itsestään selvää että ulkopuoliset tekijät syklittävät esim. Auringonpilkkuja, sitä milloin niitä ei ole pitkään aikaan ollenkaan, Auringon lyhyempää noin 330 päivän sykliä, Maapallon hurrikaaneja ja tornadoja jne.

Maapallon sisälle työntyy energiaa / työntävää voimaa Auringosta, muista planeetoista ja myös galaksin keskustan supermassiivisesta kohteesta josta siis työntyy ulos meille laajenevaa pimeää ainetta.

Kun näiden kaikkien vaikutus otetaan huomioon ja siihen vielä energiapulssit Aurinkokunnan ulkopuolelta, niin eiköhän ala selviämään nämä laajenevan Maapallon keskustan virtauksien muutokset syklittäin.

Nytkin Aurinkokunnan ulkopuolisia energiapulsseja ollut vähälle aikoo useampia.

2004 joulukuussa, 2011 maaliskuussa ja 2018 syyskuussa, joten eipä ihme että on Maapallon keskustassa virtaukset alkaneet elämään.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

 • ylös 15
 • alas 18
111
Seuraa 
Viestejä3318

"Kirjoituksensa lopuksi Rovelli esittää vielä hurjemman ajatuksen: Mitäpä jos laajeneva maailmankaikkeutemme on eräänlainen valkoinen aukko itsessään, ja alkuräjähdys vain käänne mustan aukon tiivistymisestä valkoisen aukon laajenemiseen? Tämä auttaisi Rovellin mukaan selittämään, miksi aika kulkee vain yhteen suuntaan."

https://www.tekniikkatalous.fi/tiede/avaruus/ihmiskunta-on-saattanut-jo-...

😂😂😂

Olipas se hurja ajatus.

Huh huh.

No joo, kyllähän laajeneva näkyvä maailmankaikkeus on pienen pieni osa tällaista valkoista aukkoa /"pohjoisnapaa" jonka keskipisteestä työntyy pois päin koko ajan laajenevaa työntävää voimaa josta ensin syntyy galaksien keskusten laajenevat supermassiiviset kohteet joiden liikeradat kohtaavat alkumatkasta jyrkässä kulmassa, jolloin syntyy uusia laajenevia galakseja sisältä ulos päin.

Eli supermassiiviset kohteet sitten vähän pienempiä valkoisia aukkoja.

Laajenevat tähdet ja mustat tähdet vielä pienempiä.

Laajenevat elektronit ja fotonit vielä pienempiä.

Mutta tietysti kaikki kykeneviä kierrättämään laajenevaa työntävää voimaa oman kokoluokkansa laajenevien tihentymien kanssa.

Niin, ja laajenevan työntävän voiman kiihtyvä työntyminen kohti jotakin toista valkoista aukkoa / "pohjoisnapaa" jota syvemmälle ei voi mikään työntyä, mutta jossa kaikki nyt laajeneva työntävä voima taas kerran puristuu äärimmäisen tiheäksi työntäväksi voimaksi.

🤔

Ikuista työntävän voiman kierrätystä äärettömässä 3 D avaruudessa joka ei todellakaan laajene tai kaareudu. Laajeneva avaruus on keisari alasti!!!

 • ylös 15
 • alas 19
Käyttäjä17244
Seuraa 
Viestejä268

111 olet väärässä. Työntyjä ei voi laajentua joten opinkappaleesi ratkaisee laajentuja, mikä samalla tekee työntyjästäsi hölynpölyä. Vai väitätkö, ettei laajentuja laajene? Erittäin outo olisi tilanne väittää, että työntyjä ei työnnä vaan laajenee ja samalla väittää ettei laajentuja laajene...

Mihin mun vanha tili hävis?

 • ylös 20
 • alas 18

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat