Seuraa 
Viestejä100

Moni sanoo, että perussuomalaiset ovat olleet mukana luomassa tätä turvattomuutta Suomeen ollessaan hallituksessa.
Mielestäni on kuitenkin vain ja ainoastaan muutaman ministerin, etunenässä Soinin syy, että kaiken annettiin tapahtua.
Sipilähän on lapsellisesti julkisestikin uhkaillut usein eräissä tilanteissa: "tai muuten minä marssin presidentin puheille".

Lisäksi moni muu puolue ja Sipilä ovat tehneet lehmänkauppoja Soinin kanssa asioista, jotka eivät liity maahanmuuttoon, niin, että maahanmuuttoa ei ole voitu rajoittaa, koska muuten sipilä olisi marssinut presidentin puheille.

Jos persut saa nyt kunnon jytkyn, persut on pääministeripuolue, ja lehmänkaupat ja kiristykset loppuu. Vain järki ajaa asioita eteenpäin.

Politiikka on rikki. Toivottavasti ensi vaalien jälkeen politiikka toimii.

Kommentit (8)

Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä14540

Mahtraako Jussi viitsiä hylätä EUn lihapatoja? Suomessa kun joutuu jopa taksin käyttöä selittelemään kun taas EU-parlamentin hillotolpalla saa vuodessa pelkkää diskorahaa tuollaiset 50 tonnia...

Sensuuri kärjistää yhteiskunnan polarisaatiota.

Käyttäjä5638
Seuraa 
Viestejä100

Hesari pääkirjoituksessan tänään kirjoitti niin, että populismiväitteiltä vietiin lopullisesti pohja, vaikka yrittivät kirjoittaa muuta. 

https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005963984.html

"Salvini ei ole ainoa populisti, joka haalii kumppaneita eurovaalien lähestyessä. Asialla on ollut myös Ranskan äärioikeisto. Kansallisen liittouman (Rassemblement National, ennen Front National) puheenjohtaja Marine Le Pen on toivonut rinnalleen puolueita ja kansalaisliikkeitä, jotka keskittyisivät eurovaaleissa panemaan maahanmuuttoa kuriin."
Kai Mykkänen eilen ykkösaamusssa sanoi, että mikäli EU ei kykene hoitamaan turvapaikkaprosessia niin, että turvapaikanhakijat seulotaan EU ulkopuolella tai rajalla jo, niin Suomen on otettava käyttöön kansallisia toimia, tarkoittaen rajatarkastuksia. 
Miten tämä lausunto eroaa "populisteiksi" väittettyjen Salvinin jne lausunnoista? Ei mitenkään. 
Muuttoliikkeeseen liittyvien populisti syytösten osalta talosta putosi nyt lattia. 

Populisteja emme ole ja populisteiksi emme tule. Järki voittaa ! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Käyttäjä5638
Seuraa 
Viestejä100

Eikö ole todella outoa, että hallitusyhteistyö kaatui perussuomalaisten kanssa juuri siitä syystä, että Hallan mööhönhanmyyttööökriittiset arvot eivät sopineet yhteen keskustan ja kokoomuksen kanssa. 
Nyt yhtäkkiä kokoomuksen Mykkänen ja Sipilä ovat sitten ilmoittaneetkin, että juuri noita muutoksia pitäisi tehdä mööhööönmyettoittopolitiikkaan kuin Halla on ajanut. 

Hallaa on syytetty pöpulistiksi ajatuksineen. Nyt Sipilä ja Mykkänen ovat itse pöpulisteja. 

Häränpyllyä heittää näköjään vaalien alla Sipilän ja Mykkäsen arvomaailma. 

Älkää vain menkö lankaan ja äänestäkö muita kuin perussuomalaisia, mikäli haluttae Suomesta jälleen turvallisen maan niin tytöille kuin muillekin. 

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä11462

Tilanne tällä hetkellä on lähinnä sellainen, että maahanmuutto per se ei ole niinkään akuutein ongelmamme, niin vähäistä kun se (onneksemme) tällä hetkellä on, vaan pikemmin mitä tietty osa jo tännemuuttaneista puuhastelee.

Eusa
Seuraa 
Viestejä16953

Brainwashed kirjoitti:
Med Borgare = Kansa Laiset.

😎


Ei vaan:

Med Borgare = Kanssa Alaiset.

Hienorakennevakio vapausasteista: (1+2¹+3²+5³+1/2¹*3²/5³)⁻¹ = 137,036⁻¹

Goswell
Seuraa 
Viestejä12940

Mites siinä sitten kävikään, bisnekset on turvapaikanhakijoilla tehty, pikkusen on tullut sittemmin ongelmaa, kuten jotkut ounastelikin. Vaan saahan alaikäiset suureen tarpeeseen saatana.

Mites se vastuunkanto oikein ottaa tuulta.

Helvetin idiootit.

Minun mielestä noin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat