Seuraa 
Viestejä3371

Toisessa ketjussa mainittiin suomalainen matemaatikko, joka julkaissut mm.
http://www.isprs.org/proceedings/xxix/congress/part2/95_xxix-part2.pdf
näyttäsi olevan ajalta kun VAX oli mittatikku . Artikkelissa on minulle outoja asioita, ehkä kuitenkin asiaa, mutta tämän https://www.degruyter.com/downloadpdf/j/jogs.2013.3.issue-4/jogs-2013-00...
laskisin henkilön ikääntymisen tiliin. Ymmärtääkö joku?

Kommentit (3)

Nalle pUh
Seuraa 
Viestejä1365

Itse en asiasta juuri mitään ymmärrä, mutta olen tyypin tavannut ja viimeksi oli ainakin ihan järjissään. Aiemmin tuumasin että rauhalalla kesti melko pitkään saada muut ymmärtämään omia laskelmiaan, on monelle aika vieraita. Suhteellisen pätevä matemaatikko omalla alallaan, ja vaikuttaa olevan vakuuttunut siitä että array algebran tuomilla sovelluksilla pystytään jossain vaiheessa paikkaamaan tai jopa korjaamaan ainakin jotain aukkoja esim yleisessä suhteellisuusteoriassa.

NytRiitti
Seuraa 
Viestejä3371

Toisessa ketjussa mainitsi, että hänellä meni 30 vuotta saada muut vakuuttuneiksi teorioistaan. Tekisi mieli kysyä, ketkä vakuuttuivat? Hänen julkaisuihinsa harvemmin viitataan muiden julkaisuissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nalle pUh
Seuraa 
Viestejä1365

Tuolla näytti olevan joku tarina

https://maankaytto.fi/arkisto/lataa.php?url=mk411/mk411_1530_lehtonen.pdf

Itse en ole perehtynyt asiaan sen kummemmin, niin en mitään tarkkoja faktoja osaa esittää, ja aivan ulko muistista ollille siinä esimerkkinä asiaa esittelin.

Tarkkaan en tästäkään tiedä mutta oman ymmärryksen mukaan noita sovelluksia on nykyään satelliiteissa käytössä. Lisäksi hän on työskennellyt ainakin BAE-systemsillä, voi olla että aika arkaluontoisia on siellä tehtävät tutkimukset niin ei juuri julkaista.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat