Seuraa 
Viestejä1092

Päivän media paahtaa jotain Nykästä, never heard? Kun täälläkin surunvalitteluja, lienee tieteen suurmies, järjen jättiläinen? Osaanottoni.

Mutta sitten asiaan. Venezuelaan odotettavissa pieni rähinä? Maa on malliesimerkki kommunismin tunnuslauseesta "Kurjuutta kaikille". Tyhmä kansa uskoo sokeasti lupauksia, vaikka maailman öljyrikkain maa on tuhottu.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005988246.html

No, Maduron koplan nujertamiseen riittää yksi Yhdysvaltain lentotukialus rannikolla. Ryssä rahtaa kultaa pois maasta ja Madurollekin lienee paikka Moskovan vuorikoneessa.

Anna palaa, Trump!

Kommentit (4)

Dr No
Seuraa 
Viestejä1092

Jahas ...noh, kun nämä tieteilijät ovat jo nykäseen asti päässeet, lienee paras häippästä, oli erehdys tulla. Fifty-sixty vaan. Suoli 24:lla on laadukkaampaa porukkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tokilogi
Seuraa 
Viestejä1780

Dr No kirjoitti:
Maa on malliesimerkki kommunismin tunnuslauseesta "Kurjuutta kaikille". Tyhmä kansa uskoo sokeasti lupauksia,

Kerroit olleesi överikommari nuorempana, uskoitko jotain sokeasti?

John Carter
Seuraa 
Viestejä11173

Trumpin pitäisi lähettää Delta Force apuun, niiden 5000 sotilaan lisäksi, jotka väijyvät Kolumbian rajalla. Luulen, että Wagnerin ryhmä siirtyisi silloin esittämään oopperoitaan jonnekin Venezuelan ulkopuolelle ja Maduro pakenisi henkensä hädässä todennäköisesti Kuubaan, tai Venäjälle. (osa valtion kultavarannosta mukanaan tottakai)

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat