Seuraa 
Viestejä363

Ennen kuin uskoo kaikkea mitä Venäjän uutiset kertovat, kannattaa muistaa, että Venäjällä ei ole riippumatonta lehdistöä tai mediaa. 99% on Kremlin suojeluksessa ja yleensä kertovat vain mitä Kreml käskee/suvaitsee.

Muista lähdekritiikki. Esim Usan uutisontin väritys riippuu ihan mitä uutiskanavaa lukee. Esim Usassa itä ja länsi ovat noin yleensä liberaalia politiikkaa suosivia, ja keskilännen raamattuvyöhyke on jostain keskiajalta, jolloin Raamattu ja jumala olivat elämän keskiössä.

Samoin on muilla valtioilla. Jos valtio ei salli oppositiota, (Venäjä, Turkki, Kiina) sen uutisvälitys on vahvan miehen käsissä.

Riippumattomat uutistoimistot ovat paras tapa saada jokseenkin luotettavaa tietoa. Kun molemmat (valtion uutiset + riippumattomat) lukee, saa jonkinlaisen käsityksen asiasta.

Esim FSB'n tutkimukset Moskovan kerrostalojen räjäyttämisestä, ovat samaa luokkaa kuin Venäjän väitteet Salisburgissa (myrkyttäjät todistetusti GRU'n agentteja) sekä lentokoneen alasanpuisessa Urkainassa.

Myös kannattaa muistaa kulttuurierot. Läntinen liberaali maailma on oikeastaan aika pieni, ehkä 300miljoonaa, ja sen vastapoolina erasteiset diktatuurit noin 3000miljoonaa ihmistä.

Suurin osa maailmasta elää Orwelilaista maailmaa, jossa tieto mitä jaetaan on silkkaa propagandaa-valetta.

VIIDES POMMI: RÄJÄYTTIKÖ PUTININ SALAINEN POLIISI MOSKOVAN KERROSTALOT 1999 John Sweeneyn artikkeli todisteista, jotka viittaavat KGB:n (FSB) asettaneen Moskovan pommit ja vierittäneen syyn tshetsheenien niskaan.

Mistä on nyt kysymys? Onko Putin niin ahtaalla, että pitää taas esittää Suurta Pelastajaa.

Trolli-porukka on muilla palstoilla pesseet taas Putinin/FSB putipuhtaiksi. Miten olikaan kun taloja räjähteli Venäjällä.Eikös sen junaillut juuri FSB?

Kommentit (1)

Käyttäjä17244
Seuraa 
Viestejä90

Voissa voi kieritellä, mutta mitään ei tapahdu. Putin pamautti pommit ja Pietarin metroiskut samaan kastiin. PKorea ei ole mitään ohjuksia bygannyt vaan Putinin himmeleillä mennään, samoin pkorean räjäyttämä apommi Putlerin bunkkereista. Pkorean hommat yritys saada kansainvälinen keskustelu muualle kuin Ukrainaan ja pkorean kehitys ei ole ollut teknologiassa näin hyvissä ohjuksissa saatikka pommeissa. Venäjällä tapahtuneet taas hölmöläisen hommaa jolla yritetään parempaa kansansuosiota. Valhetta on jo niin monenlaista, että narut tuntuu putlerilta silti karkaavan.

Mihin mun vanha tili hävis?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat