Seuraa 
Viestejä363

Kellekään tuskin tuli yllätyksenä "tiedot vanhusten hoivakotien" surkeasta/laittomasta tilasta.

Koiran jättäminen yksin asuntoon ilman hoitoa, on rikos, mutta dementiapotilaan huono/luokaton hoito ei ole rikos? Eikös voitaisi tässä tapauksessa vedota heitteillejättöön, koska ihmisen heitteillejättö lienee rikos.

Kokoomus/kepu vetoisessa liberaalia politiikkaa harjoittavassa Suomessa, raha/valta valuu harvojen käsiin. En vain ymmärrä, miksi ihmiset äänestävät puolueita, jotka "suurin piirtein harrastavat samaa oligargista politiikkaa kuin Venäjällä".

Mutta kun otetaan rakenteellisen korruption silmälasit silmille, huomataan, että on ihan sama ketä äänestää, koska koko poliittinen elitti on korruption sairauden kourissa.

--------------------
-Esperi poisti epäkohHoitaja ilmoitti vajaamiehityksestä

– Kohussa rypevä Esperi poisti työpaikalta: "Hänelle oli sanottu, että tässä on ovi", sanoo SuPerdasta ilmoittaneen hoitajan – Valvira: Vastatoimet kielletty, laki on yksiselitteinen
stuvista kansanedustajista Tradekan edustajistoon kuuluvat Paavo Arhinmäki (vas), Antti Lindtman (sd), Maria Guzenina (sd), Pilvi Torsti (sd), Ilkka Kantola (sd), Li Andersson (vas), Jari Myllykoski (vas), Aino-Kaisa Pekonen (vas), Jukka Gustafsson (sd), Sirpa Paatero (sd), Anneli Kiljunen (sd), Tytti Tuppurainen (sd) ja Johanna Ojala-Niemelä (sd).)

-Talouselämä: Vasemmistopuolueiden hallitsema soteyhtiö tekee yhteistyötä Esperi Caren kanssa

-------------------------

Jos Suomen poliittinen eliitti oikealta vasemmalle on mukana tässä vanhusten heitteillejättösopassa, niin miten pieni ihminen voi saada enää ääntään kuuluville.

Tämä kai on sitä rakenteellista korruptiota, jossa eliitti pesee kätensä, kuten Pitatus teki (sopiva lause Raamarusta).

Kommentti: Kansanedustajien huoli vanhuksista tekopyhää hurskastelua – oma rooli kuntapäättäjänä tuppaa unohtumaan(IS), ja mikäs puolue olikaan suurin kuntapuolue?

Suomalaisen poliittisen järjestelmän ongelma on kahdella pallilla istuminen. Suomessa kansanedustaja voi eduskunnassa jakaa valtionosuuksina kuntiin rahaa ja olla toisessa päässä päättämässä niiden käytöstä. Kiivas väittely vanhuksista toi tämän taas esiin.

Jossakin valtiossa tätä pidettäisiin rakenteellisena korruptiona.

Suomessa se on demokratiaa.

Kommentit (4)

Eusa
Seuraa 
Viestejä16953

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b7251305-4b73-496b-99c9-50c73b761c5b

No joo. Tuntuisi, että jos kansanedustajat ovat integroituneet johonkin yhteiskunnalliseen palveluyhteisöön, he myös katsoisivat sen perään, että säädettyjä lakeja tarkasti noudatetaan sekä edellyttävät kilpailevilta yrityksiltä samaa.

Nyt näyttää, että on laajasti katsottu läpi sormien - millaisiahan palkkioita kansanedustajat saavat noissa edustajistoissa...?

Hienorakennevakio vapausasteista: (1+2¹+3²+5³+1/2¹*3²/5³)⁻¹ = 137,036⁻¹

Vierailija

Mitä sä nyt sössötät? Guzenina nyt on ihan totaalitantta, mutta yhteys on siis alhaalta ylös, kun vastuu on ylhäältä alas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mutta älkää huoliko. Eiköhän se oikeusasiamies saa taas pullaa ja kahvia. Ja joku hyvässä yhteishengessä laaditun muistilapun, kuten tähänkin saakka.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat