Seuraa 
Viestejä14900

Paavo Väyrynen paljastaa: jättäytyy pois torstain täysistunnoista – alkaa järjestää omia kyselytunteja.
Väyrynen kertoi torstaina tiedotustilanteessaan närkästyneensä uuden puolueensa saamasta vähäisestä huomiosta tiedotusvälineissä ja eduskunnassa.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000005976571.html
"Ryhdyn järjestämään omia kysely- ja vastaustuntejani eri puolella Suomea"
Onhan se mukavaa kun itse kysyy ja vastaa.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Kommentit (7)

John Carter
Seuraa 
Viestejä13436

Mahtaa olla kova tunku noille Paavon kyselytunneille. Toivotaan, että edes Börje ja Ilkka osallistuvat, ettei Paavolle tule paha mieli.

Euroopan parlamentista eduskuntaan palannut kansanedustaja Paavo Väyrynen (kapu) järjesti keskiviikkona tiedotustilaisuuden, joka oli kirjaimellisesti yhden miehen show.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201808292201169113

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

MooM
Seuraa 
Viestejä9661

John Carter kirjoitti:
Mahtaa olla kova tunku noille Paavon kyselytunneille. Toivotaan, että edes Börje ja Ilkka osallistuvat, ettei Paavolle tule paha mieli.

Euroopan parlamentista eduskuntaan palannut kansanedustaja Paavo Väyrynen (kapu) järjesti keskiviikkona tiedotustilaisuuden, joka oli kirjaimellisesti yhden miehen show.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201808292201169113 

Mediapeli taas yrittää pudottaa Paavoa. Selkeästi sovittua syrjintää ja ehkä jopa arkkivihollisten rahoittamaa.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä9329

1] ”Paavo Väyrysen sujuvuus ärsyttää monia ...” - http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/30354-paavo-vayrynen-voi-olla... -

Ote:

" ...  Kansa kysyy kolmea asiaa. Nuo kysymykset ovat: Kanta Natoon, kanta Euroopan unioniin ja eurokriisiin. Vain yhdellä on kaikkiin selvä vastaus. Paavo Väyrynen sanoo Natolle ainoana täyden ein - Kansa tykkää. Paavolla on myös selvä vastaus euroon ja EU:hun. Kyllä kansa kysyy ja tietää muutakin.

Paavo kävi yksin täysillä taistelua eduskunnassa Europan yhteisöön liittymistä vastaan - jo silloin, kun Soini oli peruskoulussa. Paavo punoi juonia Kekkosen kanssa jo silloin, kun Niinistöä ei näkynyt politiikassa. Paavo on edelleen loistavassa kunnossa - kaikista muista ei saata voida sanoa ehkä samaa.
...

Paavo on enemmän Urho Kekkosen mies, kuin Soini konsanaan. Väyrynen on enemmän EU-vastainen kuin Timo milloinkaan. Paavo Keminmaalta on enemmän suomalaisen luonteen perikuva kuin Pekka Haavisto alkuunkaan. Väyrynen kantaa Kekkosen perintöä - tapahtuiko Keskustalta suuri virhe, kun valitsivat Lahdessa Kiviniemen puheenjohtajaksi Paavon sijasta? ... "

Juttuun liittyy 367 lukijakommenttia

.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

jussipussi
Seuraa 
Viestejä52986

"Lisää luettavaa" lokerosta poimittua:

”Voiko vitutukseen kuolla?”

Konkaripoliitikko Paavo Väyrysen kysymys yli 30 vuoden takaa elää yhä. Vihdoin aiheesta on saatu tutkimustietoa, ja kysymykseen voidaan vastata.

Vitutukseen voi (teoriassa) kuolla. Se tosin tapahtuu pidemmän ajan kuluessa, todennäköisimmin silloin, kun harmituksesta kärsii rankasti, usein ja pitkiä aikoja yhtäjaksoisesti.

Lääkäri Pekka Mustosen ja psykoterapiakouluttaja Antti S. Mattilan tutkimus aiheesta julkaistiin joulukuussa Duodecim-lehdessä. Kyllä, he käyttävät tutkimuksessaan nimenomaan sanaa vitutus.

Mustonen ja Mattila tutkivat Elämä pelissä -tv-ohjelman yhteydessä ”arjen vastoinkäymisten aiheuttamien tunne-elämysten käsitteistöä sekä kokemusten useutta, kestoa ja voimakkuutta”. Niitä verrattiin henkisen hyvinvoinnin mittareihin ja elintapoihin. Kyselyvastausten perusteella muodostui vitutus- eli V-indeksi.

Kyselyssä arjen pieninä vastoinkäymisinä pidettiin esimerkiksi kiilatuksi joutumista, unohtamisia, myöhästymisiä ja hinnannousuja."

https://www.menaiset.fi/artikkeli/hyva-olo/terveys/voiko-vitutukseen-kuo... ,

ekavekara
Seuraa 
Viestejä10140

Paavo lienee sanonut jo kaiken olennaisen, eikä häneltä ole odotettavissa mitään uutta, jotta mitäpä tuota seurailemaan. Tietty huumori mielessä, kannattaa aina hieman kuunnella. :D

Kellään tietoa, mikä on Börjen poliittinen linja?
 

Käyttäjä6458
Seuraa 
Viestejä252

Vuonna 2013 Raili Naskali poseerasi Pirkkalassa keskustajohtaja Juha Sipilän kanssa. Nyt Naskali on pettynyt Sipilän hallituksen oikeistolaisuuteen ja pyrkii eduskuntaan väyrysläisenä. Jukka Vuokola / Aamulehden arkisto

https://www.aamulehti.fi/a/201418846

" Keskusta yllättyi, kun Pirkkalan [Raili] Naskali hyppäsi Väyrysen liikkeen ehdokkaaksi: "Emme me tästä iloisia ole"

Kunnanhallituksen varapuheenjohtaja ja puolueen pitkäaikainen paikallisvaikuttaja haluaa olla vanhan tuttavansa tukena, mutta aikoo jatkaa keskustalaisena kunnan luottamustehtävissä.

23.1.2019 12.56

Matti Mörttinen

Keskustan pirkanmaalaisissa riveissä repeilee. Pitkät ajat puolueessa paikallisesti vaikuttanut Raili Naskali lähti ehdolle eduskuntaan Paavo Väyrysen perustaman Seitsemän tähden liikkeen listoilla.

–Ymmärrettävästi olemme olleet tästä yllättyneitä, kommentoi keskustan Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Tuukka Liuha.

–Emme me tästä iloisia ole.

Naskali itse perustelee päätöstään pohjoisella taustallaan, pitkällä tuttavuudella Väyrysen kanssa sekä sillä, että Juha Sipilän hallitus on mennyt "liikaa oikealle kokoomuksen perässä".

Hän ei aio luopua keskustan jäsenyydestä ja haluaa jatkaa Pirkkalan kunnanhallituksessa keskustalaisena.

Raili Naskali on ollut yli 30 vuotta valtuutettuna ja istuu parhaillaan kunnanhallituksessa toisena varapuheenjohtajana. Pirkkalan keskustan paikallisyhdistyksessä hän oli puheenjohtajana viime syksyyn asti.

Eikö ole epäluottamuslause puolueelle?

Nykyinen Pirkkalan keskustayhdistyksen puheenjohtaja Matti Pirhonen pitää luontevana, että Naskali jatkaa kunnallisissa luottamustehtävissä vanhaan tapaan.

–Ei tämä varmastikaan aiheuta muutoksia. Raili Naskali jatkanee kuntasektorilla normaalisti. Meillä ei ole vielä ollut kunnallisjärjestön uuden hallituksen kokousta, joten en ota enempää kantaa, Pirhonen vastaa.

Eikö ole epäluottamuslause puoluetta kohtaan, että lähtee kilpailevan liikkeen ehdokkaaksi?

–Ei tässä oikeastaan mitään ihmeellistä ole.

Pirhonen ja Naskali mainitsevat kumpikin Seitsemän tähden liikkeen olevan uudenlainen poliittinen ilmiö. Se ei esimerkiksi ota henkilöjäseniä. Naskali sanoo, että voi kyllä liittyä Seitsemään tähteen jos tulee valituksi eduskuntaan sen ehdokkaana.

Naskalia pyydettiin ehdokkaaksi myös oman puolueen riveihin. Piiripuheenjohtaja Liuha kertoo saaneensa tiedon Naskalin liittymisestä Väyrysen riveihin "hieman ennen kuin se tuli julkisuuteen".

Seitsemän tähden liike julkisti uusimmat ehdokkaansa maanantaina. Pirkanmaan yhdeksän nimen joukossa on Naskalin lisäksi muiden muassa aiemmin perussuomalaisissa vaikuttanut Vaihtoehto Tampere -valtuustoryhmän Aarne Raevaara.

Keskusta panttaa vielä yhtä kovaa nimeä

Keskusta on asettanut Pirkanmaalle tähän mennessä 18 ehdokasta. Yksi nimi on vielä julkistamatta, mutta Liuha antaa ymmärtää, että henkilöstä on jo sovittu.

Pirkkalasta ei ole mukana yhtään keskustalaista ehdokasta. Matti Pirhonen myöntää, että "olisi järkevää" jos kunnasta olisi keskusta ehdokas, muttei pane suurta merkitystä asialle.

–Ei tällainen pikku juttu vaikuta mitään, hän sanoo.

Tuukka Liuha puolestaan toteaa, ettei puolueen piirijärjestö lähde ottamaan kantaa siihen, voiko toiseen liikkeeseen ehdokkaaksi lähtenyt keskustalainen toimia puolueen edustajana kunnallisissa luottamustehtävissä.

Raili Naskali on ollut useita kertoja keskustan kansanedustajaehdokkaana. Vuoden 1991 vaaleissa hän päätyi ensimmäiselle varasijalle asti. "

John Carter
Seuraa 
Viestejä13436

Paavon jo neljä vuosikymmentä jatkunut yhteistyön yritys itänaapurimme tiedustelujohdon kanssa alkaa olla jo aika väsynyt juttu. Ei tule mieleen kovinkaan montaa muuta politiikkoa, joka olisi yhtä halukas myymään kotimaansa edistääkseen omaa poliittista asemaansa. Jos muistelette 1980- luvun tapahtumia, niin se antaa aika hyvän kuvan tuon luopion toiminnasta, sillä silloinhan Paavo oli Suomen ulkoministeri, sekä Keskustan puheenjohtaja ja hän  silti yritti tehdä yhteistyötä Neuvostoliiton poliittisen poliisin kanssa kukistaakseen kotimaassaan poliittisen kilpailijansa. Ulkoasiainvaliokunta arvioikin tuolloin Paavon toiminnan ulkoministerin asemaan erittäin sopimattomaksi ja vaaralliseksi. Mielestäni Jukka Tarkka totesi osuvasti lausuessaan että:" Jos  Paavo Väyrystä ei olisi olemassa, niin Venäjän trollijohdon pitäisi keksiä sellainen".

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat